Şimdi Ara

★★★ LG G6 ANA KONU ★★★ (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.578
Cevap
53
Favori
465.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O zaman hiç reset falan uğraşmayayım. Yedek tel ayarlayınca direkt servise vereyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar garantimin dolmasına 1 ay kala lg g6 cihazımda ghost screen çıktı. Tavsiyeleriniz nelerdir.
  • serdaruz kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, çok belirginse hemen garantiye gönderin, ha ilk ay ha son ay sonuçta son güne kadar garanti geçerlidir...
  • serdaruz kullanıcısına yanıt
    Benim 2. cihazım ilkini 6 ay sonra ghost screenden değişirttim yenisini verdiler şimdi yine ghost screen verdi 6 ay oldu yeni cihazın geleli de. Ama eskisinden çok daha fazla. Servisle konuştum aşırı derecede olmadığı sürece değiştirmiyoruz ghost screen arıza değil dedi. İlk telefonumu değiştirdiniz dedim. Onda başka arızalar da vardı ondan değiştirdik dedi . Bakalım birdaha göndereceğim ben de.
  • wolfien W kullanıcısına yanıt
    2. LG g6 telefonum ikisinde de 6. aydan sonra oluştu. Birini hepsiburdadan aldım . 2. de ana merkezden geldi.Ama onun haricinde evet iyi
  • eğer uzun bir işlem yaparsa ekranda eski görüntülerden artıklar kalıyor
    hiç dikkatimi çekmezdi ancak dün akşam bariz çok belli oldu.
    şu an yeniden inceliyorum ekranı ancak yaptığım işlemlerden dolayı hala ghost ekran alamadım
    sanırım uzun süre açık kaldığında yapacak yeniden.
    cihaz değişimi yaparlar mı bilemiyorum aslında memnunum cihazımdan ama ilk kez başıma geldiği için sizlere de sorayım istedim.
    nasıl olduğu ile ilgili görüntüyü eğer dün akşam ki kadar yaparsa ekran görüntüsü alarak burdan sizlere de göstermeye çalışacağım.
    lg telefonlarının kullanıp kolaylığını seviyorum, yıllardır kullandığım bir marka aslında ve yeniden yeni bir modelini almayı düşünürken acaba almasam mı diye düşünmeye başlattı bu konu.
    herkese iyi günler diliyorum.
  • Ghost screen olayı bunda üst bildirimi çekince beyaz olduğundan çok belli olmuyor ancak uzun süre aynı ekranda kalınca oluyor gibi geldi banada daha önce bikaç defa ikinci el g4 alıp bu sayede yenilemiştim telefonları. İç kulaklıkda cızırtı ve batarya dan sebep verecektim servise zaten bide ghostudamı eklesem acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dark_machine41 D kullanıcısına yanıt
    Genelde aşırı ısınan cihazlarda olabiliyor, son dönem oyunları özellikle sistemleri çok zorluyorlar.
    Şimdilik benim G6'da çıkmadı, oyun da oynamam gerçi ama bakalım ilerde ne olacak. :)
  • 2015 yılında LG G3 almıştım 32 GB. Telefondan genel olarak memnun idim ancak sonraları aşırı ısınıyordu ve telefon ekran parlaklığını full yapamama engelli vardı. İkinci yılını doldurur doldurmaz anakart arızasından çöp oldu. Yurtta iki arkadaşımın da LG (g3-4)telefonları vardı. Sırasıyla benim ve arkadaşlarımın telefonları anakart arızasından bozuldu. Bir daha lg almamaya kararlı idim ta ki LG g6 görene kadar. Bütün aradığım özelliklere sahip idi. O zamanın amiral gemisi, suya toza dayanıklı ... 2017 yazında borç harç 2150 TL ye Hepsiburada ithalatcı garantili satın aldım. Telefon ilk 6 sorunsuz kullandım. 6 ayın sonunda ekran yanması oldu sanırım gost screen deniliyor, YouTube video izledikten sonra ana ekrana döndüğümde ekranda YouTube ikonları silik olarak gözüküyordu.
    Bir gün arkadaşlarla denize gittik telefonu çıkardım su altında video falan çektim . Yurda gittim telefonu tuzdan arındırmak için yıkadım. İyice kuruladım, peçete ile soketi temizledim. Akşam şarja taktım ve hata verdi, nem tespit edildi hatası. Sonra tekrar taktım şarj aldı. Fakat telefon kapalı iken şarj almamaya başladı nem tespit hatası verdi gene . Mümkün oldukça telefon kapanmadan şarja bağlayarak sorun göz ardı ettim.
    Garanti bitimine 3 ay kala telefonda yeni bir arıza daha çıktı. Mobil veriyi açıyorum bir türlü internette bağlanmıyor, birini arıyorum çevirme sesi gelmiyor. Dedim simi çıkartıp takayım sorun çözülür diye düşündüm. Sim iğnesi bastırdım hafif ucu çıktı geri kalanı tırnağım ile çektim ama bir türlü tamamı çıkmadı biraz zorlayınca hafıza kartı tarafından sim aparatı kırıldı. Simi tekrar taktım telefon sim hasarlı uyarısı verdi . Yetkili servis ile görüştüm kullanıcı hatası dedi. Anakart değişimi gerekli imiş. Param olmadığı için iki aydır bozuk bozuk idare ediyorum. Sözün özü şu ki ağzım yandığı halde gidip gene Salak gibi LG cihaz aldım ve iki cihaz da elimde patladı. Alacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum
    Fiyatına aldanıp böyle bir hata yapmasınlar diye buraya yazıyorum. Ben iki kere yandım siz yanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kubilay699 K kullanıcısına yanıt
    Bu sim tepsisi kırılma olayı daha önceki sayfalarda bahsettiğim üzere başıma iki kez gelmişti. Her ikisinde de kullanıcı hatası demişlerdi ve ilkinde 1500 tl gibi ana kart parasını aldılar benden, çünkü sim tepsisi çıkarken kızağın bulunduğu yer ana karta çıkarken zarar verip bozuyormuş. Oysa ki ne kadar kibar davranmıştım çıkarırken gözüm gibi bakıyordum. Neyse bu başıma geldi telefonu kullanırken yine hafıza kartı değişikliği yaparken, aynı şey başıma tekrar geldi, yine kırıldı. Aynı servise yeniden gittiğimde bu sefer şükür ki karta zarar vermemiş olduğunu öğrendim, sadece sim tepsisi kırılmıştı. Yaklaşık 150 tl da ona para ödemiştim beddua ederek. Ki o zaman lg genel merkezinde bir bayanla telefonda oldukça hararetli bir şekilde tartışmıştım. Ama sonuç vermemişti elbette.
    Ghost screen ile ilgili resmi atıyorum saatin altında görünüyor bu yaklaşık 20 dakika ekran açıkken oluşan görüntü.
    Geçen gün daha uzun sürede daha belirgin oluyordu.
    Herkese iyi günler diliyorum.
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaruz -- 24 Mayıs 2019; 16:48:13 >




  • kubilay699 K kullanıcısına yanıt
    Tuzlu suya sokmayınız deniyor zaten . Yıkmak ve çeşmeden gelen suya sokmak da yasak. Sadece 1.5 metreye kadar yavaş yavaş ani hareketler yapmadan daldırabilirsin.
  • G6 ile G7 arasında 3.5 mm jack performans farkı çok mu fazla ? Quad dac yok ama normal telefonlarla arasındaki farkı hissediyo muyuz G6'da ?
  • Arkadaşlar, kulaklıkla telefon araması yapamıyorum.Karşı tarafın sesini alamıyorum. Çalma sesinden sonra telefon açıldığında,sese dair hiçbir şey yok. Whatsapp üzeründen arama yaptığımda sorun yaşamıyorum. Sebebini ve çözümünü bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıldır kullandığım lg 6 şuan hiçte ufak olmayan ekranın ortasında ghost screen var g2 g3 g4 g6 kullandım hepsindede yenisinde düzeltmişlerdir dedim bir daha lg nin başka bir ürünü mü ? Allah göstermesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bi güncelleme var ama nedir ?
    ★★★ LG G6 ANA KONU ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasanb35

    Şöyle bi güncelleme var ama nedir ?
    bana da geldi içeriğini göremiyorum whats new den sonrasını çekerseniz bakabiliriz hata düzeltmeleri sanırım kullanılabilirlik geliştirildi diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 28 Mayıs 2019; 17:12:22 >
  • hasanb35 H kullanıcısına yanıt
    aynen bana da geldi bu 900 küsür mb, biraz araştırdım lg-firmwares.com a falan düşmemiş hakkında bilgi bulamadım valla.
  • Güncellemeyi yaptım, açıkçası tek beklentim şu veri kapatılsın mı - veri açılsın mı şeklindeki salakça uyarının gitmesiydi ama onu bırakmışlar. Ne haltı iyileştirdiler şu an anlayamadım.

    Edit: Efektlerde değişim fark ettim, kilidi açarken vs. ekranın açılışı değişmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 28 Mayıs 2019; 17:54:6 >
  • 1 Nisan 2019 güvenlik yaması olarak görünmekte. Performans iyileştirmeleri mevcut diyor.
  • Guncellemeyi yaparken lg life is good yazisinda kaldi siyah arka planda tel acilmiyor?

    Edit: ses kisma + arkadaki power tusuna basili tutunca (ekran gidine kadar) sorun cozuldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocarca33 -- 28 Mayıs 2019; 18:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.