Şimdi Ara

Logitech G430 7.1 Surround Sound Gaming Headset Kullanıcı İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
9
Favori
58.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SaYKoTurk S kullanıcısına yanıt
    Hoparlörü etkinleştirdikten sonra G430'u devre dışı bırakıyor musunuz? Ben 2 kulaklık ve 1 hoparlör kullanıyorum aralarında duruma göre geçiş yapıyorum fakat bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım hiç. Sebebi dediğim gibi belki diğerini devre dışı bırakmamanız olabilir.
  • g430 aldım elime yeni ulaştı. fakat bişey farkettim müzik dinlerken, rastgele seste saliselik takılma oluyor. Düzelme ihtimali var mı yada jaklardan felanmıdır sorun yardımcı olursanız sevinirim yoksa geri iade edicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silence34

    Hoparlörü etkinleştirdikten sonra G430'u devre dışı bırakıyor musunuz? Ben 2 kulaklık ve 1 hoparlör kullanıyorum aralarında duruma göre geçiş yapıyorum fakat bahsettiğiniz gibi bir sorun yaşamadım hiç. Sebebi dediğim gibi belki diğerini devre dışı bırakmamanız olabilir.


    devre dışı bırakıyormusnuz derken g430 u usbden çıkartmayı kastediyorsanız hayır çıkartmıyorum
  • ek olarak şöyle bir şey daha var windows üzerinden sesi açtıkca mikrofon dışardan gelen sesleri kulaklığa iletiyor (örn. klavyedeki tuşların sesi) bunun sebebi ne olabilir ?

    windows ortamından sesi kısıp kulaklığın üzerindeki sesi sonuna kadar açmalımıyım ?
  • SaYKoTurk S kullanıcısına yanıt
    Windows ayarlarını kurcalayın muhtemelen bahsettiğiniz olayın çözümünü buradan deneyerek bulabilirsiniz ben bir sorun yaşamadığım için çözümlerini de malesef bilmiyorum araştırmak gerek. Devre dışı bırakmaktan kastım USB'den çıkarmak değil, ses simgesine sağ tıkladıktan sonra kulaklığa sağ tıklayıp devre dışı bırakmaktı.
  • ürünü ben de aldım, sesi az diyenler iki tane megafon taksın bence. Sesin yüksekliği, sesin kalitesi programdan programa oyundan oyuna müzikten müziğe değişiyor. Kimisinde dört dörtlükken kimisinde cızırtı bile olabiliyor surround açıkken. Müzik dinlenmez diyenler de canlı müzik kalitesinde kulaklıkları var herhalde dinleniyor gayet iyi. Bası çok yükseltemiyorsunuz bozuyor ancak 2 yada 3 de iken bile bası gayet iyi. Alttan ekolayzırı da iyi bir müzikte ayarlamanızı öneririm. Bence parasını hakediyor. Bir tane şarkıda cızırtıya denk geldim başka şarkılarda yok, surround ve sesin kalitesi herşeyi değiştiriyor.
  • arkadaşlar kulaklığı bugün aldım bir kaç sorum olucak 7+1 özelliğini açtığımda seste az bişey yankılanma var bunu oyundayken daha iyi farkedebiliyorum sizce bu normalmi birde cs:Go'da kulaklık modu değilde 5+1 seçince seslerin geldiği noktalar daha belirgin gibi siz hangi ayarda oynuyorsunuz ?
  • G35 neden hala daha pahali g430 a göre? anladığım kadarıyla g430 bir tık daha iyi ve yeni ürün?
  • erjan1 kullanıcısına yanıt
    G35'te ses kontrol tuşları kulaklık üzerinde. Aynı zamanda 3 adet de makro tuşu bulunuyor yine kulaklıkta. G430'da böyle bir özellik yok. Mikrofonu yukarı kaldırdığınızda G35 otomatik olarak mikrofonu kapatıyor fakat G430'da siz kablo üzerindeki switch ile kapatıyorsunuz. Bir de kullanılan malzemenin deri olması fiyatı arttıran bir diğer unsur. Onun dışında kullanılan sürücü ve mikrofonlar tamamen aynı yani teknik özellik olarak herhangi biri diğerinden daha iyi değil fakat ufak tefek tasarım detayları yüzünden arada fiyat farkı mevcut.
  • Merhaba arkadaşlar bugün kulaklığı aldım. Sesinden ve rahatlığından gayet memnunum fakat şöyle bir sorunum var. Usb ses kartıyla makinaya bağladım ve yazılımı indirdim. Kulaklık çok iyi çalışıyor ama mikrofonu kullanmaya çalışınca ses kartını bir anda iptal ediyor ve kulaklıktan ses gelmiyor. Mikrofonunda bir sorun yok. Mikrofonu açtığımda sesimi kulaklıktan duyabiliyorum fakat ses kaydediciyle ses kaydetmeye çalıştığımda yada skype gibi uygulamalarda mikrofonu devreye soktuğumda ses kartı devre dışı kalıyor ve hiç bir şekilde ses alamıyorum. Herhangi bir ses dosyası açmaya çalıştığımda ses kartıyla alakalı eror mesajı geliyor ekrana. İnternette aradım fakat böyle bir konu bulamadım. Var mıdır böyle birşey başına gelen yada çözüm önerisi olan.
  • Silence34 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben LogitechG430 kullanıyorum ama sol kulağından tıkır tıkır diye ses çıkıyor bu normalmi lütfen cevaplayın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G430 almayi düşünüyorum kliksa 200 tl vatanda 250-260 vatan kontrol edebilme şansimiz var hangisinden alayim sizce
  • mediamarkt tan aldım 221 liraya sıkıntı cıkmadı.
  • Nasıl sence almaya değer mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bence değer 7.1 surround süper bişey ama sürekli ses kartıyla oynaman gerekiyor. süper ses kasılıyor
  • hahaha58 kullanıcısına yanıt
    kardeş bi de şunu belirteyim benim ses karti var ama güncelleme yapinca realteak oluyor normali high definition, realteak olunca normal ses gidiyor
    şuan high definition de ses var ama mikrofon tanimiyor o yüzden g430 üzerinde kilitlendim
    sorun olmaz dimi :)
  • valla bro onu bilemiyorum g430 un yanında zaten veriyolar kendi ses kartını
  • MERHABA bende bugun xbox 360 için kulaklık arayışına girdim bu sırada 2.5mm t0 3.5mm jack aldım ve kulaklık denedım olmadı neden bilmiyorum ama xbox sesi kulaklığa vermedi. o sırada tvye bağlamak aklıma geldi ve bu şekilde sorunu çözdüm şimdi g430u incelemeye başladım acaba bu ürünü usbden xboxa yada tvye bağlasam ses kartı sayesinde 7.1 performansı alabilirmiyim? eğer bu soruma cevap verebilirseniz bende yakında g430 kullanıcısı olacağım yok eğer 7.1 alamayacaksam o zaman g230 almayı düşünüyorum tabi sizinde tekliflerinize açığım şimdiden teşekkürler.
  • Başkaların dan duyduğuma göre 7.1 Sesler net gelmiyormuş ama sen denersin benim alma sebebim
    Ses kartı olması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkdogdu T kullanıcısına yanıt
    7.1 Surround sadece üründeki ses kartı aracılığıyla Logitech Gaming Software üzerinden alınabilen bir özellik yani ürünün kendi ses kartıyla desteklenen yazılımsal bir şey. Dolayısıyla şu an için bilgisayar harici herhangi bir platformda 7.1 Surround özelliğini kullanmanız mümkün olmayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.