Şimdi Ara

Lumia 925 hakkında yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ocak ayında Nokia Lumia 925 32 gb modelini aldım. Telefonu 1 ay internet paketsiz kullandım. Faturalı hatta geçip internet paketi yaptım sorunlar başladı. 3G bağlantısı kullanırken sarj seviyem %70 in altına düştüğü zaman internet gerektiren programlarda gerek facebook olsun twiter olsun , instagram olsun ya da normal internet sayfası açtığımda telefonun ekranı donuyor ve işlem yapmıyor. Bu donma 1 dakka içinde kendi kendine açılıp kapanmayla sonuçlanıyor ya da ben ses kapama ve kilitleme tuşu ile resetleyip düzeltiyorum. Aynı hata gün içinde defalarca oluyor ekran kilitlenip kalıyor. Nokia destek hattını aradım , Destek formuna yazdım bir sürü çözüm önerdiler hepsini uyguladım ama sorunu çözemedim. Orjinal microsim aldım 2 kere değiştirdim hatta başka operator denedim yine çözülmedi. Şuan Cihaz 4.kez teleservice te. ilk göndermemde yazılım güncellemesi ve mekanik onarım yazıyordu. 2.göndermemde sim yuvası ve batarya değiştirildi yazılım güncellendi yazıyordu. 3. göndermemde yazılım güncellendi ve donanım testi yapıldı ve sorun bulunamadı yazıyordu. Değişim hakkı için başvuru yapmıyorlar. Cihazınızda herhangi bir sorun gözükmüyor diyorlar ne yapıcam bilmiyorum. Gerekirse videosunu çekip göndereyim sorunu diyorum serviste hatayı görmüyorsunuz ben yalan mı söylüyorum donuyor diyorum hop başka bir destek yerine yönlediriyorlar. Şuan cihaz 4. kez garantiye gitti. Aynı sorunla garantiye veren bir arkadaş anakartımı değiştirmişler şimdi sorunla karşılaşmıyorum dedi. Bende bu istekte bulundum anakart değişçek bir sorun yok dediler anlamıyorum ne yapıcam ne edicem. Sizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? Ben şimdi ne yapmalıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefk0o -- 12 Haziran 2014; 1:12:44 >







  • kimse bi fikir önermicek mi?
  • Başka bi servise gönderin hocam demek ki onlar sizi ciddiye almamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yetkili servis olarak Teleservice gözüküyor. Kvk biz bakmıyoruz dedi bana
  • 1 sene içerisinde 4 kez servise giden telefon yenisi ile değiştirilir, yada fatura tutarı kadar para iadesi yapılır. Tüketici hakem heyetinden detayları öğrenebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedicovalvole

    1 sene içerisinde 4 kez servise giden telefon yenisi ile değiştirilir, yada fatura tutarı kadar para iadesi yapılır. Tüketici hakem heyetinden detayları öğrenebilirsiniz.

    4.den geldi cihaz hala hatalar devam ediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sefk0o

    quote:

    Orijinalden alıntı: sedicovalvole

    1 sene içerisinde 4 kez servise giden telefon yenisi ile değiştirilir, yada fatura tutarı kadar para iadesi yapılır. Tüketici hakem heyetinden detayları öğrenebilirsiniz.

    4.den geldi cihaz hala hatalar devam ediyor

    Tekrar servise göndermene gerek yok, hakem heyeti, tüketici mahkemesine yönlendirecektir. Hakem heyetine başvurunu yapabilirsin.
  • Değişim ya da para iadesi hakkını kazanmışsın. Bu seçeneklerden birini öner ya da tüketici heyetine gidicem de hemen ciddiye almaya başlayacaklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 23 Haziran 2014; 12:21:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: accepter le progrès

    Değişim ya da para iadesi hakkını kazanmışsın. Bu seçeneklerden birini öner ya da tüketici heyetine gidicem de hemen ciddiye almaya başlayacaklardır.

    Nokiayı aradığımda cihazınızın 4 kere servis kayıdı gözüküyor ama sadece 1 tanesinde onarım yapılmış diğerlerinde onarım yapılmadığı için değişim hakkı yada para iadesi hakkında bulunamazsınız dediler.
  • Onarım yapmadan sana yollamıslarsa ve sikayetin devam ediyorsa hakem heyetine git ,musteriyi kaz sanıyorlar çekinme,bunuda telde soyle ve mail ilede ilet.
  • fikirleriniz için teşekkür ederim. Aldığım site telefonu inceletmek için istedi benden. onlara göndericem eğer çözüm sağlanamazsa tüketici haklarına gidicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sefk0o

    fikirleriniz için teşekkür ederim. Aldığım site telefonu inceletmek için istedi benden. onlara göndericem eğer çözüm sağlanamazsa tüketici haklarına gidicem.

    Umarım sonuç senin için iyi olur.
  • Cihazı servisten alıp tüketici heyetine başvurdum. Nokia forumdan cevap geldi.

    ''serviste telefona SIM kart ve hafıza kartı takmadan kontroller yapılır. Bu kontroller sonucunda da sağlam raporu veriyorlarsa, sorunun kaynağı diğer harici etkenler olabilir. Sizin kullandığınız telefon modeli nedir bilmiyorum ama hafıza kartı kullanılabilen bir modelse, hafıza kartını çıkarıp denemekte fayda var. Değişik forumlarda hafıza kartı nedeniyle benzer sorunları yaşadığını söyleyen kullanıcılar var.



    Ayrıca, serviste parça arızası vs nedeniyle 4 defa onarım görmüş cihazlarda değişim ya da ücret iadesi yapılabilir. Servise 20 defa da gönderseniz, servis size sağlam raporu veriyorsa yapabileceğiniz bir şey yok. Tüketici hakem heyetine de başvursanız çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Çünkü burada esas cihazın kaç defa servise gittiği değil, kaç defa fiziksel onarım gördüğüdür.''




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.