Şimdi Ara

Lumia 720 güncelleme sorunu çıkartır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. özellikle bataryasının kalitesinden ve dış görünüşünden ötürü lumia 720 almayı düşünüyorum 820 yerine. fakat 512mb rami olması beni korkutuyor. çok oyun oynayan biri değilim benim için sadece internete girse yeter fakat windowsun gelecek kendi güncellemeleri acaba sistemin hantallaşmasına ve takılmasına neden olur mu önümüzdeki dönemde?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: westekes

    merhaba arkadaşlar. özellikle bataryasının kalitesinden ve dış görünüşünden ötürü lumia 720 almayı düşünüyorum 820 yerine. fakat 512mb rami olması beni korkutuyor. çok oyun oynayan biri değilim benim için sadece internete girse yeter fakat windowsun gelecek kendi güncellemeleri acaba sistemin hantallaşmasına ve takılmasına neden olur mu önümüzdeki dönemde?

    Olmaz dersek yalan olur birçok platformun yaptığı gibi yeni cihazlara geçmemiz için eski cihazları hantallaştıran güncelleme ler gelebilir ileride , yada kırpıp verilir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız bu durum teknoloji dünyasının bir gerekliliği haline geldi artık ama merak ettiğim bu durum wp açısından ne kadar sonra gerçekleşir. aldıktan sonra en azından 2-3 yıl sorunsuz olarak kullanmayı planlıyorum 720'yi. birkaç ay sonra gelecek bir güncellemeyle çöp olursa üzülürüm o yüzden.
  • Lumia 720 gerçekten çok alınası bir telefon tasarım ve bataryası gerçekten çok güzel ama bugün ülkemizde Lumia 525 satışa çıktı ki giriş seviyesi bir telefon ve bu telefonda bile 1 gb ram koyulmuş durumda yani 1 gb ramli telefonlar windows phonelarda oldukça yaygınlaşıyor. Elbette lumia 720'nin ne kadar uzun süre destek alacağını yada tam olarak güncellemeleri alıp alamayacağını bilemeyiz ama bence 1 gb ramin altında olan telefonlar pek tercih edilesi değil bu sebeple bence maddi sorun yaşamazsanız ve tasarıma önem veriyorsanız lumia 925 alın elbette batarya konusunda Lumia 720 ile yarışmaz.
  • 820 AL !! ben onu aldım lumia Black güncellemesi 920 den önce 820 ye geldi ve hala 720 620 520 ye falan gelmedi ve 3. 4. Güncellemeler artık 512 mb lara gelmeyecek ..820 yi kaçırma teknosa da 1050 lira olmasına karşın bimeks te 870 e buldum :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.ve4. Guncellemeler nedir : ) eyer bahsi gecen guncellemeler w9 guncellemesi falansa kimse 1gb ramine guvenmesin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.