Şimdi Ara

LG L9 Video İnceleme: L serisinin en yeni ve dikkat çekici üyesi test masamızda (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

    quote:

    Orijinalden alıntı: redbloodedman
    quote:

    Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses vaaz verir gibi kağıttan okumuş işte
    Okuyup okumaması ne değiştiriyor, dolu dolu bir inceleme olmuş. Artı ve eksi yönleriyle incelenmiş telefon. Ayrıca sanıyor musun ki tv deki tüm spikerler herşeyi ezberden söylüyorlar. Daha iyisini yapıyorsan bir inceleme koy da biz de izleyelim.
    Tamam yolla telefonu bundan daha iyi inceleme yapmazsam namerdim.


    Telefonu yollayamicağını biliyorsun elinde şu an ne kullanıyorsan onu tanıt. 3310 da olsa tanıt at linki.

  • Öncelikle inceleme için teşekkürler telefonun arka kapağının o hale geldiğini gördüğüm an eksiyi verdim. Yav şu malzeme kalitesi artık arttırılmalı hadi bu cihaz hesaplı olsun diye böyle yapmışlar gidip 1700 tl verip telefon alıyoruz iki günde çiziliyor note 2 den bahsediyorum. arka kapağı neden yapıyorlarsa en ufak darbede hemen çiziliyor. telefonu alalı daha 2 ay oldu arka kapağı hemen çizildi üstelik kese kılıfta taşıyorum nasıl çiziliyor hayret??? sırf bu yüzden iphone 5 alacağım... şu malzeme kalitesini artırın artık....

  • malzeme kalitesi arıyorsanız nokialara bakın beyler.
  • Malzeme kalitesi ve android arıyorsanız; HTC almalısınız..
  • Lg bizi zamanında Nokia'nın şerrinden korumuştu. Nokia siyah beyaz ekranlı telefon satarken lg renkli ekranlı fm radyolu mp3 çalarlı telefon satıyordu. Rolü yine aynı. Büyük firmaların at oynatmasını engellemek. Yazılım tarafına da ağırlık veriyor.
    Birde telefonun piline bakmak lazım.Xperia p 1300Ma LG 2100Ma pile sahip. Xperia 5 saat konuşma süresi veriyor. LGnin verisini bulamadım ancak konuşma süresi fazladır büyük ihtimalle.
    Rami 1 gb olan kaç telefon var.?S3 mini. Diğerleri fiyatta coşuyor zaten. Bir de herkeste aynı telefon olma mevzusu var. Kominist rejim gibi.

  • Videoyu izlemeden önce Kaan Arlı nın "Donanım Haberden herkese merhaba.Ben Kaan Arlı" demesini bekliyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 22 Aralık 2012; 20:50:42 >
  • Berbat bir inceleme. Tırnaklar kupa birde konuşma bitirmiş. Yahu insan tırnaklarını keser kupayı bir yıkar yahu. Bazı kelimeleri uzatarak konuşmasıda çabası..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa'daki görevli beyefendi daha güzel bir inceleme sundu bana bu akşam, ben de aldım bakalım, umarım hakkını verir.
  • bu adamda kesinlikle gelecek 2si1 yada mobilite gibi yerlerde aynı anda çıksa fena olmaz ama diğerlerinin yanında çok süt çocuğu gibi duruyo mesut çeviğe,kaan ağırlığı ya falan bakıyo adamlar okadar rahatki traş olmuyo artık ama arkadaşı daha çok görmek isteriz fakat fazla sesi çıkmıyo biraz rahat ol dostum :D

  • ekranın nit değerini bilen var mi. birde turkiyede satista mi

  • Anlatım sırasında;
    yapılıyo, ediliyo, görülüyo, yaşanmıyo, vuruyo, başarıyo, olmuyo gibi bir konuşma tarzı hiç hoş olmamış.

    Daha düzgün bir Türkçe kullanımı olmalı...

  • Ya arkadaş şu müzik playerını test ederken bir kerede Türkçe müzik kullanınya, nedir bu yabancı müzik aşıklığı...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Ya arkadaş şu müzik playerını test ederken bir kerede Türkçe müzik kullanınya, nedir bu yabancı müzik aşıklığı...

    Yabancı müzik yasağı mı var?
  • aynı fiyat sayılabicek desire x ile karşılaştırabilecek biri var mı?lG lerde yazılım güncellemesi yapılıyor mu?daha önce android telefon kullanmadım...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak.itf

    aynı fiyat sayılabicek desire x ile karşılaştırabilecek biri var mı?lG lerde yazılım güncellemesi yapılıyor mu?daha önce android telefon kullanmadım...

    Ekran boyutu ve incelik, ürünün fiyatı tekrar 1200 civarına yükseldi yanılmıyorsam.
  • telefonu elime alıp baktım ilk izlenimim şu,bence 4x hd modelinden daha orjinal bir tasarım olmuş ilk söyliyeceğim budur.bu cihazı almak isterdim ama bütçem uygun değil alamadım.

    arka kapak meselesine gelince ben sanıyordumki kapak saçma sapan bir şekilde dizayn edilmiş ve yerinde düzgün durmuyor ama ilgisi yok işinizi bitirip düzgünce kapatın hiç birşey olmaz bence kapak meselesi abartılmış,ama bazılarında görüyorum adam 3 simcard kullanıyor zırt pırt makineyi kapatıp simcard değiştiriyor eğer böyle bir durumunuz var ise o zaman bu mesele tartışılır.

    sonuç olarak bu kadar geniş ekranlı ve estetiği fena olmayan bu cihaz alınabilir gibi ancak ben 2 gün önce çok temiz bir SGSII alıp şimdilik telefon olayına bir nokta koydum üstelik cihazımda 4.1.2 yüklü ve canavar gibi bir cihaz pil perfomansı mükemmel şimdilik durum böyle.:)
  • Yaa arkadaşlar takmışsınız inceleme yapan arkadaşın konuşmasına. Sizin bu yorumlarınızı görünce izdivaç programında stüdyoda ki seyirciler aklıma geliyor:) Adam sanki TRT spikeri mi de yargılıyorsunuz. Siz çıksanız iki kelam bile edemezsiniz adam 12 dk inceleme video su yapmış. Hem sdn de ki tolga cem den daha düzgün konuşması :)

  • Alışacak kardeşler yorumları kötülemeyin anlata anlata öğrenilir...

    Telefon güzeL fakat kamera ve işlemci zayıf görünüyor birde PİL durumu
  • İnceleme için teşekkürler yalnız 07:05 - 07:15 arasıdaki şarkıya takılmadım değil yani şimdi. Yazmadan edemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trkmn87

    Yaa arkadaşlar takmışsınız inceleme yapan arkadaşın konuşmasına. Sizin bu yorumlarınızı görünce izdivaç programında stüdyoda ki seyirciler aklıma geliyor:) Adam sanki TRT spikeri mi de yargılıyorsunuz. Siz çıksanız iki kelam bile edemezsiniz adam 12 dk inceleme video su yapmış. Hem sdn de ki tolga cem den daha düzgün konuşması :)

    Niye edemeyiz hocam, biz gerizekalı mıyız?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.