Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
465.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lg g7,g8, v40 v50 felan derken telefon eskidi farkında mısınız? Sürat ile son sürüm android bekleme hayal olsun bence size. Güvenlik güncellemeleri ve performans iyileştirmeleri geldiği sürece bence sıkıntı yok.
  • geçen ay telefonun ekranı kırıldı telefoncuda yaptırdım 600 tl ye garanti falan gitti tabi.Kullanım açısından sorun yok ancak taktığı ekran orjinal değil yanlar rose gold du gümüş oldu mikrofon ızgarası da aynı şekilde siyah.Böyle olunca cihazdan soğudum.Uygun fiyatlı ve mümkünse orjinal olarak kasa değişimi yapabileceğim bir yer önerir misiniz? rose gold olması şart değil siyahta takılabilir.Gsm iletişim düşünüyordum ama videoda gri telefona siyah ekran takmışlar ayrıca ist da değilim konyadayım.
  • Selamlar,

    Lg g6 telefonumda 4-5 aydır ghost screen var. Eğer telefona dokunmazsam bir saati bulmadan geçiyor fakat bir uygulamayı 15 dakika üzeri kullanırsam tekrar başlıyor.

    Ağustos 2019 da birinci yılını dolduracak. Servise versem garantiden yeni telefon ya da THH( tüketici hakem heyeti) başvursam fiyat iadesi ya da yenisini verirler mi ?

    Bu yollara başvuran ve olumlu sonuç alan lg g6 kullanıcısı var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardkro -- 1 Haziran 2019; 13:29:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen güncellemenin telefona pil, kamera (ai) ve bir takım arayüz olarak (saat, kronometre vs) olumlu olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardkro H kullanıcısına yanıt
    Ghost screen dediğimiz genelde kalıcı izler olur. Kendiliğinden geçen izler için garantilik bir durum yok. Eğer kalıcı olduğunu düşündüğünüz bir iz varsa ona bakabilirler garantide.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yeni g7 aldım. g6 ile aynı panel mi kullanılıyor. aynı panelse bir müddet sonra g7'de de ghost screen olacak demek ki.
  • gercekbeko G kullanıcısına yanıt
    Geç yanıt veriyorum kusura bakmayın
    *#546368#*870# Telefon numarası gibi girin
    SVC menu ye tıklayın
    Biraz alta inin
    Moisture Detect Setting yani nem sensörü ayarları var
    Sensörü Disable edin
    Disable tıkladığınız anda telefon kendini kapatıp yeniden başlatır sensör disable olur.

    Unutmayın bu sensör sizin iyiliğiniz için var.
    Sarj soketinizde su olmadığına eminseniz sensörü öyle kapatın.
    Benim telefonum kışın nemli havada sapıtmıştı sensör su olmamasına rağmen. Kurulasamda geçmemişti.O zamandan beridir sensör kapalı
    Umarım işe yarar.İyi Forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim ilk fırsatta deneyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son 8.0 güncellemesi ile çöp oldu telefon bataryası. 3-4 saat ekran süresi nedir abi ya :D kdz ile 7.0 a dönmeye çalışacağım eğer yaparsam konusunu açarım belki faydası olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZewZack

    en son 8.0 güncellemesi ile çöp oldu telefon bataryası. 3-4 saat ekran süresi nedir abi ya :D kdz ile 7.0 a dönmeye çalışacağım eğer yaparsam konusunu açarım belki faydası olur
    Evet. Resmen batarya eriyor!!!! Bu kadar kötü olamaz! Nasıl iş yapıyor bu lg. Saçmalık ya. Güncelleme veriyor düzeltme için ama bozuyor. Samsung dandik cihazlarına bile 9 sürümü dağıtmaya başladı ve performansı iyileştirdi. Ancak lg amiral diye tanıttığı g6 ya hala veremedi. Vermeme ihtimali de çok. Bu son lg olack artık. Sonu htc sony gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil performansı yüzde 50 azaldı neredeyse, her hangi bir konuda iyileşme olmadı benim farkedebildiğim, neden yaptilar bu güncellemeyi iyi niyetli düşünmek mümkün değil bu soruna bir çözüm bulmak lazim eğer çözüm bulan olursa buradan paylaşsın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönersin açıklama kısmında var linkker



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu HB'den 6 ay önce aldım. Android 7 ile çıktı. OTA yolu ile Oreo güncellemesi gelmedi.
    Ben de KDZ yükleyerek yükselttim.
    Uzun bir süre öyle kullandım. Yeni gelen güncelleme yine OTA üzerinden gelmedi. Kendim LG Up ile güncellemeye çalıştım, fakat olmadı. Bootloop'a girdi bu sefer. Tekrar başlangıç ayarlarına döndürdüm bir şekilde, fakat şu an tekrar Android 7 sürümünde telefon.
    Güncelleme merkezinden kontrol ettiğimde, mevcut sürümü kullanıyorsunuz diye bir geribildirim alıyorum. OTA üzerinden Oreo'yu da vermiyor.

    Şimdi ben bu telefonu nasıl güncelleyeceğim? Anlamadım gitti...

    Ghost Screen sorunundan bahsetmiyorum bile...

    Benzer sorunlar ile karşılaşan arkadaş/lar var mı forumda?

    Yorumlarınızı bekliyorum.



    PS: YouTube da 1080p üstü çözünürlük karşıma çıkmıyor bu hadiseden sonra. Eskiden 1440 p gibi bir seçenek çıkardı, fakat o da gitmiş. Çözüm önerilerinize açığım arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkanadem2 -- 9 Haziran 2019; 22:43:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    6 saat oldu ekran süresi android 7.0 mart güvenliği ile. Kasım güncellemesini yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorum.
  • Son güncelleme ile bende pil problemi oluşmadı, ancak menülerde gözlemlediğim hızlanma ile birlikte uygulama açılışlarında ve parmak izi okuyucu ile uyanmada gecikmeler / yavaşlamalar yaşamaya başladım.
  • Son güncellemeden sonra bende acayip derece rahatsız edici bir ısınma olmaya başladı.Uygulama yada oyun fark etmiyor 1 dakikayı geçtikten sonra elde tutmak zorlaşıyor cihazı aynı durumu yaşayan var mı? Sarj zaten su gibi gidiyor ona alıştım artık.
  • Yeni rom yükleyen veya büyük güncelleme yapan arkadaşlar hard reset atıp sonrasında telefonun çalışmasını, performansını ve pilini takip ederek paylaşır mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 9'da navigasyon tuşları yok zaten diye biliyorum hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 aydır parmak iziyle ekran açamıyorum ya. Telefonda parmak izine dair ayar kalmamış, smart doctor üzerinden bakıncada gidin en yakın bilmemneye gösterin diyor. Resmen telefon diyo ki "öyle bişey yok, unut onu, sil aklından"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pikehas P kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. :(
    Koca foruma tek mesaj atmışsınız o da bu sorunla ilgili, aldığınız tüm cihazlarda da aynı GS sorunu yaşamışsınız, gerçekten dünyanın en şansız insanlarından biriymişsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.