Şimdi Ara

Macbook pro 2017 pil sismesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba macbook pro 2017 sahibiyim ama 2018 de aldim yani hala garantisi var pil sisti bilgisayarin onune bastirinca arka tarafi kalkiyor uni ogrencisiyim sunumlarim online derslerim var baska bilgisayarim yok bu halde okul bitene kadar kullansam sikinti cikarir mi ? Guc dengesizligi anakart yanmasi pil patlamasi bir suru sey aklima geliyor o yuzden hem korkuyorum hem kullanmak zorundayim. Kucuk bir ilcedeyim zaten garanti icin izmire goturmem gerekiyor ama gidis yasak sizce ne yapmaliyim boyle mi kullanayim yoksa telefonla mi idare etmeye calisayim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Apple'ın sitesine girip cihazın seri numarasından kontrol yapın hocam. Batarya sorunlu bir seri vardı, tehlikeli olduğu için Apple ücretsiz batarya değişim programı başlatmıştı.

    O programda değilseniz de klavye değişim programında mısınız ona bakın, çünkü klavye değişimi için götürseniz de alt kasa komple ücretsiz olarak değişiyor. Bunları ücretsiz bir şekilde sorunu çözmeniz için söylüyorum. Ben olsam kullanmazdım çünkü patlarsa güzelim bilgisayar çöp olur. Sonra durumu gel de anlat kanıtlamaya uğraş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Klavye degisim programi icinde gorunuyor ama servise gittiginde pilin sisik oldugunu anlayacaklardir zaten hatali bir kullanimda bulunmadim pili ucretsiz degiseceklerdir ama cok kotu zamana denk geldi yanimda kutu fatura vs de yok hepsi istanbulda kaldi sadece isim oldugunda kullanmaya calisiyorum umarim basina bir is gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilalkom B kullanıcısına yanıt
    Servise gittiğinizde fatura istenmiyor. Seri numarasından bakıyorlar.
  • Faturaya falan gerek yok hocam. Fırsat bulunca götürün cihazı. Götüreceğiniz servisi araştırın derim çünkü bazı servisler ücret çıkarmaya yer arıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 öncesi olsa neyse ama neredeyse yeni modellerde bu tür sorun biraz ilginç geldi.Yani tabi elektronik bu belli olmaz ama bir an önce götürün ki daha fazla sorun çıkmasın diğer bölgeleri tetiklemesin .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Model yılı ile pek ilgisi olduğu söylenemez. Pil ve pilin kullanımı ile ilgili bir durum. Genellikle, devamlı şarjda kullanılması pilin şişmesine neden olabiliyor.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Yıl olarak örnek vermemin nedeni 5-6 yıl falan kullanımda değil.Yani bu bakımdan yazdım.3 yıllık var 5 yıllık var 10 yıllık var.Biraz şans işi.Benim 2015 model var son 3 aydır sürekli şarj olarak kullanıyorum çünkü pil bitti.Değiştireceğim ama araya salgın girdi.Hani benim durumumda pil şişmesi olması daha olası bir durum bence.
  • Servise sorun hangi seviyede giderse gitisn garanti süresi içinde ücretsiz onarılır. Pil işi tehlikelidir fakat götürecek durum yoksa mümkün olan seviyede az kullanmak lazım.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Ben devamli sarjda kullanimda sorun cikaracagini sanmiyorum cunku pil tam dolunca sarj almayi kesiyor alet sarj aleti ile calisiyor ilk aldigimda da pil cok hizli bitiyordu 2.5 3 saat civari vaktim olmadigi bilgisayar surekli lazim oldugu icin servise vermedim sanirim bana sikintili bir cihaz denk geldi apple in sikinti cikaracagini dusunmuyorum kargoyla yolladim bakalim kac gun surecek umarim bana rezalet basligi actirmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilalkom B kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmışım. Devamlı şarjda kullanmaktan kastım, bilgisayarı pilden besleyerek kullanımın çok seyrek yapılmasıydı. Benim de başıma geldi, servis sorun çıkarmadı.
  • pil trackpad ve klavye ücretsiz servisten değişti size burda memnuniyetimi anlatmak isterdim ama şimdi de touchbarın bazı kısımları çalışmıyor servisle konuştum klavyeyle beraber touchbar da değişmiş bilmiyorum neden denemediler tekrar gönderin diyor bir de işim gücüm yok oyun oynar gibi kargoyla uğraşıcam sabah akşam yani çok memnun kalmadım egemekten tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.