Şimdi Ara

Logitech G400 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba

    Yaklaşık olarak 2 ay önce Logitech in G400 oyun mouseunu aldım. Şu zamana kadar memnun kaldım ancak son günlerde sorun çıkartmaya başladı. Eskiden mouseu laptopa takar takmaz kullanabilirken şimdi takınca ışıklarının yanmasına rağmen çoğu zaman kullanamıyorum. Çoğu zaman diyorum çünkü bazen çalışıyor bazen ise çalışmıyor. Sorunu bikaç yerde aradım aynı sorunu yaşayanları gördüm ancak tam bir çözümünü bir türlü bulamadım. Şu çözümleri denedim ancak bi faydası olmadı.

    PC ye format attım sorun düzelmedi.
    Windows güncelleştirmelerini yükledim sorun düzelmedi.
    Aygıt Yöneticisi>Evrensel seri veri yolu denetleyicileri ndeki bütün USB bileşenlerini kaldırıp tek tek yeniden yükledim, sorun düzelmedi.
    Aygıt Yöneticisi>Fare ve diğer işaret aygıtları>HID uyumlu fare yi kaldırıp tekrar yükledim sorun düzelmedi.
    Laptopun USB girişlerinde kararsızlaşma olma ihtimaline karşı teknik servise gönderdim ancak bir sorun tespit edemediler.

    Şimdi fareyi teknik servise göndereceğim ancak bundan önce size danışmak istedim. Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLabx -- 27 Ağustos 2014; 18:24:49 >







  • Bizim yapabileceğimiz bişey yok, 00800 44 882 5862 bu numaradan Logitech TR teknik servise ulaş sorunu bildir yardımcı olurlar.
  • Fareyi başka bir bilgisayarda deneyin. Böylece en azından sorunun hangi donanımdan kaynaklandığını bilerek servise göndermiş olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim servise ver kronik G400 sorunu var kablosu zayıf gönder yenisini versinler yada G400S al. (Gerçi G400S kablosu da iyi değil haberin olsun)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_ruhx -- 28 Ağustos 2014; 15:23:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.