Şimdi Ara

LOGITECH ve Yetkili servisi Penta Klavyeyi Tamir etmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • LÜTFEN BU KONUYU ÜSTE ÇIKARIP DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEYİN.


    Kullanmakta olduğum Logitech g213 Prodigy klavyem’in garantisi bittikten sonra bazı sorunların ortaya çıkmaya başladı.Sonra araçtırmaya başladım ve klavyenin kronik sorunlu olduğunu öğrendim.Belli bir zamandan sonra bazı tuşları çalışmama sorunu. Bilgisayar başında iş yaptığım esnada bir anda 6 adet (w, a, s, d, e, f) tuşları çalışmamaya başladı.


    Logitech müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Benden soruna dair videolu kanıt istendi. Klavyede yaşadığım sorunu, garanti belgesi ve seri numarasında içinde bulunduğu bir video çekip müşteri hizmetlerine mail yoluyla gönderdim. Logitech müşteri hizmetleri klavyedeki sorunun kullanıcı kaynaklı olmayıp kronik sorunlu olduğunu kabul etti ve garanti kapsamında tamir veya değişim yapılması konusunda bilgilendirip benden ürünün faturasını istendi.


    Bende kendilerine ürünün bana doğum günü hediyesi olarak geldiğini ve faturasının olmadığını belirttim.Logitech müşteri hizmetleri faturasız işlem yapamayacaklarını tekrar belirttiler. Bunun üzerine bende cevap olarak tüketici kanununa göre “fatura, garanti yerine geçmez” diye uyarıda bulundum. Söz konusu malın seri numarası ve garanti belgesi ile işlem yapmaları gerektiği konusunda talepte bulunmama rağmen olumsuz yanıt aldım.


    Sonrasında Logitech yetkili servisi olan “Penta Teknoloji” ile iletişime geçtim. Aynı şeyleri onlara da söyledim ama yine faturasız işlem yapamayacaklarını belirttiler.Bende Alo 175 tüketici danışma hattını aradım.Bana her ne olursa olsun fatura olmasada seri numarası üzerinden işlem yapmak zorunda olduklarını belirttiler.Tabi yetkili servis mal ve hizmetin üstündeki seri numarası ve garanti belgesini kanunlara aykırı olarak geçersiz sayıp inatla olmayan faturayı istemeye devam ediyor.


    Üretici ve yetkili servis hiçbir şekilde servis hizmeti sunmuyor. Yaklaşık 7 aydır klavye elimde bozuk şekilde duruyor.Parasıyla bile tamir etmiyorlar. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum 7 aydır sonuç çıkmadı hala.


    HERKES GÖRSÜN BUNLARIN NE MAL OLDUĞUNU.BUNDAN SONRA EVİME LOGİTECH MARKA HİÇBİR ŞEY SOKMAYACAĞIM.


    Şİkayetvar.com Penda Teknolojinin verdiği cevap aynen bu şekilde.

    LOGITECH ve Yetkili servisi Penta Klavyeyi Tamir etmiyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.