Şimdi Ara

LG mi SAMSUNG mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar 32" led tv almak istiyorum amacım hem smart tv hem pc hem ps3 için kullanmak karar veremedim

    lg mi samsung mu diye, samsung'un 32D6510 serisi daha iyi diyorlar Lg 3d led tv lerde LAG sorunu varmış düzelmiyormuş ta sizde hangisini almalıyım fiyat önemli değil benim içni performans önemli olsun yeter odam küçük olduğu için 32" en fazla 40" istiyorum

    tavsiyelerinizi bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler



  • samsung derim lg 40 fırın ekmek yemeli :)
  • bence hocam samsung 40 fırın ekmek yesinde bizde görelim adamlarda sadece tasarım var ona kesinlikle bir lafım yok tasarım bence piyasanın en iyisi ama gel gelelim güzellik önemli değil önemli olan içi iyi olsun ruhu güzel olsun deriz ya insanlar için :)) bu da onun gibi bişey sağlamlık ve kalitede LG her türlü 1 adım öndedir.Samsung sadece tasarım olarak LG den üstündür.Saygılar. :))) LG bir volvo gibidir :)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gookhaant

    bence hocam samsung 40 fırın ekmek yesinde bizde görelim adamlarda sadece tasarım var ona kesinlikle bir lafım yok tasarım bence piyasanın en iyisi ama gel gelelim güzellik önemli değil önemli olan içi iyi olsun ruhu güzel olsun deriz ya insanlar için :)) bu da onun gibi bişey sağlamlık ve kalitede LG her türlü 1 adım öndedir.Samsung sadece tasarım olarak LG den üstündür.Saygılar. :))) LG bir volvo gibidir :)))

    LG volvo ise samsung fiat ya da renault mu Peki sony ya da sharp ne oluyor




  • hocam sony mercedes sınıfına giriyor onda da sıkıntı yok yani sony'e de kesinlikle lafım yok :))) sharp ı bilemem :))) ama samsungla lg yi kıyaslamak hoş değil :D sony ile lg kıyaslansa tmm dicem sen haklısın. :)))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gookhaant

    hocam sony mercedes sınıfına giriyor onda da sıkıntı yok yani sony'e de kesinlikle lafım yok :))) sharp ı bilemem :))) ama samsungla lg yi kıyaslamak hoş değil :D sony ile lg kıyaslansa tmm dicem sen haklısın. :)))

    Tabiki de her firmanın kendi misyonu ve vizyonu var. hepsi birbirinden farklı. Ama bence hepsi de büyük firma. Bugün LG ve Samsung tv işine girmeseydi toshiba, panasonic, sony ve sharp gibi japon firma tv lerini bu fiyatlara almamız mümkün değildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 22 Mart 2012; 3:18:30 >
  • aynen katılıyorum hocam doğru söylüyorsun.şu an zaten piyasada tv diyince aklına önce sony lg samsung geliyor.onların sayesinde tv sahibi oluyoruz işte uygun fiyatlar olduğu sürece.saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.