Şimdi Ara

Logitech ChillStream PS 3 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,
    öncelikle eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Baktım ama en uygun yeri burası olarak düşündüm.
    Sizlere şöyle bir sorum olacak. Yaklaşık 2006dan beri Xbox 360 kullanıyorum (zamanlar makinaları değiştirsem de :) ) e haliyle insan ister istemez xbox joystick ine deli gibi alışıyor ki bana sorarsanız ergonomik anlamda kullanımı oldukça rahat. son zamanlarda orjinal oyun fiyatların artması ve geçen zamana rağmen düşmemesi ayrıca live olayları ps3 üzerinde düşündürmeye başladı. sonuç olarak konuyu fazla uzatmayayım. başlıkta yazan cihazı ps3te kullanmam mümkün müdür acaba ??
    elimde linkteki joystick var. bunu dediğim gibi ps 3 te kullanmak nasıl olur ?? veyahut kullanabileceğim başka bir xbox benzeri kol var mıdır ??

    http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.logitech.com/repository/66/jpg/253.1.0.jpg&imgrefurl=http://forum.donanimhaber.com/m_24285725/tm.htm&h=450&w=675&sz=113&tbnid=4FmEP9kDPlyCOM:&tbnh=90&tbnw=135&zoom=1&usg=__MhiLmb6Q89t4KACcGLz2utKdjrQ=&docid=0TAQcH0Dr9YSlM&hl=tr&sa=X&ei=HqokUfH2A5KZhQfu-YHYAw&ved=0CDUQ9QEwAg&dur=331


    ilginiz alakanız için şimdiden teşekkürler
    saygılar.







  • Linkini verdiğin Chillstream PC uyumludur. PS3'de, hatta Xbox360'ta bile çalışmıyor ne yazık ki. PS3 için ayrı Chillstream mevcut fakat kullanım açısından Dualshock'tan pek bir farkı yok.

     Logitech ChillStream PS 3 ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    Linkini verdiğin Chillstream PC uyumludur. PS3'de, hatta Xbox360'ta bile çalışmıyor ne yazık ki. PS3 için ayrı Chillstream mevcut fakat kullanım açısından Dualshock'tan pek bir farkı yok.

     Logitech ChillStream PS 3 ??


    teşekkür ederim ilgin için o halde powerA pro elite alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.