Şimdi Ara

LG TÜRKİYE'DEN GARANTİLİ ÜRÜNE SERVİS SOYGUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4.06.2019 günü LG Türkiye müşteri hizmetlerini arayarak, garantisi devam eden çamaşır makinemiz hakkında teknik servis talebinde bulunduk. Makinede ae hatası olduğunu belirttik. Her neyse servis 2 gün içinde gelecek dendi. Öncesinde gelmediler sağ olsunlar. Her neyse geldiklerinde ürünü kontrol ettiklerinde körük lastiğinin yırtıldığını ve bu lastiğin garanti kapsamı dışında olduğunu belirterek 350 TL lastik ürün + montaj bedeli talep ettiler. Buna ek olarak bir sürü kalem tamir daha sayarak bunların hiçbirisinin garanti kapsamına girmediğini belirttiler. Şimdi ben soruyorum kendilerine ben bu ürünü alırken bir çuval parayı neden veriyorum kendilerine. Makinenin üzerinde cicili bicili allı pullu bir logoları olsun diye mi. Bu nedir kardeşim? Servis üzerinden müşteri söğüşlemek nedir? Doğal olarak ürünü mü tamir ettirmedim. Servisi de geri çevirdim. Lakin bununla alakalı haklarımı sonuna kadar arayacağım. LG'den bir daha ürün almak mı asla! Aman siz de uzak durun.







  • Ürün ve tüm dahili aksamı garanti kapsamındadır! Müşteri hizmetlerini arayarak bu servisi itina ile şikayet edin!! Üzerine basa basa ve çıkışarak garanti kapsamını kendilerine hatırlatın!!!

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşiniz zor hocam.
    Bir ihtimal tambur körük kapak contası poliüretan mastik sıkarak (içini açıp makine kasası tarafından) şu kaçağını engelleyebilirsiniz, az ve ince bir tabaka yapmanız lazım, eliniz yatkinsa buna girilebilir.

    LG ÇAMAŞIR MAKİNESİ ARIZA KODLARI
    Hata kodu Hata kodunun yorumlanması Çamaşır makinesinin muhtemel arızalanması

    IE kodu

    Su deposuna almıyor girmiyor Tahsis edilen zamanda su ilk seviyeye gelmedi (4 dakika). Akan su yok. Düşük su basıncı. Su giriş vanası arızalıdır. Su seviye şalteri (basınç anahtarı) arızalıdır.

    PE hata kodu

    Su seviyesi sensöründe hata (basınç anahtarı) Hata kodu, içinde Belli bir süre boyunca depo nominal seviyeye kadar (25 dakika sonra) su ile doldurulmadı veya tahliye süresi (4 dakika) daha hızlı su doldurma gerçekleşti. Su seviye sensörü arızalı. Su kaynağında kabul edilemez derecede düşük veya çok yüksek su basıncı.

    FE hata kodu

    Taşma tankı Hata kodu, depodaki su seviyesine ulaşıldığında görüntülenir. Elektronik kumandanın kusurları seviye sensörünün veya su giriş vanasının arızaları.

    DE hata kodu

    Kapı kilidi

    Çoğu durumda, hatayı sıfırlamak için kapağı tekrar kapatmanız gerekir. Bu işe yaramadıysa: Kapak kilitleme cihazının yanı sıra elektronik kontrol cihazının servis edilebilirliğini kontrol edin.

    OE hata kodu

    Su boşaltma yok

    Boşaltma pompası çalıştırıldıktan 5 dakika sonra su tanktan boşaltılmazsa bir hata meydana gelir. Drenaj yolu tıkanmış (drenaj sistemi). Elektronik kontrol cihazı arızalıdır. Boşaltma pompası arızalı. Su seviyesi sensörü arızalı.

    UE hata kodu

    Kazan dengelemesi ihlali

    Çoğu durumda, hatayı sıfırlamak için çamaşırları davulun içine elden dağıtmanız (topaklar kaldırmanız gerekir) veya küçükse çamaşır yıkamalısınız. Aksi takdirde, elektronik kontrol cihazının verimliliğini kontrol edin veya tambura tahrik ünitesindeki kusurları tespit edin (rulmanlar, vb.).

    TE hata kodu

    Geçersiz su sıcaklığı CM’de sıcaklık sensörü (açık veya kısa devre) arızalıysa hata oluşur.

    LE hata kodu

    kapı Kilidi hatası
    Çoğu durumda, bu hata ana şebekedeki voltaj düşüşünden kaynaklanmaktadır. Ayrıca, elektronik kumandanın ve tahrik motorunun servis edilebilirliğini kontrol etmek gereklidir.

    CE hata kodu

    Motor aşırı yüklendi. Benzer bir hata genellikle CM linens ile aşırı yüklendiğinde ortaya çıkar. Fazla çamaşırları tamburdan çıkardıktan sonra tekrar bir hata meydana gelirse, elektronik kontrolörün ve tahrik motorunun çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Doğrudan tahrikli SM’de (indeks DD ile), kusur tambur rulmanında ya da tahrik sisteminde kendini gösterir.

    E3 hata kodu

    İndirme algılama hatası bilgi yok

    AE hata kodu

    Taşma emniyeti, alt tavada su kaçağı birikintisi Otomatik güç kapatma anahtarını tetikledi hatası

    E1 hata kodu

    Kazanda sızıntı su
    Deponun, hortumların veya diğer SM elemanlarının basıncının düşürülmesi nedeniyle SM tepsisinde bir su kaçağı vardı. Arızalı su kaçağı sensörü.

    HE hata kodu

    Arızalı ısıtma suyu ısıtıcıları Isıtıcıyı ve güç devrelerini kontrol edin.

    SE hata kodu

    Tahrik motorunun Hall sensörü hatası Kablo bağlantıları kadar Hall sensörünü (DD indeksine sahip doğrudan bir tahrik sistemine takılı olarak) kontrol edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.