Şimdi Ara

LG OLED B9 Kullanıcıları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
17
Favori
42.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    65 b9 ile araniza katildim
    Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Hocam bu LG Akıllı Televizyonlara Azerspace uydusunu ekleyemiyor muyuz? B9'a kurulum yapamadım bir türlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultras1943

    Hocam bu LG Akıllı Televizyonlara Azerspace uydusunu ekleyemiyor muyuz? B9'a kurulum yapamadım bir türlü.
    Hocam konu hakkında bilgim yok yetkili servisten yönlendirme yapabilirim size isterseniz eğer.
  • nasıl olacak o Hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultras1943 U kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden devam edelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • LG OLED65B9SLA 15 adet stok geldi piyasanın altında fiyat var düşünen varsa yardımcı olurum.

    ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

    MAĞAZA MÜD.

    BURAK KESKİN

    0506 620 31 32

    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.




  • Selamlar

    Oled b9 ile usb den arc ile ev sinema sistemiyle 5+1 dolby digital izleyebiliyorum ancak netflix ile izleyemiyorum. Yani görüntü var ancak ses yok. Benzer sorun yaşayan oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar monitör olarak kullanan var mı? yeri geliyor 4-5 saat pc açık kalıyor tarayıcıyla birlikte işim gereği. Logoların, task barların geçici veya kalıcı burn-in yapma ihtimali nedir? sırf bu riskten dolayı Sony H9096 almayı düşünüyorum, görüntüden taviz verecek de olsam zira rtngs'de hala burn-in riski olduğundan bahsetmişler, bu şekilde monitör olarak kullanıp sorun yaşayan oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barinbelkemigi

    arkadaşlar monitör olarak kullanan var mı? yeri geliyor 4-5 saat pc açık kalıyor tarayıcıyla birlikte işim gereği. Logoların, task barların geçici veya kalıcı burn-in yapma ihtimali nedir? sırf bu riskten dolayı Sony H9096 almayı düşünüyorum, görüntüden taviz verecek de olsam zira rtngs'de hala burn-in riski olduğundan bahsetmişler, bu şekilde monitör olarak kullanıp sorun yaşayan oldu mu?
    hocam almayın bence. oled burn in için riskli kullanım var.
  • Merhaba arkadaşlar,

    65 B9SLA modeli almak istediğim modeller arasında.Sony XH9096 ile arasında kaldım...

    Hali hazırda 2012 serisi Samsung 46C750 kullanıyorum.

    Merak ettiğim, luan kullandığım, sadece optik girişi bulunan ses sitemime, TV'den optik çıkışı ile DTS ve Dolby (5+1) ses aktarabilir miyim?

    Mevcut televizyonum, Apple TV'den HDMI ile aldığı sesi dolby digital olarak

    yine, USB Hard Disk'deki DTS mkv dosyalarını da kayıpsız DTS olarak ses sistemine aktarabiliyor.

    ilaveten ses sistemi yatırımı yapmak istemedim için bu özellik oldukça önemli, bilenlerden yorum alabilirsem memnun olurum...
  • uzun araştırmalarım sonucu b9 almaya karar verdim forumdan burak beyin numarasını buldum kendisi sağolsun çok ilgilendi cihazın özellikleri ve garanti uzatma hakkında detaylı bilgi verdi.Cuma günü ek garantiyle birlikte sipariş verdim pazartesi elime ulaştı ve kurulum yapıldı.Tv den son derece memnunum.Burak beye ilgisinden dolayı huzurlarınızda teşekkür ederim:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Srbarut

    uzun araştırmalarım sonucu b9 almaya karar verdim forumdan burak beyin numarasını buldum kendisi sağolsun çok ilgilendi cihazın özellikleri ve garanti uzatma hakkında detaylı bilgi verdi.Cuma günü ek garantiyle birlikte sipariş verdim pazartesi elime ulaştı ve kurulum yapıldı.Tv den son derece memnunum.Burak beye ilgisinden dolayı huzurlarınızda teşekkür ederim:D
    Hocam hayırlı ugurlu olsun güzel günlerde kullanın
  • Televizyon güzel 10 bin altı da bulunuyor fakat eğri oturalım doğru konuşalım televizyon dediğin 7-8 yıl gidecek belki daha fazla. LG 10 yıl sadece burn in için garanti verse gözüm kapalı direkt alırım fakat aradan yıllar geçtikten sonra burn in olmayacağının garantisini kim verecek?
  • valla burn in konusu nedeniyle şimdilik bye bye lg.
    İnşallah çözülür de şu iş kavuşuruz.
  • Tv'yi Perşembe günü Burak beyden +3 yıl garantisiyle aldım Cuma kuruldu ve ilk izlenimlerimi söylemek isterim. İlk önce ürün çok şık duruyor ince paneli çok hoş bir hava katıyor tv'yi ilk açtığımda siyah kalitesini çok başarılı buldum önceden hep led tv kullanmış biri için inanılmaz bir deneyim. Televizyonda Netflix Amazon Prime Video izledim şunu söylemeliyim çok güzel bir görüntü verdi HDR ve Dolby Atmos çok iyi 4k HDR filmler çok iyi görünüyor siyahların siyah gibi görünmesi kendini belli ediyor.1080p Filmlerde ise 4k kadar olmasa da yeterli gördüm böyle bir tv alıp 4k izlememek haksızlık olur onu söyleyebilirim. işlemcisi oldukça hızlı çalışıyor hiç bir sorunla karşılaşmadım takılma bekletme gibi, ses tanım olayı da tam olmuş Türkçe ne derseniz hemen anlıyor ve yerine getiriyor.Ara yüz ve menü: İlk geldiğinde 4.7 ile geldi 4.8 güncelledim, webOS kendini her zaman geliştirmiş önceki tv'de versiyon 3 kullanıyordum çok yenilik getirmiş. Sonuç olarak imkanınız varsa Oled düşünün tv yi baştan yaratmışlar gibi hissettiriyor. Daha kullandıkça yazacağım. Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat708 -- 10 Haziran 2021; 7:5:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat708

    Tv'yi Perşembe günü Burak beyden +3 yıl garantisiyle aldım Cuma kuruldu ve ilk izlenimlerimi söylemek isterim. İlk önce ürün çok şık duruyor ince paneli çok hoş bir hava katıyor tv'yi ilk açtığımda siyah kalitesini çok başarılı buldum önceden hep led tv kullanmış biri için inanılmaz bir deneyim. Televizyonda Netflix Amazon Prime Video izledim şunu söylemeliyim çok güzel bir görüntü verdi HDR ve Dolby Atmos çok iyi 4k HDR filmler çok iyi görünüyor siyahların siyah gibi görünmesi kendini belli ediyor.1080p Filmlerde ise 4k kadar olmasa da yeterli gördüm böyle bir tv alıp 4k izlememek haksızlık olur onu söyleyebilirim. işlemcisi oldukça hızlı çalışıyor hiç bir sorunla karşılaşmadım takılma bekletme gibi, ses tanım olayı da tam olmuş Türkçe ne derseniz hemen anlıyor ve yerine getiriyor.Ara yüz ve menü: İlk geldiğinde 4.7 ile geldi 4.8 güncelledim, webOS kendini her zaman geliştirmiş önceki tv'de versiyon 3 kullanıyordum çok yenilik getirmiş. Sonuç olarak imkanınız varsa Oled düşünün tv yi baştan yaratmışlar gibi hissettiriyor. Daha kullandıkça yazacağım. Saygılar.

    Murat abim OLED65B9SLA güzel günlerde kullan hayırlı uğurlu olsun.





  • 55B9SLA ile bizde dahil olduk bakalım gruba eski plazma tvden sonra keskin bir geçiş olacak umarım bir sorun yaşamayız oled panelde :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: chnkmlogt

    55B9SLA ile bizde dahil olduk bakalım gruba eski plazma tvden sonra keskin bir geçiş olacak umarım bir sorun yaşamayız oled panelde :)

    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

  • teşekkürler burak hocam sizin mağazadan aldım zaten ürünü güvenemedim internet üzerinden siparişe :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chnkmlogt

    teşekkürler burak hocam sizin mağazadan aldım zaten ürünü güvenemedim internet üzerinden siparişe :)

    Hocam güzel tercih yaptınız güzel günlerde kullanın en ufak sorun sıkıntı olursa benimlede iletişime geçebilirsiniz 

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.