Şimdi Ara

M24 Chaffee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    M24 Chaffee almayı düşünüyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 54.000 küsür tecrübe puanı istiyor, bir önceki tank olan M5 Stuart'a 10.000 küsür isteniyor.
    Aralarında bu kadar fark olmasının sebebi nedir üstelik seviye 5 aracı. Sonraki araçlarda bile o kadar istenmiyor.



  • ben de istenen deneyimi çok bulup m7 yolundan t21 sonrası t71 gittim t71 bu tarz tanklarda en iyisi ama tabi bayagı emek istiyor m7 ordan t21 çok uzun yolu var ama chaffe seviyesinin üstünde bir hafif tank ona git daha kısa amx12 t 59-16 dan çok çok üstün onlar 6 seviye ama onlardan daha ii t21 denk ama oda 6 seviye kısacası 5. seviye nin çok üstünde bir hafif tank değer yani o deneyime hatta benim m5 de 18 bin deneyim felan halen var chaffeye gidiyordum ama yuva eksikliğinden sattım hafiflerden t71-wz132 denedim oynadım sattım şimdi de amx13-75 deyim 13-90 az bir deneyim ihtiyacım kaldı onlada oynadıktan sonra muhtemel onuda satıp chaffeye yöneleceğim
  • Chaffee kendi çapında özel bir araç. Yanılmıyorsam bu seviye keşif araçlarında "vertical stabilizer" takılabilen tek araç, ayrıca diğer keşif araçlarına göre en iyi silaha sahip diyebiliriz. Ama şu anda bence en önemli özelliği, Alman ve Rus keşif araçları kuşa çevrildikten sonra eski performansıyla devam eden halihazırdaki en iyi keşif aracı olması. Chaffee oyundaki en keyifli araçlardan biri, umarım ona da dokunmazlar.
  • tamamdır,
    chaffee'ye devam o zaman
    bu hızla 2 ay sonra açarım heralde:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.