Şimdi Ara

!!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
35.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarın bimde satışa sunulacak lifemaxx 5+1 ses sistemi nasıldır bilen varmı ?? Almayı düşünüyorum ama bu konu hakkında pek bilgili değilim beni aydınlatırsanız memnun olurum.Fiyatı 99 lira daha fazla para çıkmaz ne yazıkki benden

    Ses sisteminin özellikleri
    USB/SD/FM/LED ekran
    Uzaktan kumanda
    Subwoofer empedansı: 4 ohm
    Uydu empedansı: 4 ohm
    Çıkış gücü: 20 W + 5 W x 5
    Frekans yanıtı: 40 Hz-20 Khz
    S/N oranı: >=70 dB
    Ayrım: >=45 dB
    Hoparlör birimi: 5.25” + 3” x 5


    Ürün sayfası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiAbLoOo_41 -- 27 Aralık 2012; 16:13:32 >







  • aynısını ben açıcaktım beklıyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DiAbLoOo_41

    Arkadaşlar yarın bimde satışa sunulacak lifemaxx 5+1 ses sistemi nasıldır bilen varmı ?? Almayı düşünüyorum ama bu konu hakkında pek bilgili değilim beni aydınlatırsanız memnun olurum.Fiyatı 99 lira daha fazla para çıkmaz ne yazıkki benden

    Ses sisteminin özellikleri
    USB/SD/FM/LED ekran
    Uzaktan kumanda
    Subwoofer empedansı: 4 ohm
    Uydu empedansı: 4 ohm
    Çıkış gücü: 20 W + 5 W x 5
    Frekans yanıtı: 40 Hz-20 Khz
    S/N oranı: >=70 dB
    Ayrım: >=45 dB
    Hoparlör birimi: 5.25” + 3” x 5


    Ürün sayfası

    Bu ürünü kullanan yada deneme şansı olan varsa düşüncelerinden yararlanmak isteriz




  • kaç gün oldu tık yok :)) bari volt uu filan hakkında bilgisi olan bişiler yazsın
  • çokta bi şey beklememek lazım dijital olmaması en büyük eksiği amatör kullanıcaların işine yarayacaktır. Aparman dairelerinde kullanılabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata fena değil ama vasat bir ürün olduğunuda kabul etmek lazım.bugün cumadan çıkışda bime uğrayıp bakacagım bakalım nasıl.belli olmaz hoşuma giderse alırım.sonuçda eve yeter bir ürün ses gücü olarak.ama kalitesini bilemem bakayım sonra yazarım.herkese hayırlı cumalar.
  • valla hanım sabahdan git demişti bende cumadan sonraya bırakmıştım bakma işini.bir geldimki bim'e hiç ses sistemi kalmamış.sanki bedava.neyse hayırlısı.
  • Bende cumadan sonra gidecektim yemeğe geç kalırım diye gidemedim. Umarım iş çıkışına kalır da alırım. İyi değilse de geri iade ederim
  • Bekliyoruz :)
  • Ben bu sabah bir tane aldım köşede hala duruyor ambalajını açtım tipine baktım geri kapattım görüntüsü hoş,evet galiba dolby dijita özelliği yok bröşüründe yazmıyor,sadece ses sistemi surround.
    15 gü deneme sürem varmış ben bir ara tv yada bilgisayara takıp dnerim ama en biyük eksikliği dolby dijital olmamamayışı,zaten bu fiyata ne beklenirki hatta fena bile değil evet ev için ideal aksi taktirde komşu 5 dakika sonra kapıya tıklardı hehe.......


    ama alıpda testini yapan buraya bilgisini paylaşırsa bende memmun olurum !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: somniferum

    Ben bu sabah bir tane aldım köşede hala duruyor ambalajını açtım tipine baktım geri kapattım görüntüsü hoş,evet galiba dolby dijita özelliği yok bröşüründe yazmıyor,sadece ses sistemi surround.
    15 gü deneme sürem varmış ben bir ara tv yada bilgisayara takıp dnerim ama en biyük eksikliği dolby dijital olmamamayışı,zaten bu fiyata ne beklenirki hatta fena bile değil evet ev için ideal aksi taktirde komşu 5 dakika sonra kapıya tıklardı hehe.......


    ama alıpda testini yapan buraya bilgisini paylaşırsa bende memmun olurum !

    Hocam bekliyoruz sabıtsızlıkla.Zaten benim kullanacağım yer topu topu 20 m2 lik oda çok büyük olması şart değil film izlerken yeteri kadar ses alayım kafi.
  • merhaba arkadaşlar bu ürünü dün aldım. ilk başta kuşkularım vardı ama eve gelip kutuyu açıncaya kadar. broşürde belirtilsede fm radyo yok. olmasada önemli değil bence. kutu üzerinde yazmasada dolby digital var. ses kalitesi mükemmel(bir apartman dairesi için) tasarımda bir alex olmasada gideri var.uzaktan kumandası mükemmel ötesi ses, bas, hoparlör saysı, ve geri kalan herşey bu kumandada...

     !!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bilgehan35

    merhaba arkadaşlar bu ürünü dün aldım. ilk başta kuşkularım vardı ama eve gelip kutuyu açıncaya kadar. broşürde belirtilsede fm radyo yok. olmasada önemli değil bence. kutu üzerinde yazmasada dolby digital var. ses kalitesi mükemmel(bir apartman dairesi için) tasarımda bir alex olmasada gideri var.uzaktan kumandası mükemmel ötesi ses, bas, hoparlör saysı, ve geri kalan herşey bu kumandada...

     !!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!!


    öncelikle hayırlı olsun,bende aldım pc ye bağladıktan sonra winamptan şarkı açıp sesi deniyim dedim ama kablo bağlantılarında bir yanlışlık felan mı yaptım bilmiyorum ses çıkmadı.usb takıp denedim onda herhangi bir sorun çıkmadı gayet güzel ses veriyo,kablo bağlantıları nasıl yaptın anlatır mısın ?




  • Evet @bilgehan35 kardeş kablo bağlantıları nasıl bağlanıyor,mesela küçük apörlerleleri nasıl ayarlıyacağız örneğin kablosu en uzun olan aporlo arka tarafamı gelecek ve üç kısa kablolu aporloler olan TV nin sağ-sol ve biride ortasınamı,birde jakler var kırmızı ve beyaz uçlu bunlar subwooferin alttaki audio output'a mı gelecek yada DVD oynatıcısına bağlamak istesem jakler subwoowerin üsteki grişleremi gelecekyoksa alt girişlerinemi ? kılavuzda deniliyorki jakler tek renk ama öğle değil kırmızı ve beyaz hatırladığım kadadıyla bizi biri bilgilendirsin kardeş ben ileride led tv alacam ve led tv'de herhalde yeterince jak girişleri vardır değilmi ? yada DVD'ye bağlasak jakleri nasıl bağlıycağız aşşadaki girişemi üsttekinemi ?....PC de jakler nasıl oluyor giriş olarak nerelere bağlamak lazım kırmızı ucu ve beyaz ucu ?

    ammada kafa karıştırıcı oldu ya,ama adamlar açıklayıcı yazmamışlarki,demek dolby dijital özelliği var ha negüze ama nasıl öğrendin ben bulamadım sen çalıştırdığındamı fark ettin ?l surround zaten var değilmi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somniferum -- 29 Aralık 2012; 17:53:00 >




  • Lütfen şu konuya yazmayın. kaç bim dezdim alamadım. canım sıkkın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ürünü bende aldım ürün bağlantısı için küçük hoparlörlerin kısa kablolu olanları sol sağ ve center(orta) horparlörleri bunları alttaki output yazan çıkışlara bağlıyacaksınız. uzun kablolu olanlarda aynı yere bağlanacak onlar arka tarafta olan hoparlör oldukları için uzun kablolu yapılmışlar. ses girişi için ise üstte iki tane giriş kısmı var eğer elinizde gerçek 5+1 destekli bir cihaz varsa bu cihazı dvd intput yazan çerceve içerisindeki girişlere bağlanacak. eğer elinizde sade 2 çıkışlı cihaz varsa (uydu alıcı gibi) bunlarıda yukarda aux input yazan çerceve içerisindeki kırmızı beyaz yere bağlayacaksınız. veya bilgisayarınızın direk hoparlör çıkışına da bağlaya bilirsiniz. Aux girişlerine bağlarsanız pro tuşuna basıp cihazı pro moduna almazsanız 5+1 ses alamazsınız 2+1 ses verir. cihaz dvd modunda direk 5+1 çalışıyor. diğer modlarda 5+1 bir çalışması için pro moduna almanız lazım. bilgisayara bağlayacak sanız ve bilgisayarınız gerçek 5+1 çıkışı var ise iki tane daha bir uçu kulaklık jackı olan diğer uçunda iki tane kırmızı ve beyaz kompozit çıkış olan kablo almanız lazım. kablonun resmini ekliyorum. Sorusu olanlara yardımcı olabilirim.
     !!Lifemaxx 5+1 ses sistemi!!




  • Bu fiyata 10 numara ses sistemi. Sinema kalitesinde film izlemek isteyenler kaçırmasın. Yakında A101'e de gelir bunun Hi-Level markalısı.
  • arkadaşlar optik bağlantı varmı ses sisteminde yok eski düzenmi
  • yanlış anlamadıyasam optik olarak( spdif ) bağlantısını belirtmek istediysen öyle bir bağlantı yok. bütün girişleri konpozit bağlantılı cihazda.
  • merhabalar. ben de dün lifemaxx 5.1 ses sistemi aldım. ses sistemleri hakkında bilgim olmadığı için 2 gündür televizyona bağlamaya çalışıyorum. fakat bugün anladımki verdiği kablolar dvd bağlantısı içinmiş. 5.1 ses sistemini destekleyen dvd aletim vardı. arkasındaki sl, sr, fl, fr, sw, c girişlerini eşleştirip aygıtı dvd'ye bağladım. daha sonra dvd'den televizyona scart girişiyle bağlandım. dvd izlerken sesi 5.1 olarak alabiliyorum. fakat tivibu, uydu veya ps3 oynarken ses alamıyorum. sorum şu; sesi dvd aracılğıyla alıp uydu, ps3 gibi aygıtlarda 5.1 olarak da kullanabilir miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvt89 -- 30 Aralık 2012; 16:55:58 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.