Şimdi Ara

LPG li araç yardımı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-2 ay içerisinde TSI – FSI – TFSI seçeneklerinden birini değerlendirerek arabamı yenilemeyi düşünüyorum... a3 vw jetta golf bmw3 bmw1... yanlız şöyle bir durum var sıfır da alabilirim 2.elde ve kesinlikle otomatik alacağım. şimdi sormak isteğimiş şey şu ki otomatik vites araçlara lpg tutmuyor diye bir duyum aldım. birde direk enjeksiyon a dikkat etmem gerekirmi... şimdiden teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: alirefo

    1-2 ay içerisinde TSI – FSI – TFSI seçeneklerinden birini değerlendirerek arabamı yenilemeyi düşünüyorum... a3 vw jetta golf bmw3 bmw1... yanlız şöyle bir durum var sıfır da alabilirim 2.elde ve kesinlikle otomatik alacağım. şimdi sormak isteğimiş şey şu ki otomatik vites araçlara lpg tutmuyor diye bir duyum aldım. birde direk enjeksiyon a dikkat etmem gerekirmi... şimdiden teşekkür ederim.

    hangi ilde yaşıyorsunuz !

    Yanlış anlamayın her ilde direk injeksiyonlu araç montajı mümkün değil o yüzden sordum, sizi doğru adrese yönlendirerek yardımcı olabilirim. Aracınızın otomatik yada manuel olması sorun değil.
    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 29 Haziran 2013; 11:44:54 >
  • Ankara da yaşıyorum büyük ihtimal TSI – TFSI motorlu bir araç alıcağım hatta büyük olasılıkla a3 olacak fakat TSI – FSI – TFSI gibi düşük yakıt tüketimli araçlara tüp takılamayacağı yönünde bir yönlendirme yapıldı. daha sonra biraz daha araştırdım bu tip motorlar direk enjeksiyonlu ise tüp takılabileceği konusundaydı. şimdi yeni motorlu araçlar hakkında çok fazla bilgim yok. daha fazla aydınlatabilirsen bide aracı alırken yarı enjeksiyonlu bir araç alırsam tüp takılamayacağı konusunda hem fikirmiyiz?
  • Merhabalar;

    http://prins-tr.com/yenilikler_b.html buraki liste TSI ve FSI Montaj Yapılabilen ( Prins Markası İçin ) Araçların Listesi Alacağınız Aracınız Motor Numarasını Kontrol Edebilirisiniz. Size Bu Yardımcı Olur Sanırım.
  • MAVI DENIZLER OTOGAZ LTD. STI.
    Alinteri Bulvari uzeri 223. sok. No:18 Ostim / ANKARA
    Yetkili : TUNCAY KARAKOCA
    Telefon : 0 312 385 95 55
    Faks : 0 312 385 51 18
    Mobil : 0532 596 46 93
    E-Mail : tuncay@mavidenizler.com.tr



    TSI ve FSI araçlarda uzman arkadaşımız MAVİ DENİZ lerle görüşmeden karar vermeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.