Şimdi Ara

lise matematikte önlenemez düşüşüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar. Ben 11.sınıf bir mf öğrencisiyim. Iki ayaklı SBS sınavının ilkinde 2 yanlış ikincisini ise tam yapıp türkiyede 2200 küsürüncü oldum. 9.da kümeler sınavından 88 aldıktan sonra bir daha 4 bile alamadım. Özel ders almış olmama rağmen trigonometri vb önemli konular hakkında hiç bir fikrim yok . Bu sene dershaneye başladım artık düzeltirim derken ilk sınavdan da 55 aldım sınıfın en düşük notu. Bunu nasıl düzeltebileceğin hakkında fikri olan bir arkadaş fikrini paylarırsa sevinirim.



  • Çalışmadan olmaz Trigonometri için formulleri ezberlemeden soru soru uygula zaten tüm kitaplar böyle anlatıyor önce trigonometriyle alakalı bir kitap bitir yoksa olmaz yani. Ya da gir Ekol hocaya o halleder :D
  • Ben de sana tam zıttını söyleyeyim. Ben de en kolay sınavlardan sayılan 2008 OKS de matematikten 5 yanlış 1 boş yapmıştım. Şimdi ise 2y yapınca filan üzülüyorum. Bu nasıl oldu diye sorarsan ilk olarak kendine güveneceksin. İkinci olarak ise oturup konu anlatımlı kitabı çözümlü örnekleri ile beyninde tarayacaksın (yazarak veya okuyarak) sonra da defterindeki çözümlü sorulara bakacaksın gerisi zaten gelir. Belki de kaynağı yanlış seçmişsindir. Ara sınıf matematikte en güzel çözümlü sorular Fem Konu Anlatımlılarsa bulunur. Matematiğini geliştirince de Zambak S.B na geçersin. Bir önemli olay daha var, ders derste öğrenilir. Dersi iyi dinliyorsan dediklerim geçerlidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.