Şimdi Ara

Lineage 2M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar geçtiğimiz günlerde ncsoft bir konferansdüzenledi NCSOFT resmen bu yılın 4. çeyreğinde "Lineage 2M" Kore sunucusnun piyasaya süreceğini açıkladı. "Lineage 2M", "Lineage 2" baz alınarak geliştirilen bir MMORPG mobil oyunudur. Oyun, grafik seviyesinin mevcut herhangi bir mobil oyun 3D grafiğini aştığını iddia eden aşırı yüksek grafik kalitesine sahiptir ve geniş açık dünyaya ve büyük ölçekli Camp Battle'a sahip olacak.

    Yurtdışı sunucusunun tam çevrimiçi süresine gelince; NCSOFT resmi olarak “Lineage 2M” in Kore sunucusunun açıklanmasının ardından yurtdışı sunucusunu piyasaya sürülmesinin 6 ay ile bir yıl arasında olacağını açıkladı. Yurtdışı "Lineage 2M" sunucusu 2020 yazında en hızlı şekilde piyasaya çıkacağı tahmin ediliyor.

    Bende bu konuyu yakından takip ediyorum edindiğim bilgileri haberleri açmış oldugum facebook sayfamda paylaşacağım bilgileri takip etmek isteyen arakadaşlar için;

    FACEBOOKhttps://www.facebook.com/l2turkiye
    DİSCORD https://discord.gg/FRwu5zh













  • Ncsoft önce official Lineage nin düştüğü rezil durumları toparlasın. Official yüksek sürümler zaten bitik, classic serverlere p2w'den girilmiyor. Piyasada Lineage 2 namına ni tek her sene açılan Mid rate craft interlude sunucular kaldı.

    Mobile yüksek grafikli oyun çıkarıyomuş. Rezil ncsoft classic de p2w den kaldırdıgı milyon dolarları yine rezil bi projeye yatırıyor.
  • clasik lineage 2 nin bittiğini farkında zaten ncsoft okudugum haberlerde baya zarar ettiğinide gördüm ama bütün yatırımını bu çıkacak oyun üzerine yapiyor suanda bu sadece moıbil oyun değil purple adlı bi emülatorden pc uyumlu yüksek grafikle oynanabilecek.
  • Acı bi şekilde ögrendim ki, ncsoft'un hiç bir projesine güven olmaz. Mükemmel potansiyel oluşturabilecek Classic serverlere p2w den girilmiyor. Gittiler oto farm getirdiler karakteri ayarlıyosun kendi kendine kasıyor.

    Gitsin Blizzard'dan iş ögrensin ncsoft.
  • hangi oyun oto farm getirilen ?
  • Ncsoft'un çöp bir firma olduğunu, Aion'u gameforge a sattığında ve BNS'yi eu da idare edemediğinde anlamıştım zaten.
  • xBraveHeartx kullanıcısına yanıt
    Lineage 2 Classic NA giran / aden / gludio bunlar isimlerini hatırladıklarım.
  • olabilir kardesim artik hatırı sayılır bi kitlesi kaldı eski lineage 2 nin ben mesela artik girip boşa zaman kaybetmek istemiyorum lineage 2 de çünki bi geleceği yok ncsoft ta bunun farkında şu hatırı sayılır oyuncular olmazsa lineage 2 yi tamamen bitirirlerdi bence.
  • ama yeni bir oyun sıfırdan başlamak birçok kişinin ilgisini çeker.
  • Eğer ciddi bi Lineage 2 projesi olsa Manifesto olarak buna yoğun ilgi gösteririz zaten fakat artık Lineage, gözümde interlude mid rate serverlerden ibaret. Community zaten o kadar leş ki biz foi verip saniyeleri hesaplayalım adamlar karsı tarafı wall hack ile görsün, saçma sapan patchler ile verdigin skillerin süresini görsün ( calestial - foi... ) bu leş ortamda Manifesto Territory kendini oldukça iyi kanıtladı hiç bir illegal öge kullanmadan.


    Gel görelim ki mobil bi oyun ? Gereksiz.

    En son yüklediğimiz PK videosunuda şöyle koyayım da Lineage nasıl bi efsaneymiş az çok fikir sahibi olunur.

    https://www.youtube.com/watch?v=VLhVmr5JjKU&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormfang -- 15 Eylül 2019; 15:45:46 >




  • Bu sadece mobil bir oyun olmayacak Facebook sayfamda ki yazıları okuduysan aynı zamanda bu oyun için emülatör çıkacak ve PC için 4 k uhd grafikler gelicek bilmeden gereksiz deme bence NC softu basite alıyorsun ama 2002 de yapmış olduğu oyunu hala oynuyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xBraveHeartx -- 15 Eylül 2019; 18:2:0 >
  • Mobille kafayı bozmuşlar adamlar.Aiona da mobil oyun yapıyorlar Aion 2 diye.Yav mobilde mmorpg oynayan var mı bunlar hangi kafa yapısıyla böyle projelere para aktarıyorlar anlaşılır gibi değil.Aion da saçma sapan expansion çıkarta çıkarta oyunu bitirdiler.
    Bu da sitesi https://aion2.plaync.com

    @xBraveHeartx

    1 kere mmorpg mobile mantığına tamamen aykırı bir tür.Mobile için yapıp tekrar emulatörle pc de oynamak için yapmakBu kafaya ulaşmak isterim şahsen.Mmorpgler de insanların Uhd aradığına şahsen tanık olmadım.İnsanların aradıkları çok farklı şeyler mmorpglerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 19 Eylül 2019; 22:23:32 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deníz

    Mobille kafayı bozmuşlar adamlar.Aiona da mobil oyun yapıyorlar Aion 2 diye.Yav mobilde mmorpg oynayan var mı bunlar hangi kafa yapısıyla böyle projelere para aktarıyorlar anlaşılır gibi değil.Aion da saçma sapan expansion çıkarta çıkarta oyunu bitirdiler.
    Bu da sitesi https://aion2.plaync.com

    @xBraveHeartx

    1 kere mmorpg mobile mantığına tamamen aykırı bir tür.Mobile için yapıp tekrar emulatörle pc de oynamak için yapmakBu kafaya ulaşmak isterim şahsen.Mmorpgler de insanların Uhd aradığına şahsen tanık olmadım.İnsanların aradıkları çok farklı şeyler mmorpglerde.
    black desert mobile mmorpg yapti kendi oyunun aynısını hemde. abi şunu görüyorum bizim interludede kalan playerlar gerçekten interludede kalmış başka mmorpg oynamamış gibime geliyor benim facebook sayfamda yazılanları okursan zaten adamlar ilk defa böyle bişey yapıcaz diyor bizim bu yaptigimizi 2 yıl boyunca kimse yapamıcak diyor hem ilerleyen teknoloji takip edersen suanda çıkan 2 bin tl lik telefonlar ilk interlude oynadıgımız donemdeki pclerden daha güçlü.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: xBraveHeartx

    black desert mobile mmorpg yapti kendi oyunun aynısını hemde. abi şunu görüyorum bizim interludede kalan playerlar gerçekten interludede kalmış başka mmorpg oynamamış gibime geliyor benim facebook sayfamda yazılanları okursan zaten adamlar ilk defa böyle bişey yapıcaz diyor bizim bu yaptigimizi 2 yıl boyunca kimse yapamıcak diyor hem ilerleyen teknoloji takip edersen suanda çıkan 2 bin tl lik telefonlar ilk interlude oynadıgımız donemdeki pclerden daha güçlü.

    Alıntıları Göster
    Bdo yaptı diye tutacak diye birşey yok. Telefonlar güçlü olabilir ama mmorpg mantığına aykırı bi kere. Klavye mouse olmadan oynanacak bir tür değildir mmorpg ler. Konsolcuları tatmin etmek için bazı oyunları konsollara da çıkardılar o kadar.mmorpg denilen tür gamepadle dokunmatikle oynanacak bir tür değildir.5 6 skill koyup aaaa mmorpg oyun yaptım insanlar oynasın diye birşey yoktur. Kimseyi tatmin edemezsiniz, kimse de oyununuzu da oynamaz. Mobile mmorpg denen şey saçmalıktan öte birşey değildir, kesinlikle tutacak birşey değildir şirketler boşuna ölü yatırım yapmaktadırlar. Battle Royal furyasını gördüler, bizde Mobile dünyasına girelim parayı kıralım furyasına girdiler ama çok büyük yanlışları oldu. O oyunları oynayan kişiler popüler kültüre yenik düşmüş kişiler , mmorpg nedir bilmeyen herkes oynuyor diye oynayan kişiler. Oyun dünyasından haberi bile olmayan kişiler. Bu balon da 2 3 sene sonra patlayacak zaten.
    Dediğim gibi tutmayacak birşey ölü yatırım sadece, yapımcıların en büyük sorunu baskın şeyler yapmak ben bilirim kafasında olmak ve oyuncuları kesinlikle dinlememek. Bir oyun yaparsın insanlar beğenir oynarlar genişleme paketleri çıktıkça insanlar azalır ve en sonunda oyun kapanır. İşte sorun burda başlıyor işte, sen oyuncuları dinlemedin ki onların ne istediklerini bilmiyorsun ki. Kafana göre birşey yapıyorsun, sonra da oyuncular gelsin oynasın. Oynamazlar kardeşim oynamazlar, artık oyuncuyu düşünmek zorundasınız. Ben yaptım olduyla bitmiyor işler, yapımcılar böyle yapmaya devam ettikçe milyon dolarlar harcadıkları oyunları kimse oynamamaya devam edecektir.
    Aslında mmorpg ölmedi , ölen oyun yapımcılarıdır.




  • Kardeşim oyuncular farklı seyler görmek istiyorlar battle royale bu yüzden tutuldu oyun yapımcılar inan senden benden daha iyi biliyor ve daha çok araştırıp dahacok oyunculara soruyorlar. En son ne zaman bir oyun yapımcısının forum sitesine girdin ? Pubg mobile asıl pubg den daha fazla gelir getirdi yapımcı firmasına ve işin tuhaf tarafı pubg mobile emulatorden oynayan oyuncular PC versiyonu olan pubg den daha fazla oyuncu sayısına sahip. Aslında oyuncular hep aynı şeyleri istemiyorlar farklı şeyler istiyorlar. Mmorpg ölmesinin sebebi oyuncular artık farklı şeyler istemesindendir.
  • xBraveHeartx kullanıcısına yanıt
    Lineage'de Manifesto'nun yerini herkes bilir. Hepimiz 2004'den bu yana Lineage.oynuyoruz. Manifesto'yu 2011'de kurduk, hala devam ediyoruz. Bunun dışında, World.of Warcraft, Tera, Archeage gibi bi çok mmorpg oynadım fakat Lineage bi başka. Bekletimiz çok basit, c4 sadeliğine geri dönmek. Ncsoft yırtınsın, Lineage gibi güzel bi oyunu heba ettiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.