Şimdi Ara

LG UH850v Kullanıcı Klübü (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
46
Favori
82.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • anilkoc A kullanıcısına yanıt

    Ben bu modelden oldukça memnunum. Örneğin forumda kronik wifi sorunlarından bahsedilir. Böyle bir problem yaşamadım. Daha düne kadar wifi ile izliyordum netflix, disney+'ı. Ancak net hızım düşük olması nedeniyle kablo ile bağladım. Ama ara ara wifi ile de izliyorum. Neyse.

    Dolby Vision'undan oldukça memnunum. Yabancı forumda bahsettiklerini bilemiyorum. HDR+!ı da destekliyor. Hatta HLG'de. Her türlü formatta demo videoları denedim. Bir tek Atmos'u desteklemiyor. Yine filmi izliyorsunuz.

    Harddiskte, Netflix veya Disney+'daki Dolby Viisodestekli filmleri izliyorum. Ne olduysa şu 2-3 haftadır, Netflix'te sorun var. Katalogdaki dv'li filmler artık Ultra HD 4K olarak görünüyor.

    Bu modelin en beğendiğim özelliği kontrastı. HDR, Dolby Vision'lu filmlerin hakkını veriyor.

  • sesem S kullanıcısına yanıt

    kronik wifi sorunu sizde de mevcuttur ama netflix ve disneyde hissetmeniz zor tabi bunu. ben filmleri dizileri indirip izlerim, 60-130 gb arası filmleri wifiden izlemeye kalkınca kart ısınıyor ve kendini kapatıyor. o yüzden ben de yıllar önce kabloya döndüm, hatta shield almadan önce bu televizyon için usb 3.0 to gigabit dönüştürücü almıştım, 100 mbitlik portla donuyordu bazen yüksek bitrateli filmler.


    .mkv DV'ları açmaması ve led olduğu için siyahları yeterince karartmamasından memnun değilim ancak 6 sene önce aldığım için fazla önemsemiyorum artık.

  • TV'den çok memnunum. Sadece geçen sene wifi sorunu oldu. İçini açıp tozlarını süpürge ile çektikten sonra düzeldi. Onun dışında 6 yıldır hiç bir sıkıntı yaşamadım. Görüntü ve ses kalitesi, 3d hepsi bir arada çok iyi bir TV. 40 watt Harman cardon ses sistemi çoğu 70 inç tvlerde dahi yok.

    Bu arada son güncelleme ile web tarayıcı da güncellenmiş. Önceden çoğu online film ve dizi sitesi açılmıyordu. Şimdi dizibox, filmmodu gibi kaliteli online izleme siteleri hızlı bir şekilde açılıyor. Son güncelleme ile çok güzel oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekoroglu E kullanıcısına yanıt

    Netflix kullanıyor musunuz.

  • Evet. Bir sıkıntı yok. Netflixteki bütün görüntü formatlarını sorunsuz açıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekoroglu E kullanıcısına yanıt

    Pekala Dolby Vision olarak izleyebiliyor musunuz? Eğer izliyor iseniz, tv'yi sıfırlamaktan başka çare yok. Bir de zahmet olmazsa Netflix versiyon no'yu belirtebilir misiniz? Teşekkürler.

  • Güncelleme gelci ama sözleşmeden başka değişen bisey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son çıkan 4k Remux ve NetRip sürümleri sürekli Dolby Vision destekledikleri için ne yazık ki son mkv'leri açmamaya başladı.


    HDMI üzerinden Dolby Vision veya HDR görüntü alabilen var mı ?


    Örneğin Dolby Vision ve Dolby Atmos özelliği sunan ROKU Ultra 2020 Hd/4k/hdr Streaming Media Player ile HDMI 2.0 portundan bağlasam HDR ve DV görüntüsü alır mıyım yoksa bu özellikler sadece Netflix gibi sitelerde mi çalışıyor ? Bilgisi / Tecrübesi olan var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alish -- 13 Ocak 2023; 19:58:51 >




  • Bu arada bizim tv de reflektör ve led arızası başladı. Ekranda yırtılma tarzında ilerliyor ve arkadan beyaz ışık gözüküyor. Wifi kartı'da arızalı.


    Yetkili servis reflektör parçasını bulamıyor parça stokta yok ya da fabrika göndermiyor. Saçma , LG'den beklemezdim LG UH850v Kullanıcı Klübü 


    Tamir olmayacak gibi. Sanırım parça niyetine gidecek gibi , oda alan olursa.

  • mob411 kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun. ne zaman almıştınız?

  • anilkoc A kullanıcısına yanıt
    5-6 sene oluyor. Daha eski philips ler var hiç böyle bi sorunla karşılaşmadık

    Parça niyetine satılır mı ki acaba diğer parçalar sağlam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wifi sorunu bende de var. Sanırım kartın üstündeki kablo ile alakalı ama açıkcası içini açmayı hiç istemiyorum.


    Webos zaten kullanmıyorum. mi box 4k almıştım geçen senelerde hdmi dan bağladım onunla işimi görüyorum hatta fazlasını görüyorum.


    Tek kötü yanı görüntü mi box ta cansız ve soluk.


    Kaçak yayın ve web üzerinden film izlemek için ideal.


    Tv üzerindeki harman kardon hoparlörler yeterli olsada filmde falan ihtiyacı karşılamıyor.


    Ben optik kablo ile z5500 bağladım daha önce jazz de006 vardı onu bağlamıştım decoder olarak ama optikten ses alamadım.

    Yanında uydulardada creative thx 550 takılı. Şu an bence görüntü ve ses olarak yeterli.


    kumanda gerçekten çok iyi geçen hanım 3 cü kattan aşağı koltuk örtüsünü silkelerken attı. Aşağı inip topladım halen çalışıyor.


    Bir kez yanlız açma kapama düğmesi bozuldu onda da içini açtım Düğmenin altındaki çıt çıt ı biraz kaydırdım şu an bir sıkıntı yok.


    Güzel ve şimdilik sağlam duruyor oğlan arada ekrana birşeyler fırlatıyor ama daha kırılmadı bakalım nereye kadar.





  • mob411 kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun, benim de 6 sene oldu alalı, korkmadım değil şimdi.


    parça işini pek bilemiyorum maalesef, bi lg servisi alır belki.

  • sissil S kullanıcısına yanıt

    kumandadaki açma kapama tuşuyla benim de sorunum başladı, basmıyor bazen.


    mi box gerçekten giriş seviyesi kalıyor 4k tvler için. bende de vardı ailemin evine gönderdim, onun yerine nvidia shield tv pro kullanıyorum, müthiş bir alet. soundbar, tv, nvidia, hdmi arc ile bağlılar birbirlerine, dolby atmos, dolby vision ne ararsan çatır çatır çözüp izletiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 18 Ocak 2023; 16:28:15 >
  • @sissil wifi kartı arızalı dediler ama belki basit bişi de olabilir. 1000 TL civarında tutacak gibii dediler ama önemli olan reflektör. Reflektör ve led ise 2300 TL toplamda tahmini 3300 gibi bir rakam söylemişlerdi ama reflektör olmadığı için kaldı öylece. Ne olacak bilmiyorum. Wifi kısmı da çok gıcık. Kablolu bağlanıyorum. Netflixte filan doğru düzgün loading edemiyor kalıyor öylece.


    @anilkoc LG servise bir danışayım parça niyetine alabilirlerse , bu şekilde bir işe yaramayacak çünkü. Gerçi onlarda alırlarsa ölü fiyattan alırlar galiba ya bakalım


    kumanda da bazen sapıtıyor oda düşürmeden etkileniyor sanırım. Bizde hiç bi şekilde kumanda etmeyince bazen pil çıkarıp takıyom bazen de tv yi kapatıp fişten çekip tekrar açıyorum

  • mob411 kullanıcısına yanıt

    Reflektör denen parça ledlerin yansıtıcı olarak kullandığı malzeme sanırım beyaz renk. Bence başka panelde kullanıyordum diye tahmin ediyorum. Bence LG Avrupa'ya mail atarsanız dönüş alınabilir. Kart olayını bilmemde wifi için USB WiFi çözüm olabilir. LG nin desteklediği USB dongle lar var.

    Kumanda wifi yüzünden sıkıntı yapıyor. Sanırım home ve geri tuşuna basınca düzeliyor pil sökmeye gerek yok bendede oluyor mesela. Yani kumandayı resetleme internette nasıl yapılacağı var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 18 Ocak 2023; 17:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhabalar,


    Uzun zamandır severek kullandığımız televizyon sabah açtık ve görüntü bu şekildeydi. Bir fikriniz var mı acaba ? Panel mi gitti durup dururken.




     LG UH850v Kullanıcı Klübü
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.