Şimdi Ara

Lütfen, araç geçen yerlerde küçük çocukların ellerinden tutun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biri 7, diğeri 10 yaşında 2 kızım var.
    Okuldan Antikköy Hayvanat bahçesine giriş bileti vermişler.
    Bizde Bayram tatilinde başka yere gidemediğimizden, en azından çocukların gönlünü yapalım dedik ve bayramın 2.günü oraya gitmeye karar verdik. Esenyurtta oturuyoruz.
    Çatalca ya girdik, karakolun önünden geçtik, tak, sağ taraftan bises geldi, hanım dur dur diye bağırmaya başladı.
    Ben daha ne olduğunu anlayamadan, bi kalabalık toplandı.
    Ağlayan bi çocuk annesinin kucağında.
    Babası bana çıkışıyor. "Nerden çıktın sen kardeşim vs. Bağıra bağıra."
    Ben " Abi, bi dur, bi hastaneye gidelim, çocuğa baktıralım vs derken hemen polisler falanda geldi. Çocuğu hastaneye götürdüler.
    Bizim aracıda kenara alıp, bize de karakola gideceğimizi söylediler.

    Ben yoluma baktığım için, çocuğu görmedim.
    Anne– Baba marketten çıkıyor, yolun karşısındaki diğer markete geçecekler. Çocuğu bırakmışlar arkada. 4 yaşında çocuk. Park halindeki araçların arasından fırlıyor ve benim sağ arka kapının olduğu yere çarpıyor.
    Çarpmanın etkisi ile yere düşünce basıyor bağlığı doğal olarak, Küçük çocuk olunca tam kendini de ifade edemiyordu.Ayağım acıyo diye bağırıyordu devamlı.
    Acaba yere düştüğünde arabanın arka tekeri ayağının üzerinden mi geçti diye düşündük–korktuk hep. Hemen polislerle birlikte hastaneye gittiler. Bizde polislerle Karakola giderken, arkamızdaki aracın şoförü, "ya siz ne yapıyorsunuz, bu arkadaşın hiç suçu yok, çocuk koşarak yola çıktı, arabaya çarptı diyince, hem ortam biraz rahatladı, hem de biz.
    Polislere şahitlik yapabileceğini söyledi, yarım saat orda bizimle bekledi. (Kendisinden Allah razı olsun, umursamayıp, yoluna gidebilirdi.)
    Hastaneye gidildiğinden Adli vaka olarak kayıt açılıyormuş, savcılığa haber veriliyormuş vs bir sürü prosedür varmış.Bizde ilk defa hayatımızda böyle bir durum ile karşılaşınca öğrendik bunları. Polisler, hastanedekiler ile haberleşiyor devamlı.
    Hastanede çocuğa röntgen falan çekilmiş.
    Çok şükür hiçbir şeyi yokmuş çocuğunda.
    Aile falanda şikayetçi olmamış, geldiler karakola özür dilediler. Polis memurları da aileye söylendi "çocuğu niye bırakıyorsunuz" diye.
    Bizim hatamızın olmadığını ailede –polislerde söylediler. Önemli olan çocuğa birşey olmamış olması. Çok şükür.

    Buraya konu açmamın sebebi ise, belki bunu okuyan birilerinde farkındalık oluşturur, çocuğu varsa kendisi daha dikkatli olur, yoksa çevresinde küçük çocuğu olan tanıdıklarını uyararak, belki bi olası kazayı önlemiş oluruz.

    LÜTFEN YOLLARDA, KÜÇÜK ÇOCUKLARIN ELLERİNDEN TUTUN, BIRAKMAYIN ONLARI.
    ONLAR OLABİLECEKLERİN FARKINDA DEĞİL...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • ben geçen yaz küçük bir çocuğa çarptım motorla. annesi ve annesinin arkadaşıyla kaldırımdan gitmek yerine yolda yuruyorlardı. çocuk aramızda çok kısa mesafe varken yola doğru koştu. annesinin önünde yürüdüğü için önüme çıkana kadar görmedim bile çocuğu. her ne kadar yavaş gitsem de çocuğun kafasını vurduğu zemin sert olduğu için dişleri kırıldı. polis anneyi suçlu buldu. işin ilginç yani kadın benden şikayetçi olmuş aylar sonra 5000 tl ile uzlaşma teklif ettiler 500 tl ye anlaştık. ilginç bir tecrübeydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 7 Haziran 2019; 19:55:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.