Şimdi Ara

Logitech G602 Kullananlar? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faustus

    Başlığı başkası hortlatmış ben de boş bulundum cevap yazdım, o konuda hatalıyım fakat hala konuya hiçbir şey eklemeden ben bilirim sen bilmezsin tavrı kendimi kıraathanede hissettirdi. Otorite edasıyla yazan, iki mouseun da kullanılıp incelendiği ve seçim nedenlerinin sıralandığı bir videoyu kenara atıp kendi sözümü gerekçesiz kabul ettirmeye çalışan ben değilim.

    Yeterli kullanım süresi diyorsunuz, ben de yeterli DPI ve raporlama hızı diyorum. Aradaki farkı hissetmek imkansız. Hissediyorum diyorsanız kesinlikle placebo etkisi. G700s sayesinde Global Elite mi oldunuz, ya da g602 alanlar Silverda mı kaldı?

    :)
    Hem bilmiyor, hem bilmediği şey hakkında yorum yapıyor, hem de karşında ki insanın ne, kim olduğunu zahmet edip araştırmadan yorum yazıyorsun sevgili dostum.

    Gönderdiğin videoda ki arkadaşı tanımam etmem, tanıyan birisi olduğunu da düşünmüyorum.

     Logitech G602 Kullananlar?

    bak mesela bu videonun sonu,

    incelediği ana başlıklar

    1- batery performansı
    2- ergonomi
    3- ağırlık
    4- estetik
    5- fiyat


    maddeler arasında farkında isen performans yok :) bu videoda ki inceleme değil yani, tamamen g602yi beğenen bir kullanıcının yorumlaması. Ben bu videoyu dikkate elbette ki almıyorum her iki mouse u da kullanan bir kişi olarak :)


    İnan sana hiç 1000 hz ve 500hz arasında ki farkı anlatasım yok :)

    yukarıda ki toolbara girip eski arama butonunu işaretler, orada kullanıcı adına önce beni sonra seni, aranacak kelimeye de logitech yazarsan seninle bu muhabbeti neden daha fazla devam ettirmek istemediğimi de anlayabilirsin. Aklının hayalinin yetmediği kadar Logitech ürünü satın aldım ve kullandım, ve yıllardır bu başlıklarda incelerim. Senin gibisini inan ilk defa görüyorum. El insaf arkadaşım :)


     Logitech G602 Kullananlar?

    http://forum.donanimhaber.com/search_verification.asp?phrase=logitech&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=>&timefilter=0&author=Faustus&forumid=ALL&topicreply=both&message=both&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+


     Logitech G602 Kullananlar?

    http://forum.donanimhaber.com/searchpro.asp?p=6&phrase=logitech&criteria=AND&timeframe=%26gt%3B&top=1000&sortMethod=d&timefilter=0&author=technics&forumid=303&topicreply=both&message=both&submitbutton=Tamam&language=single&minRank=0




  • Technics kullanıcısına yanıt
    Yine aynı ne bildiğini söylemeden ben bilirim iddiası, tipik yurdum insanı sesini yükselterek yağ gibi su üstüne çıkma çabası. Alakasız logitech ürünleri kullanmış olmak kimseyi otorite yapmaz. 1000hz ile 500hz arasındaki farkın ne olduğunu kimsenin açıklamasına ihtiyacım yok, olduğunu düşünmek de ayrı bir okuma özrü herhalde. Ben saniyenin 500de biri ile 1000de biri arasındaki farkın önemsiz olduğunu söylüyorum. Hatta 1000hz'in sorun çıkardığı ve birçok kişinin 500hz tercih ettiği de biliniyor. İki mouse arasındaki ikinci fark da laser ve optik farkı ki kimse laserin optikten üstün olduğunu söylemiyor, tam aksine optiğin daha tutarlı olduğu ve bir noktadan sonra dpi'ın gereksiz olduğu düşünülüyor. İngilizcenin kurtarıyorsa açın okuyun, donanımhaberden bir şey öğrenemezsiniz. Neyse ben de daha fazla yazmak istemiyorum çünkü duvara konuşmaktan farksız.




  • Faustus F kullanıcısına yanıt

    Alakasız logitech ürünleri nedir,
    2005 ten beri burada Logitech ürünleri incelemem bana bu konuda yorum yapma üstünlüğü getirmiyor ise, ne getirecek, senin gibi eline g602 alıp kullanmak, ve google da youtube + g602 + g700s yazmayı başarabilmek mi..
    O kadardır yazışıyoruz farkındayım biraz araştırmaya başladın sonunda en azından ama hala Yanlış araştırmışsın, gel düzeltelim beraber :)

    E o zaman yine iş başa düşüyor,


    1000 hz vs 500 hz nedir, neye yararlar

    1000 hz 500 hz 1ms 2ms gibidir, kablolusuz bir mouse için dünyalar kadar fark anlamına gelir. Bazı mouseların 500hz de daha iyi çalıştığı efsanesi var evet ama bu Logitechler için hiç bir zaman geçerli olmadı. 1000hz raporlama hızına sahip bir mouse her zaman seni online oyunlarda bir adım öteye götürdü. Hani anlayacağın şekilde yazayım, sen düşmanı gördün oyunda tetiğe bastın g602 ile kaşında ki düşmanının g700s i varsa sen silahından mermi çıktığını göremeden nalları diker, spawn pointin o flashbackli sokaklarında geri sayımı beklersin. Ha sen beklerken de o g700s li arkadaş senin gibi bir tabur g602li kardeşimizin daha oyun bilgisi sayesinde! xp lerini yükseltiverir. g602 li bir oyun sever online bir oyunda ya daha iyi reflekslere sahip ise ya da pingi düşük ise ancak bir g700s sahibini öldürebilir anlamını taşır bu da. Yani g700s mouseların asıl odağı olan performans konusunda senin bahsettiğin mouseu suya götürür susuz getirir. Sen aksinin hayalini kursan bile :)


    Mouse'ta Büyük Dpi Nedir ne işe yarar

    Büyük dpi, Mouse un ekran hakimiyetidir. Gelişen teknoloji ve büyüyen monitörlerde ne kadar büyük dpi o kadar hassas mouse anlamı taşır. Misal verelim 27" ve üzeri bir monitörde iseniz masa üzerinde en az 2500 dpi ve üzeri bir mouse kullanmak durumundasınız, Eğer oyun içerisinde iseniz bu ihtiyaç daha da yükselir.

    Bilgisayarınızı eğer büyük ve detayı iyi gösterebilen kaliteli bir tv ye bağlar iseniz o zaman bu dpi larda yetersiz gelecektir. Yani Yüksek dpi bazılarının söylemlerinin tam tersine belirli donanımlarda tamamen ihtiyaçtır. 6000-7000 Dpi üzeri için aynı şeyi söyleyemeye biliriz. Ancak orada da yine gelişen 4k çözünürlük standartının bunu ileride mecburi kılması muhtemel.

    Anlayacabileceğin şekilde örneklendirmek gerekirse, oyundasın sen düşük dpi lı mouseunla adamın orasına burasına ateş ettiğin halde "lan bu herif kaç canlı neden ölmüyor" diye uğraşırken, karşında ki eleman kareleri daha hassas atlayan bir mouse ile headshot yapar bakmaz gözünün yaşına. nereye... doğru spawn pointe yallah..


    Son Söz

    Ben bu yazılarımı daha önce ki bir çok incelememde karşılaştırmamda yazdım zaten. Elalemin ne idüğü belirsiz insanlarının performassız incelemelerini kaynak göstereceğine :) karşında ki insanın yazılarını biraz araştırsan bu sohbet bu kadar uzamazdı.

    Bilmemek tehlikeli değil, hiç birimiz bilmiyoruz ve sürekli bir şeyleri öğreniyoruz. Ama o bilmediği şeyler hakkında fikir üretenler var ya senin gibi işte onlar bugün bu ülkenin en büyük sorunu...

    kal sağlıcakla :)




  • Faustus bütün yazdıklarını okudum ve Cahil ve uslanmaz biri olduğun belli. 1000 hz ile 500 hz in farkı nasıl önemsiz oluyor ben ilk defa bunu savunanı görüyorum. Bizatihi kablosuz gaming mouse kullanıcısı olarak ben ikisi arasındaki farkı hissederken senin burada kalkıp "omo bonlor çok goroksoz ayrontolor" tarzı söylemin o kadar akıldan izandan uzakki. sinirlendirdin gece gece beni. sana anca hadi ordan diyip uyumak istiyorum. yazmasam rahatlamayacaktım çünkü cehalitinde ısrarcı olanlara tahammül edemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 20 Aralık 2016; 15:49:12 >
  • m@trix kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraşamayacağım ama şunu söylemeden geçmek istemiyorum: Anlamını bilmediğin kelimeleri yanlış yerlerde araya katman seni daha akıllı göstermiyor, aksi etki yaratıyor.
  • m@trix kullanıcısına yanıt
    biraz haksızlık ettiğimi düşünüyordum ben de tam, mouse u tost makianası olarak kullanmaya başladım artık 500 ve 1000 mhz farkedemiyorum gerçekten de
  • g700 sensöru g602 ye gore asırı derecede iyi ne sacmalıyousnuz siz
    almak icin en onemli neden(g700)
  • 1 aya kadar soru yoktu an itibariyle çalişmiyor.Pillerini değiştirdim yine aynı usb yerlerini değiştim yine aynı altda kırmızı ışık var ama cihazı görmüyor...
  • arkadaşlar g602 mousum son zamanlarda performans ve ekonomik modlar arasında geçiş yapmıyor sebebi nedir bilen varmı performansda takılı kaldı mausenin üzerindeki tuşu ileri geri yapmama rağmen ne ışık yanıyor nede proğramdan baktığım kadarıyla geçiş oluyor yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum pilleri duracell 2500mn şarj edilebilir pil
  • Bende marathon M705 var 4 senedir kullanıyorum artık miladını tamamladı, 602 almayı düşünüyorum ama tuşlarında sıkıntı olduğunu okudum. Kullananlar bu problemi yaşıyorlar mı?
  • G602 kullanıyorum daha doğrusu pil durumundan dolayı kulanamıyorum. Normal kullanımda bile 3 en fazla 4 gün gidiyor bunun nedeni nedir arkadaşlar sizdede durum böyle mi? Kullandığım pillerde duracell kablosuz şarj olayını bu fareyede uygulayamazmıyız.
  • Look At Me kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var. Mouseyi kapalı duruma alıp kullanmasam bile pil bitiyor. Duracell şarj edilebilen pil aldım en fazla 7 gün gidiyor.
  • duracell şarj edilebilir pille 2 ay kadar dayanıyor yoksa çok masraflı piller erken bitiyorsa mause de yada pilde bir sorun vardır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambaz85 -- 23 Eylül 2019; 17:27:27 >
  • 2015 senesinden beri aşırı yoğun olmadan kullandığım g602 farem dün pil değişimi sırasında can verdi. yeni pilleri taktım ve bir daha açılmadı. devre kartını kontrol ettiğimde mofsetlerde bir sorun yok. muhtemelen çipi bozuldu. 2016 senesinde de bir arkadaşımın g602'si 2-3 aylıkken pil değişimi sırasında bozulmuştu tamamen aynı şekilde. redditte arattığımda aynı sorundan şikayetçi birçok kişi olduğunu gördüm.

  • tns1 kullanıcısına yanıt

    Logitech g700 ün pilini en geç 3 güne bir değiştiririm. 10 yaşında var sanırım hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar, g602 daha yeni bir tasarım böyle bir sıkıntı olması kötü olmuş. Yerine ne düşünüyorsunuz, mesela ben g700 den vazgeçmek istemediğim için 2 adet yedekte g700s tutuyorum.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.