Şimdi Ara

Lg Buzdolabı kullanıcısı var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
73.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • verden20 V kullanıcısına yanıt
    10 yıl kompresör mü yoksa komple garanti mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 802 hlpm kullanıyorum sorularınız varsa cevaplayabilirim
  • ovelek kullanıcısına yanıt
    Harika bu dönüşünüz benim için çok iyi oldu nasıl memnun musunuz ben bu süre zarfında biraz boscha kaydım diyebilirim ama tabi aklım yine lgden yana siz ne derece memnunsunuz acaba artışı eksisi size zahmet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle geniş bir buzdolabı. mutfak kapısından geçecek mi acaba diye endişelenirken lg servisi kolay bir yolunu bulup geçirdiler. o da şöyle, buzdolabının kapısını 120-150 derece kadar açtık, önce buzdolabını içeri aldılar daha sonra kapıyı. böylece kapı kalınlığı kadar incelme söz konusu oldu. onun haricinde 174 litre dondurucu kısmı var karlanma buzlanma yok doldur doldurabildiğin kadar. kurban bayramında göreceğiz bir koyunu sığdırınca ne kadar boşluk kalacak diye. ses seviyesi çok düşük çoğunlukla çalışmıyor gibi. sadece kapıyı açınca biraz çalışmaya başlıyor sonra sesi kesiliyor. sadece geceleri farkedebiliyorum motor sesini o da çok az. 1 metre geri çekilince duyulmuyor bile. inox renginden memnunum. buzdolabı kısmı da gayet geniş yan yana 2 adet 26 cm lik tencereyi çok rahat koyuyoruz. rafları cam galiba onlar da sağlam. hijyenfresh diye bir özelliği var buzdolabında koku olunca çalıştıralım diye. şimdilik hiç çalıştırmadık.denizlide peşin 3250 ye almıştım 6 ay kadar önce.onun dışında bir kaç resim atayım. sorularınız olursa sorun aklıma gelenler bunlar telden soracaklarınız olursa 0 555 450 1552 ismim  Lg Buzdolabı kullanıcısı var mı?mehmet Lg Buzdolabı kullanıcısı var mı? Lg Buzdolabı kullanıcısı var mı? Lg Buzdolabı kullanıcısı var mı? Lg Buzdolabı kullanıcısı var mı?




  • ovelek kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için ilginiz için teşekkür ederim. Bi sorum var evet su pınarını nişanlım gereksiz buluyor sizde sanki yumurtalığın orada su pınarına su koymak için mi ne depo gibi birşey vardı çıkartmışsınız herhalde yada ben yanlış gördüm sorum şu şu pınarını kullanıyor musunuz kullandıysanız memnunmusunuz. Ayrıca çok iyi fiyata almışsınız ben en düşük 3.550yi gördüm onun aşağısını görmedim. Mart zammı yüzünden herhalde. Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msavaşusa kullanıcısına yanıt
    evet aparatı var ama kullanmıyoruz. şişeye doldurup eski sistem soğutmak daha iyi gibi. sonra temizlemesi de zor olabilir o deponun.
  • ovelek kullanıcısına yanıt
    Bosch xxl dolabı ve bu model arasında kaldım karar veremedim bi türlü teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    İlk defa mesaj atıyorum umarım bir şeyleri yanlış yapmam. Yaparsam peşinen affola.

    LG GC-B559EQQZ model buzdolabı ile ilgileniyorum. Bu modeli kullanan var mıdır ve memnun mudur?
    Yorumları okuyunca; genel itibariyle ürünlerin kaliteli, servisin kalitesiz olduğu fikrine kapıldım. Konu açılalı bir buçuk yıl kadar olmuş. Bu tanımlarda biraz (Olumlu ya da olumsuz) değişiklik olmuş mudur acaba?

    Yoksa bunun yerine ikame bir Samsung veya Electrolux özellikle servis açısından daha doğru bir seçim mi olur?

    Yardımcı olabileceklere peşinen teşekkürler.

    Saygılar,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.