Şimdi Ara

LG HB954PB Blu-ray Ev Sinema Sisteminin iPod Girişi Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kore merkezli LG Electronics teknoloji pazarına yayılmaya istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Firmanın dün görücüye çıkarttığı HB954TBW (Avrupa versiyonu HB954PB olacak) ev sinema sistemi 5.1 kanal hoparlör seti ve Blu-ray oynatıcıdan meydana geliyor. Eğer bir iPod sahibiyseniz şanslısınız. Her model iPod mp3 oynatıcınızı bu sistemdeki ilgili bölmeye takarak müzik dinleyebiliyorsunuz.





    Bu şık görünümlü ev sinema sisteminin toplam ses gücü 1000 Watt'a erişiyor. Bununla beraber Sound Effect VSM, Sound Effect DTS, Sound Effect Dolby Digital ve Sound Effect Dolby Prologic ses teknolojilerine tam destek sunulmakta. Bu ay distribütörlere gönderilmesi planlanan LG HB954 ev sinema sisteminin 800 ila 1000 Dolara mal olacağı tahmin ediliyor. Büyük ihtimalle yazın Avrupa genelinde satışa sunulabilir.








  • divx desteği de varmış.. Samsung un bd1255 modeli de gelse türkiye ye
  • Blu-Ray DD Plus DTS-HD vs akla getirir.Bunların eksik olmaması gerekirdi.
  • watlı oluşu iyide ,volüm apartman ortamına göre ayarlanmak durumunda olunca işin rengi bozuluyor normal olarak
  • bu sistemin daha iyisi panasonic olarak mediamarkt da teşhir ama sorunsuz 1500 tl aşağı yukarı..
  • ben anlamıyorum gerçektende hem bulu-ray ı compakt sisteme ekliyolar hemde yeni ses codeclerini koymuyolar bunu 5.1 yapacaklarına 7.1 yapıp eksiksiz yeni codec leride koysalar ne süper olurdu dimi ama?
  • Millet iPod manyaaaaaaaaa olmuş yahu ! Düzgün bir 3.5mm girişi koy, en iyisi...
  • * HD ses codeclerini çözen en ucuz receiver hangisi? Bu arada sırf HD sesleri alamadığım için satmaya çalıştığım evde panasonic bd10 blu-ray oynatıcı var. Üzerinde DD HD ve DTS HD işaretleri ve arkasında da 7+1 hoparlörlerin girişleri var. Şimdi mevcut hoparlörleri buralara taksam hd sesleri alabilir miyim? Bana pek alırım gibi gelmiyor ama öyleyse o hoparlör girişlerinin işi ne?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tcmb

    * HD ses codeclerini çözen en ucuz receiver hangisi? Bu arada sırf HD sesleri alamadığım için satmaya çalıştığım evde panasonic bd10 blu-ray oynatıcı var. Üzerinde DD HD ve DTS HD işaretleri ve arkasında da 7+1 hoparlörlerin girişleri var. Şimdi mevcut hoparlörleri buralara taksam hd sesleri alabilir miyim? Bana pek alırım gibi gelmiyor ama öyleyse o hoparlör girişlerinin işi ne?



    onlar 7.1 kanal analog ses çıkışı,
    eğer hd ses çözemeyen ancak 7.1 analog girişi olan bir amfiniz varsa ,bd10 u bu amfiye bağlayıp sesleri bd10 a çözdürüp hd ses alabilirsiniz,tabbi ki ayrıca amfi için hoparlör seti de lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 18 Mayıs 2009; 18:19:39 >




  • MKV oynatan bdplayerler çıkana kadar bdplayer almam !!
  • * Bilgi için teşekkürler. Evimde philipsin hts 5337 digital coaxial girişli 5+1 ev sinema sistemi var. Normal DD ve DTS leri çözebiliyor. Ben panasonic bd yi coaxial optic ile ev sinema sistemine bağlıyorum ancak bd de uncompressed ses seçeneğini işaretlediğimde öyle muhteşem sesler gelmiyor. Nerede hata yapıyorum acaba?

    quote:

    Orjinalden alıntı: feelulive

    onlar 7.1 kanal analog ses çıkışı,
    eğer hd ses çözemeyen ancak 7.1 analog girişi olan bir amfiniz varsa ,bd10 u bu amfiye bağlayıp sesleri bd10 a çözdürüp hd ses alabilirsiniz,tabbi ki ayrıca amfi için hoparlör seti de lazım
  • aman aman ne teknolojik devrim, ipod takacaksın da mp3 dinleyeceksin.
    Ya zaten tak usb flash diskini dinle istedigin mp3 ü yemişim IPOD'u
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.