Şimdi Ara

LUMİA 620 GELEN ARAMADA KİTLENME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonu ikinci el aldım ve 4 aydır kullanıyorum. Ara ara birisi beni aradığında ekran kitleniyodu yukarı kaldır yazısına tıklayamıyodum kilit tuşuna basıp açtığımda tıklayabiliyordum. Bunu sorun etmedim ama son zamanlarda sıklaşmaya başladı.Şöyle bişey farkettim telefon cebimdeyken sadece böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Elimdeyken veya masanın üzerindeyken böyle bişey olmuyor. Amber güncellemesini yükledikten sonra telefonun dokunmatik hassasiyeti normaldeyken bile yüksek gibi işlev gösteriyor. Yani tırnakla veya eldvenle bile algılama yapıyor. Acaba sizlerde de böyle bi sıkıntı mevcut mu? Donanımsal değilde sıkıntının yazılımsal olması yüksek gibime geldi. Acaba dokunmatikte mi bi sıkıntı var yoksa yazılımsal olarak mı bi sıkıntı var? Cihaz tamir görmüş olabilir mi? Zaman zaman kilit ekranıda kitleniyo yukarı kaldıramıyorum. Eskiden sorun olucak düzeyde değildi tuş kilidini kapatıp açtığımda düzeliyodu nadirdi zaten ama artık sıklaşmaya başladı. Sebebi ne olabilir?







  • ben de lumia 520de böyle bir sorunla karşılaştım. gelen arama sırasında kilitlendi yukarı kaldırdığımda kilitlendi bi kaç defa oldu bu ayrıca gelen aramayı cevaplarken "tırrrır" diye bir ses çıkıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: janericc

    ben de lumia 520de böyle bir sorunla karşılaştım. gelen arama sırasında kilitlendi yukarı kaldırdığımda kilitlendi bi kaç defa oldu bu ayrıca gelen aramayı cevaplarken "tırrrır" diye bir ses çıkıyor

    Lumialarda genel bir sıkıntı olabilir mi acaba? Şuan telefonu eski sürümüne geri yükledim ve sorun ortadan kalktı.. Ama ilerde tekrar edebilir diye düşünüyorum.
  • xaviherno kullanıcısına yanıt
    Bilakis eski sürümde var olan söylediğiniz şikayetler Amber ile kesinlikle ortadan kalkmıştır benim gördüğüm kadarı ile.
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    Hocam ben öyle düşünmüyorum amber yüklediğimden beri telefonun şarjı daha az gitmeye başladı arama geldiğinde takılmalar oluyo aramayı cevaplayamıyordum özellikle telefon cebimdeyken. Elimdeyken veya masadayken bi sıkıntı olmuyodu. Lumia 620 ye amber ile birlikte dokunma hassasiyeti özelliği eklenmiş ama bu özellik tam oturmamış. Hassasiyet normalken bile yüksek düzeydeymiş gibi işlev gösteriyodu. Yani normalde eldivenle kullanılamaması gerekiyo ama telefonu eldivenle kullanabiliyodum. Yani sorun şundan kaynaklanıyo olabilir telefon cebimdeyken kumaşı algıladığından ekranda takılmalar oluyo olabilir. Eski sürüme geri yüklediğimde gelen aramada takılmalar olmuyo artık çünkü dokunma hassasiyeti diye bişey yok telefonda. Amberle beraber geliyo lumia 620 ye. Otayı bekleyin derim en sağlıklısı.
  • Bende 620 kullanıyorum.Şarjı Amberden sonra çok daha iyi saati devamlı açık bırakmazsanız.Evet hassasiyet dediğiniz gibi normalde bile eskisine oranla daha hassas ama söylediğiniz sorunların hiçbirisine rast gelmedim.Tekrarlamak gibi ama diğer kitlenme gibi sorunlar Amber ile kesinlikle ortadan kalktı.Birkaç kişinin daha görüşleri gerekebilir bu durumda.
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    Doğrudur sizde öyle olabilir. Ama benim cihazımda böyle bir sorun çıkarttı. Bikaç kişi daha var sanırım böyle bir sorun. Genel bi durum değil demekki. Elektronik şans işidir gerçekten.
  • Gelen aramada kitlenme sorunu bendede mevcut.

    Amber yüklemedim daha.

    Amberden sonra eldivenle kullanım iyi olmuş çalışırken eldiveni çıksrmam gerekiyordu telefonu her elime aldığımda. En yakın zamanda yükleyeyim şu guncellemeyi:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amber sorunu çözmedi ne yazıkki =)

    boşuna beklemeyin
  • Şeriat Sucuğu kullanıcısına yanıt
    sıkıntı genel bi sıkıntı anlaşılan bende tekrar takılmalar olmaya başladı. Sürekli olmuyo ara ara oluyo.
  • Evet hocam amberde çözüm üretemedi aynı sıkıntı devam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.