Şimdi Ara

LG 55UP81006LA vs Sony 55X80J

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10.600₺’ye başlıkta belirttiğim LG TV’yi almış bulunmaktayım. LG seçmemdeki en büyük sebep sihirli kumanda kolaylığı. Lakin Sony’de aşağı yukarı aynı fiyat ve kafamı kurcalıyor. Normal bir aile izleyici için tavsiyenizi merak ediyorum. Oyun amaçlı almayacağım yani. Sony, sihirli kumandaya değer mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • x80j alınacak tv değil hocam kumanda işletim sistmei vs genel olarak bakıldığında up81 modeli daha mantıklı ama panel kalitesi ikisindede muamma önceden biraz araştırma yaparak hangi markanın panelini kullandığını öğrenebiliyordunuz ama son yıllarda pek paylaşmıyorlar lg yüksek ihtimalle kendi panelini kullanmıştır ama sony soru işareti yani sırf sony diye kafa karıştırmaya gerek yok eğer görüntü diyorsanız sony alın ama onun dışında diğer artılar lg de




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 15 Mart 2022; 21:22:38 >
  • RNNN kullanıcısına yanıt

    Hocam cevabınız icin çok teşekkür ediyorum. Daha uygun fiyatlı 55UP7700 aldım geldi kurulum yapılırken cihazın bozuk olduğu görüldü. Servis cihazı götürdü içini açalım sökerken kablo çıkmıştır filan dediler, dedim olmaz öyle bana rapor çıkartın değişim iade yapacağım ben dedim. Raporu bekliyorum şuan. Artık değişim yaparlar mi uğraşmayıp iade mi alırlar bilmiyorum. Şimdi onunla uğraşıyorum. Bildirim gelmediği için bu kadar geç yazıyorum kusura bakmayınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.