Şimdi Ara

LG 49UH770V 4K Nasıldır ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
30
Favori
95.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • purple_rain P kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba iyi gunler ,

    Gormeden almak icime sinmedi. Vatana gittim almaya . 55uh850v vardi . 49 stokta yoktu. 49uh850 aldim.

    Hafta ici gelicekmis urun . Zateb simdi sirtlanip goturemezdim :) bilindik bi yerden aldigin icin huzurluyum fakat hepsiburada , gittigidiyora gore ortalama 400 tl fazla oldugu icin de uzgunun .

    Boylesi daha iyi oldu sanirim. Satici zateb eski bir arkadasindi herhangi bir problemde banding, isik sizmasi , piksel vs gerekeni yapariz dedi. Guvendim aldim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msk_sansal M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Almaya gittiginizde "55uh850v vardi" derken sanirim " 55uh770v vardi" demek istediniz, cunku hatirladigim kadariyla aslinda UH770v almakdi dusunceniz.

    Dolayisiyla aslinda hepsiburada , gittigidiyora gore ortalama 400 tl fiyat farkinin sebebi sadece urunu aldiginiz yerin degismesinden ziyade esas sebeb aldiginiz urun modelinin degismis olmasi (UH850v'yi tercih etmis olmaniz, yaniliyorsam duzeltin lutfen).

    Ve dolayisiyla (dusuncem/tahminim yanlis degilse) bu sebeble 400 TL'lik fiyat farkli gayet makul, kabul edilebilir.

    UH850v serisi UH770v serisinden bir tik daha ust seviye bir seri (ses cikisi daha iyi, 3D destegi var, vs. vs. (detaya inmeden kisaca belirtiyorum)).

    Not: Neden ben UH850v'yi tercih etmedim dersenizde, bilgi amacli belirteyim; 3D destegi aramiyorum, benim icin gerekli degil, ses cikisini da external home theater ses sisteminden aliyorum, dolayisiyla en iyi built-in ses cikisi bile (asikar oldugu uzere) external ses sistemleri ile yarisamayacagi icin sahsen kullanmayacagim daha iyi built-in ses cikisinin benim icin ayrica bir artisi yokdu, vs. vs., ozetle zaten kullanmayacagim bu ozellikler benim icin sadece maliyeti arttirmaktan ote olmayacakti).

    Ozetle, UH850v de superdir, fiyat/p erformans orani gayet iyidir, ayrica bildik, tanidik yerden aldiginiz da iyi olmus.

    Hafta ici urunu teslim alip, kurulumu gerceklestirdikten sonra bizlere de bilgi verirsiniz :)

    Hayirli olsun simdiden :)

    Iyi aksamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple_rain -- 9 Temmuz 2016; 18:54:44 >




  • Vatana gidene kadsr niyetim uh770 di fakat son bi goz gezdiriyim modellere dedim. 55 '' uh850 gordum . Yanindaki arkadasim ve vatanda calisan arkadasim fiyat farkina deger dedi gaza geldim :)

    Eyvallah sizinde verdiginiz fikirler ile icime cok sindi cihaz.

    Cok yazilmis olabilir fakat urun gelince test icin flash a hangi icerikleri atip test yapmam gerekir . Bana link atar misiniz indirip flasha atiyim simdiden hazirlik olsun.

    Cok tesekkur ederim ilginize . Umarim hepimiz uzun yillar sorunsuz kullaniriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msk_sansal M kullanıcısına yanıt
    Iyi etmissiniz, sonucda 49" mu yoksa 55" mi almis oldunuz?

    Rica ederim, yardimci olabildiysem ne ala :)

    Tabiiki, test icerigini ayrica paylasirim.

    Ben tesekkur ederim. Aynen, umarim uzun yillar boyu sorunsuz kullaniriz urunleri :)

    Iyi aksamlar.
  • Ozur dilerim karisik anlatmisim. 55 i gordum 49 aldim :)
    Okdir o zaman icerikleri siz paylasinca flasa atarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv alalı 1 hafta oldu benimde. Daha kurulum yaptırmadım. Şöyle bi sorum olucak. Kuruluma geldiklerinde yaptığımız testlerde herhangi bi problem olduğunda lg türkiye mi muattabım olacak yoksa satın aldığım teknoloji marketine iade edebilirmiyim televizyonu??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsan53 H kullanıcısına yanıt
    Testleri gelen servisle beraber yapın bir sorun cikarsa evrakları imzalamayin tvde sorun olduğunu ve bu yüzden geri iade edeceginizi belirtin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki Lg LAS453B 200w. Subwoofer dusuk seslerde biraz yetersiz geldi. Ayari vardir belki ama henuz ona da bakamadim. Onerim 300w olan modeli almaniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay89 -- 10 Temmuz 2016; 19:19:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hala tüplü televizyon kullanıyorum :) Televizyonumdan da hiç şikayetçi değilim aslında ama artık zamanının geldiğini düşünerek Led TV'ye geçiş kararı aldım. Ki, teknolojiyle oldukça içli dışlı biri olan ben geç bile kaldım sanırım. Samsung ve LG modellerini iyice araştırdım ve bu modelde karar kıldım. Zaten niyetimde de LG vardı. Konuyu baştan sona okudum da zamanında baya iyi fiyata alanlar olmuş. Ben en düşük 3129 liraya bulabildim 49 inç olanını. 2 gün içinde kargoya verilecek bakalım hayatımda neleri değiştirecek bu televizyon merakla bekliyorum.

    Düzenleme: 2 gün içinde kargoya verilir yazıyordu sitede ama siparişin üzerinden henüz 24 saat geçmişti ki kargo firması kapımı çaldı. Televizyon geldi. Bu hızlı gönderime çok şaşırdım. Kabaca gördüğüm kadarıyla kutusunda herhangi bir sorun yok. LG servisini aradım yarın gelecekler dediklerine göre. O zaman tam olarak incelerim.

    Düzenleme 2: Televizyon kuruldu. Herhangi bir sorun yok. Yalnız duvara astırmıştım televizyonu ama servis gidince pişman olup sehpa üzerine koymak istedim. Kutunun içerisinde ayağı filan var ama ayağı tv'ye montajlamak için vidaları yok. Kutuya koymuyorlar demek ki. En önemli şey aslında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karacahan -- 13 Temmuz 2016; 20:22:39 >




  • merhabalar..
    test vidyolarını link olarak paylaşabilirseniz sevinirim. Bende bu tv den almayı planlıyorum. Bol keyifli seyirler dilerim herkese.
    teşekkürler.
  • Hayırlı olsun
  • Ürünü test etmek için video mevcut mu elinizde ? Servis geldiğinde birlikte test etmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz bu konuda nelere dikkat etmeliyim?
  • TV yayinlari 200 hz iken nereden geliyor bu 4k meraki.
    Acep benmi yanlis düşünüyorum.
    Yamuluyorsam biri düzeltsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben cumartesı gunu 55uh770v modelı aldım önceden 42lb730v kullanıyordum onda gelen uydu kanalları bu televızyonda gelmedı kurulum sırasında sınyaldendır dedı gıttı adamlar.Uydu ıle ılgılenen adamları cagırdım sınyalı %80e cıkardı ama HD kanallar ve cogu kanal gelmıyor.LG yı aradıgımda arıza kaydı acın dıyorlar sıfır cıhaza neden arıza kaydı acıyorum onu hıc anlamıs degılım.Dahılı uydudan mı kaynaklanıyor sınyalden mı cozemedık.Suan evde TV aksesuar olarak duruyor.Sizde boyle sorun oldumu kullananlara nekadar sınyal gelıyor yardımlarınızı beklıyorum.
  • g4llos G kullanıcısına yanıt
    49 uh770 için de aynı sorun var. ben de geçen hafta aldım. kuruluma gelenler merkezi sistemde sıkıntı var diyip gittiler. sadece 6 kanal bulabilmişlerdi. 2-3 gün sürekli kontrol ettim, şimdi çoğu kanalı izliyorum ama ara ara sinyaller gidiyor. 2 olasılık var; ya tvlerin uydu alıcısında bir sıkıntı var, çünkü uydu recieverı ile tüm kanalları bulabiliyorum stabil şekilde; ya da çanak antenimiz tvnin uydu alıcısı için yetersiz kalıyor. yani tv'ye tam olarak sorunlu diyemiyorum çünkü biraz uğraşıp beklediğim zaman sinyalleri bulup yayınları gösteriyor ama tamamen sorunsuz da diyemiyorum çünkü ara ara da sinyal gidiyor, tekrar aratmak zorunda kalıyorum.

    velhasıl kelam, ben bir şey anlamadım bu işten.

    ayrıca 12123 h 15000 frekanslı trt 4k yayınına bir türlü sinyal gelmiyor.
  • Merkezi sistem alıcımız bu yeni teknolojiye yenik mı düstü yoksa dahili uyduyu basit bısey mı taktılar anlamadım 4700 lıra para verip hiç bir HD kanalı ızleyememek sıkıntılı durum.Sonucda ben neden 2 kumanda kullanmak zorunda kalıyım.Bu konuya cozum bulmalara lazım.Birde LG servısı ucretlı gelıyormus sıfır TV'yı bana düzgün teslım etmedı ucret talep ederlerse mahkemeye tasırım medıa mark'ı. Kesinlikle tavsıye etmıyorum bu cıhazı ısık sızıntısı tavan yapmıs karanlık ortamda mouse hareketlerınde bıle gorebılıyorsunuz sızıntıyı.Bin pişman oldum daha hayatta LG almam tavsıyede etmem bir webos için kandırıldım.
  • Beyler ürünü gittigidiyorda mediamrkt magazasından alsak sorun oluyormu dun lg magazasındakı satıcı onlara guven olmaz ıade malları onarıp satıyorlar seklınde beyan verdi ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu ürünü tavsiye etmem ürünü açtım diye elimde kaldı ışık sızması rahatsız edici derece çok onun dışında ısınma problemi var gücünüz yetıyorsa uh850v modeli alın onun paneli daha ile
  • g4llos G kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorunlar 850 serisinde de var. Ben de muallaktayım lg konusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ınsan 4 5 bin verince kusursuz olsun ıstıyor ama olmuyor.Bu ısık sızması buyuk problem olurmu ılerde bu konuda fıkrı olan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.