Şimdi Ara

LG Smart TV'lerde Digiturk CI+ Modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
11.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TV'yi ilk aldığımda uydualıcısız Digiturk desteğin olmadığını iletmişlerdi. Sanırım artık oluyor.http://www.lg.com/tr/lghduydualicilitv

    47LW659S uydu alıcı destekli TV'ye sahibim. Bu modülü bu ve benzeri bir TV'de kullanan var mıdır?



  • 55LM660S kullanıyorum. CI+ kartım geldi ve kurulumu yapıldı (Kurulumu Digiturk servisi yapamadı, nedense Eutelsat üzerinden Digiturk kanallarını bulamamışlar, akşam eve gittiğimde ben kurdum)

    Teşevizyona ve CI+ ile Digiturk Yayınına dair ilk tespitlerim şunlar,

    OLUMLU YÖNLER

    * Pasif gözlüklü 3D mükemmel. Derinlik ayarı çok başarılı. Gündüz ve ışıklı ortamda çok iyi olmaz demişlerdi ama bence sinema kalitesinde 3D görüntü var
    * Akıllı kumandası ile internette dolaşmak çok kolay ve keyifli.
    * SmartShare ile Wi-Fi üzerinden evdeki, tablet, akıllı telefon ve bilgisayarın içeriklerine ulaşma kalitesi ve kabiliyeti çok iyi
    * Çerçevesiz olması duvarda sinema keyfi yaşatıyor
    * Ses kalitesi benzerlerine göre üstün
    * TV'den kayıt özelliği kullanışlı ve başarılı
    * Belirli bir süreye kadar, değiştirdiğiniz kanal da olsa ekrandaki görüntüleri geri alabiliyorsunuz.
    * 400 Hz ekran yenileme hızı ve ekran parlaklığı ile görüntü kalitesine diyecek söz yok
    * Ekran koruması başarılı, 3 yaşındaki oğlum tarafından test edilmiştir
    * Hediye edilen CI+ modül ile Digiturk'u ekstra kablo ve kumanda derdi olmadan izleyebiliyoruz

    OLUMSUZ YÖNLER

    * Uydu geçişleri yavaş. CI+ ile Digiturk yayını seyrederken kanal geçişlerinde 1-1.5 saniye kadar bir kararma oluyor. Hızlı hızlı ilerideki kanallara da geçiş imkanı vermiyor. Ya kanal numarasını yazacaksınız, ya da her kanalın açılmasını bekleyip sonra program tuşu ile değiştireceksiniz
    * Tek tuner özelliği olması benim gibi aktif Digiturk + kutusu kullanıcıları için üzücü. Sadece seyrettiğiniz kanalı kayıt edebiliyorsunuz. Bir kanalı seyrederken diğer kanalı kaydetme imkanı yok.
    * TV kapalı iken kayıt yapamıyor, ya da bu özelliği henüz ben keşfedemedim (Digiturk + bu konularda süper ya. Allahtan Digiturk Plus kutuyu evdeki diğer TV'de kullanıyorum da, kayıtlarım devam ediyor)
    * Digiturk kanallarında altyazı seçenekleri aktif ama dil seçenekleri aktif değil, ya da ben keşfedemedim. O nedenle, film kanallarını Türkçe seyretmek zorunda kalıyorum
    * Henüz tam emin değilim, test etmek gerekiyor ama, sanki CI+ ile digiturkten altığım HD yayın kalitesi, Digiturk Plus kutuya göre düşük. Hatta Türksat HD yayınlar bile daha başarılı.




  • kermitspor K kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ben yeni Lg 860V televizyonda modül kullanıyorum ama HD yayınları göstermiyor. HD üyeliğimle ilgili Digitürkte bir sorun olmadığı tarafıma iletildi ama televizyonda Hd kanallarda "cihazınız CI+ uyumlu değildir" diyor ama TRT 1 HD gösteriyor.

    Lütfen yardım :( ??????
  • dostum benim bildiğim trt1'e hiç şifre uygulanmıyor her türlü açık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skiordie79

    Merhaba,

    Ben yeni Lg 860V televizyonda modül kullanıyorum ama HD yayınları göstermiyor. HD üyeliğimle ilgili Digitürkte bir sorun olmadığı tarafıma iletildi ama televizyonda Hd kanallarda "cihazınız CI+ uyumlu değildir" diyor ama TRT 1 HD gösteriyor.

    Lütfen yardım :( ??????


    Hocam Digitürk modülünü yeni mi satın aldın?

    Digitürk artık modül satmıyor ve eski sattığı modüllere de destek vermiyor diye okumuştum...
  • Merhaba,
    Konuyu hortlatmış olacağım ama evde çokta zor olsa 32 inç lg tv de modüllü üyelik ile ligtv dışında herşeyi izeleyebiliyorum.
    Yeni aldığım lb serisi lg tvde showmax kanald gibi kanalları açıyorfakat hd yayınlar ve mmx leri açmaya kalktığımda "cihazınız CI+ uyumlu değildir" yazıyor.
    Bu problemi nasıl çözebilirim?
    Destek olabilirseniz çok güzel olur :D
  • Herzamanki gibi bir Türkiye klasiği.Digiturk kesinlikle müşteri desteği verniyor.Rezaletin en alt safhasında bir müşteri temsilciliği, LG teknik servisi neredeyse hiçe yakın teknik bilgiye sahip. Ürünü kurmayıo bile bilmiyor. Sadece 2-3 komut öğrenmiş hepsi o. Satış elemanları neyden bahsedildğini bile bilmiyor.
    Yani Bir kere daha Avrupa da olmadığımızı yakından hissettirdikleri için her ikisinede teşekkür ederim.
    Ama sorunu çözdüm :d
    LG menüsünden CCam güncellemesi yapınca hepsi açıldı...
  • CI+ modül ü nereden bulabilirim acaba...
    42lm760s tv modelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim şu anda kullandığım modülü almadan önce aldığım bir modül var. ozaman aldığım kişinin üstünde borç gözüküyormuş o yüzden açamamışlardı. istersen sana satabilirim o modülü. üstünde sorun kalktıysa kullanabilirsin. ama ben bir garanti veremem bu konuda.
  • bende kutu kullanmak istemiyorum modül ile yasal kart ile seyretme imkanım varmı şuan?
  • Geçtiğimiz ay konuyla ilgili Digitürk servisini aramıştım, verdikleri cevap Digitürk'ün artık modül kullanımını yasakladığını ve sadece harici uydu alıcı ile yayın izlenmesine izin verdiği şeklindeydi. Tek kelimeyle rezillik, şu İZTV olmasa ya da DSmart gibi başka bir yayın kuruluşunda da olsa bir dakika bile durmam o platformda...
  • herzamanki gibi yalan söylemişler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.