Şimdi Ara

Lpgli araç, dizel ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili DH üyleri, 2013 model 1.4 actual Euro5 linea aracıma yetkili serviste Lpg taktırdım. Aracımın gidişinde ve çekişinde sıkıntı yok, fakat aracımın sesi dizel motor sesi gibi.
    Servis bu sesin LPG enjektörünün motora çarpması sonucu oluştuğunu, normal olduğunu ve zarar verebilecek unsur olmadığını ifade etmişti.

    Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Radyo dinleyerek gezebiliyorum. Kırmızı ışıkta camlar açıkken onca arabanın içinde kendi arabamın sesini duyabiliyorum.

    Lpg montajı esnasında motora yağ eklenmişti. Ondan olur m diyeceğim ama koca servis yanlış yağ koymaz sanırım.

    Teşekkürler şimdiden.



  • LPG hortumlarının aracın göğsünün arkasına (yani kaput altında ön göğsün arkasına denk gelen bölüm) teması nedeniyle olabilir. Bende bu şekilde oldu, hala da oluyor, LPG ile uğraşmak istemediğim için gitmiyorum. Zaten kaputu açıp aracı çalıştırın, bir arkadaşınız LPG'nin enjektöre giden hortumlarını eliyle çok az oynatsın ses kesilir. Ayrıca rolantide ses gelirken LPG düğmesine basın, benzine geçtiği an o vuruntu sesi gider. Ben de motordan geliyor diye korkmuştum ancak düğmeye basınca ses hemen kesildiği için sorunu montajda aradım ve tam da dediğim gibi olduğunu gördüm.
  • Emre haklısın denemedim ama söylenen de o yönde. peki bu sesi kesmenin bir yolu yok mu? her arabadan bu kadar ses gelmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayra312

    Emre haklısın denemedim ama söylenen de o yönde. peki bu sesi kesmenin bir yolu yok mu? her arabadan bu kadar ses gelmiyor.

    Hortumları farklı bir yere sabitlerlerse ses kalmaz, montaj yapan yer sorunu çözebilir bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre, hortumları elimizle sabitlemeye çalıştık olmadı, seste hiçbir değişiklik yok. Arabadan soğudum ya
    Ustaya da sordum, daha fazla bir şey yapamayacağını söyledi. Biraz kullan ses azalır dedi. Bu şekilde idare edecem artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.