Şimdi Ara

Lys Tercih Yapacaklar, Okuyanlar, Mezunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben de lys'ye girdim ve sonuçların açıklanmasını bekliyorum. Müthiş derecede heyecanlıyım da :) Şu vakitlerde internetin altını üstüne getiriyorum :) Özellikle de Ankara'da yaşadığımdan, Ankara'daki üniversitelere bakıyorum.
    Sorum da şu : Atılım Üniversitesi'nin bilgilerini araştırırken burs olaylarında kesilme bir durum söz konusu olmuyormuş artık. Acaba okuyan arkadaşlar bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi? Gidip üniversite ile de görüşmek istiyorum ama şu an şehir dışında olduğumdan gidemiyorum da. Merakımı da yenemedim bir türlü:(



  • beklediğin sıralamayı yazarsan daha yardımcı olabilir arkadaşlar ve puanın yetiyorsa bir burs için hayatını feda etme bence (atılıma gidersen aylık alacağın para varsa ondan bahsediyorum)

    atılım ancak sınavda barajı zar zor geçip baba parasıyla okuyanların yeridir arkadaş ortamı üniversitede cok önemlidir bence (bende tercih aşamasındayım)

    tutuyorsa ankara izmir istanbulda iyi bir bölüme gitmenin senin açından iyi olacağını düşünüyorum bende izmir-istanbul olarak sınırladım kendimi kolay gelsin...
  • Ben Atılım üniversitesinde okuyan biri olarak söyleyebilirim ki hiç ummadığım bir şekilde çok iyi arkadaşlarla tanıştım. Bir de ön planda İzmir ve İstanbul olmasına karşın asıl üniversites şehrinin ankara olduğunu belirtmek isterim. Bir kere şehrin tamamını üniversite öğrencileri oluşturuyor. Atılım özeline gircek olursak da bizim üniversitenin diğer özel üniversitelerden çok büyük bir farkı var. Burs kesilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Zaten burs kesilme gibi bir ihtimali düşünen çok da başarılı değildir bursa ta alamamıştır. Ben 3 senedir hiç bir sıkıntı yaşamadan okuyorum. Son olarak başarılı olmak için maddi konularla kafanın bulanık olmaması da şart.
  • Hangi bölümden tercih yapacağını bilmiyorum ama akademik kadro hakkında bilgi verebilirim.

    Mühendislik Fakültesi'nde yurt dışı deneyimi olan ve genellikle ODTÜ kökenli hocalarımız görev yaparken, Fen Edebiyat Fakültesi'nde Hacettepe ve Bilkent kökenli hocalarımız yer almakta, Hukuk Fakültesi kadrosunun tamamı Ankara Üniversitesi'nde görev yapmış akademisyenlerden oluşmaktadır. İşletme Fakültesi bu anlamda daha farklı bir yapı sergilemektedir. Çok sayıda alanı barındıran İşletme Fakültesi, yapısı gereği farklı Üniversitelerde akademik kariyerlerini gerçekleştirmiş değerli hocalarla eğitim vermektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.