Şimdi Ara

M2 SSD to Sata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bende 240 GB boyutunda bir M2 SSD mevcut. Bunu laptop'ıma takmak istiyorum fakat uygun M2 giriş laptop üzerinde mevcut değil. Bu yüzden çevirici olup olmadığını arattım ve 2,5 Sata girişli disk kutusu şeklinde çeviricilerin olduğunu gördüm. Bu cihazlardan kullanmış olan var mıdır acaba öğrenmek istiyorum. Aslında öğrenmek istediğim şey bu çevirici bir hız düşüşü yaratır mı ? Eğer yaratacaksa takmadan satmayı düşünüyorum.

    Ayrıca eğer böyle bir ürün kullanıp ve memnun olan biri varsa kullandığı modeli yazabilir ya da link atabilirse sevinirim. Baktığım ürünler ne üdüğü belirsiz şeyler hep.

    Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim.



  • Hiten Mitsurigi Ryu H kullanıcısına yanıt
    M2 ssd nin cikis amaci zaten sata portunun yeterli hiz saglayamamasi. Elbette hiz kaybi olacaktir. Dönmüştürycu olayi da laptopta calisacagini sanmam daha dogrusu sigmayacagini dusunuyorum o kisima. Bunu satsaniz 0 sata 3 ssd alacaksaniz anlami yok satmanin, alacağınız ssd de 2. El olsun bence ki cok zarar etmis olmayın. M2 ssd leri z97 bazi modellerle z170 modellerde kullanabilirsiniz catir catir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Aslında bendeki SSD poşetinden çıkmış durumda değil. Yani hiç kullanılmadı. Aslında normal 2,5 SSD şeklinde satılan diskler ile aynı oranda hız sağlasa bile çevirici benim için uygun seçim olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca sığmayacağını söylemenizin nedeni nedir acaba ? Çünkü çevirici kartlara bakıyorum gayet ufaklar ve 2,5 kutusundan daha ince olanları bile var. Benim bilmediğim bir durum mu söz konusu acaba ? Aşağıya çeviricilerden birine ait bir resim koyuyorum. Muhtemelen benimki 80 mm uzunluğunda olanlardan.

    Resim

    Ayrıca bahsettiğiniz modellerde kullanabildiğini bilmiyordum ama sanırım yeni bir sistem toplama olasılığım yok. Ondan dolayı bunu laptop'a takarak onun performansını biraz arttırmayı düşünüyorum.

    Görüşleriniz için teşekkür ederim. (:




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.