Şimdi Ara

lisedeki ing. bilgimle ingilizce bölümde okusam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar HAZIRLIK GÖRMEDEN lise düzeyinde ingilizce bilgimle ingilizce müh. okusam dersleri rahatlıkla geçebilir miyim?



  • Lise düzeyindeki ingilizceyi amerikadaki insanlar ilkokulda görüyor bu bilgiyi neden verdim derseniz mühendislik okurken bir çok terimsel ingilizce olucak yani rahatlıkla geçmek hayal geçmek ise zorlar belkide imkansız tabi bu sizin ingilizce bilginize bağlı bence bir dil kursuna gidin kayıt yapıcam ayağına tabikide :) sonra size seviyenizi sorucaklar bilmiyorum diyin seviye tespit sınavı yaparlar orda size seviyenizi söylerler daha sonra ücretleri konusun ben bi düşüneyim diyip çıkın :) eğer Intermediate çıkarsa hazırlık okuyun derim.
  • rahatlıkla geçemeyebilirsin ama mezun olunca rahatlıkla iş bulursun. Hele ki odtü veya boğaziçinde okumak istersen rahat geçmek ve kolay iş bulmak terimleri extrem noktalara çıkar. anlatabildim sanırım ;)

    kişisel bir tavsiye istersen mühendislikten uzak durman taraftarıyım. Özellikle makina, maden ve benzeri cinsiyet dağılımının hetorojen olduğu bölümlerden...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.