Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. sorunum şu publisher kullanarak bir web sitesi yaptım (yapmazz olaydım) web sitemde iletişim bölümü diye bir sayfa oluşturdum fakat mesaj yazıldıktan sonra gönder butonuna bastığımda sayfa hata mesajı veriyor. hostingime kaydetmiyor baya bir uğraştım çözemedim. nette mail.cgi diye birşeyler buldum fakat bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığım için uygulayamadım. kafayı yiyecem bir haftadır bununla uğraşıyorum. frontpage de falan kolayca yapılabiliyormuş öle diolar ama publisherda nsaıl oluyor? Allah rızası için biri yardım etsin.







  • arkadaşlar forumun burası web dizayn ile ilgili bölümü değil mi? yok mu bilen bir kişi bile? "WEB SİTESİNİ NE KADARA YAPARSINIZ" başlığına 18 adet cevap yazılmış bu nasıl iş anlamadım. yardım istemek içinde para mı vermemeiz gerekiyor?
  • hayır yardım etmek için para gerekmiyor.sadece ukalalık yapmamak gerekiyor, yoksa burada çoğu kişiye yardım ediliyor.Frontpagede kolaylıkla yapılıyor diyenler bayağı bir salllamışlar.Yoksa biz programlamayı öğrenmezdik.Senin sorununa gelirsek.
    1.Hostun cgi desteklemiyordur.
    2.Kullandığın mail scriptini biz nerden bilelimde sorunu anlayalım.
    3.Öyle frontpage de bu işler kolay diyenler neden kendileri yapmadılar.
    4.Googleden php mail scripti diye aratırsan birçok ücretsiz ve iyi çözüm bulabilirsin.Eğer hostun php destekliyorsa php kullanmalısın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.