Şimdi Ara

lütfen fikir verin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben oyundan ziyade müzik dinlemek, film izlemek, arada internet ve ebook için bir ipod touch almayı düşünüyordum ancak yeni açılan bir teknoloji markette PSP'nin 397tl.ye düştüğünü gördüm. Modeli ve kutunun içeriği hakkında doğru düzgün bilgi yazmamışlar ama içinde hafıza kartı yoktur sanırım. Ne dersiniz, eğer alıcaksam yarın sabah erkenden açılışa gitmem lazım :)



  • o zaman ipod touch al arkadasım. oyun istemiyorsan ipod alırsan iyi olur psp de net fazla zevkli değil hatta kötü ne yazıkki. ama psp de müzik.ebook ve film gayet güzel. kararı sen ver.
  • istanbuldaysan kadıköyde pspler 360 lira 3004. Ayrıca interneti oldukça kullanışlı ben forumda mobil sürüm kullanarak dolaşabiliyorum . Müzik veya film izlemedim bence psp al sonuçta bir özellik oyun konsolu olması zararı yok faydası var... Saygılar
  • müzik kalitesi olarak psp ve ipod'u karşılaştıramazsın bile. bir psp kullanıcısı olarak yanımda ipod taşıyorum. ve bir ipod'un video olarak da çok daha fazla özelliği var, apple store'a üye olarak, ücretsiz programlar indirebilir ya da ücretsiz podcastlere üye olarak sevdiğin dizileri takip edebilirsin. eğer oyun senin için o kadar önemli değilse, ipod'dan şaşma derim ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.