Şimdi Ara

Mac bilgisayarlar için kablosuz mekanik klavye: Satechi SM1 Slim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mac bilgisayarlar için kablosuz mekanik klavye: Satechi SM1 Slim
    Satechi, ilk mekanik klavyesini tanıttı. SM1, platformlar arası uyumluluğu, Mac ve Windows sistem desteği, %75’lik çok yönlü düzeniyle öne çıkıyor. Klavye, aynı anda dört cihaza bağlanarak aralarında kesintisiz geçişe izin vermesiyle de dikkat çekici. Bağlantı özelliği, kullanıcıların sıklıkla masaüstü bilgisayar, laptop, tablet ve telefon arasında geçiş yaptığı günümüzün çok cihazlı ortamında kullanışlı.



    Ayrıca Bkz.CES 2024'te tanıtılan MSI ürünleri



    SM1 Slim Mechanical Backlit Bluetooth Keyboard özellikleri



    Satechi’nin arkadan aydınlatmalı ince mekanik klavyesi SM1, brown switch (anahtarların Cherry/Gateron gibi tanınan bir üreticiden mi yoksa kişiselleştirilmiş bir tasarımdan mı olduğu belli değil), dört cihaz bağlantısı, 14 arka ışık düzeni ve macOS güvenliği için kilit ekranı kısayolu sunuyor. Alüminyum gövde, çıkarılabilir tuş kapakları ve konfor sağlayan ayarlanabilir ayaklarıyla şık bir tasarıma sahip olan klavye, 2.4GHz USB alıcısı ile dört adede kadar cihazla kullanıma izin veriyor. Klavye hafif, kompakt ve temizlemesi kolay olup hem hareket halinde hem de masa başında kullanım için ideal.



    Klavye, 2500 mAh bataryaya sahip ve USB-C portu kullanılarak şarj ediliyor. Kablolu olarak da kullanılabiliyor. Klavye, kullanıcının istediği zaman değiştirebileceği Mac ve Windows tuş başlıklarıyla geliyor.



    SM1 Slim fiyatı



    Satechi, ilk mekanik klavyesini 100 dolar fiyat etiketiyle satışa sundu. Erken siparişe özel CES20 koduyla %20 indirim mevcut.




    Kaynak:https://satechi.net/products/sm1-slim-mechanical-backlit-bluetooth-keyboard







  • Ne kadar şık bir klavye maşaallah sübhanallah ??

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.