Şimdi Ara

LG TV - Sinema Sistemi Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; ses teknolojisinden pek anlamıyorum (Daha önce tecrübe edecek bir nedenim olmamıştı) neyse sorunuma geleyim; Elimde LG 42LW4500 3d led tv var. Bugün ses sistemlerinde kampanya olan bir mağazadan Pioneer DCS-404K 5+1 Sinema sistemi aldım. HDMi ile bağladım. Ancak Tv deki sesi sistemden alamadım. Sistemin dvd-divx vs.. oynatıcısıda olduğundan onu denedim görüntüyü tv ye aktardı ve sesi gayet güzel verdi (Hatta tv den tv hoparlörünü kapattım). Ancak istediğim tv deki sesleri bu cihazdan çalabilmek. D-Smart uydu alıcım ve ps3 ümde var. Bunların seslerini bu cihazdan çıkartabilmek için ne yapmam gerekiyor. Ben düşündümki bu sesler tv ye geldiğinden tv den direkt çıkış alabilsem kafidir ancak biraz araştırdığımda işlerin oldukça karmaşık ilerlediğini gördüm. Genelde optik çıkış çözüm gibi ama ses sistemimde optik giriş - çıkış yok :\ resimleri de gönderiyorum...

    Sizden ricam tv deki sesleri bu cihazdan nasıl alabilirim? mümkünse stereo değilde 5+1 olarak? (Pek mümkün gözükmese bile böyle bir cihaz ürettiklerine göre elbette bir şekilde 5+1 ses alınabilmeli bundan diye düşünüyorum)

    Birde ürünü 399 tl bir fiyattan aldım, eğer iş görür bir cihaz değilse geç olmadan iade etmek istiyorum.

    TV
     LG TV - Sinema Sistemi Bağlantı Sorunu


     LG TV - Sinema Sistemi Bağlantı Sorunu


    Sistem
     LG TV - Sinema Sistemi Bağlantı Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliteTR -- 3 Eylül 2012; 4:10:36 >







  • İncelediğim kadarı ile cihaz sadece DVD oynatmak icin tasarlanmış. Giris olarak sadece stereo girişi var, o da sizin işinizi görmez. Bence iade edin. Optik ses girişi veya hdmi girişi olan yeni nesil bir cihaz alın. Veya bir amfi ve hoparlor seti alabilirsiniz sony str dh 520 gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabın için teşekkür ederim, yarın iade etmeyi düşünüyorum. Sizce amfi ve hop set mi daha iyi? veya bu tip hazır setmi almalıyım? (optik ve/veya hdmi girişi olan)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.