Şimdi Ara

LG 49UB830V 49''(123 CM) 3D UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
639
Cevap
9
Favori
82.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tv yi bugün bimeks'ten 2999,01 tl ye aldım, 01 kuruş neyin nesidir anlamadım :) 1 gün sonra kullanıma açılan 300 TL'lik hediye çeki veriyorlar. telefon hariç tüm ürünlerde kullanılabiliyor. çekin kullanım tarihi haziran 2015, yarın gelip kuracaklar. heyecan içerisinde beklemedeyiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: excoder

    tv yi bugün bimeks'ten 2999,01 tl ye aldım, 01 kuruş neyin nesidir anlamadım :) 1 gün sonra kullanıma açılan 300 TL'lik hediye çeki veriyorlar. telefon hariç tüm ürünlerde kullanılabiliyor. çekin kullanım tarihi haziran 2015, yarın gelip kuracaklar. heyecan içerisinde beklemedeyiz

    Hayırlı olsun, ben de bugün Bimeks'e almaya gittiğimde son anda bir üst modeli olan 850'yi sipariş verdim, genelde internet ve PC bağlantılı kullanmayı planladığımdan WebOS bir adım öne çıktı diyebilirim. İki modeli de yanyana gördüğümde görüntü kalitesinde herhangi bir fark göremedim.
  • şu webos olayını sanki can sıkacak gibi,ne olduğunu bile bilmiyorum henüz, ama epey faydalı gibi duruyor bu webos. bilgilendiren olursa beni olsa ne olmasa ne bu zımbırtı?
  • Birnevi tv nin işletim sistemi eğer benim için smart önemli diyorsan hiç kullanmadım ama webos güzel görünüyor. Yok çok nadir smart kullanırım diyorsun gerekli değil. 830v deki smartı bilmiyorum ama heralde philipsten 1000 kat daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar ben bu televizyonu bi 10 gün filan önce aldım lg kutuptan.
    teslimatı yaptılar ama daha servisi çağırıp kurdurmadım.
    öyle çok fazla webos meraklısı değilim açıkçası sadece tv izlemek için kullanıcam
    normal standart uydu kablosu takıldığında yada türksat teledünya kullanıldığında görüntü kalitesi nasıldır ?

    bir de kuran arkadaşlardan küçük bir ricam olacaktı. ben şimdi bu tv yi sehpa üzerinde kullanıcam ama iki ayak arasındaki mesafe nedir ?
    benim sehpanın eni 110 cm de yetecekmi tam emin değilim spesfikasyonlarına baktığımda 109.3 cm olarak görünüyor da :)
  • EVO64 E kullanıcısına yanıt
    smart televizyon alıyorum internetini kullanırım diye düşünüyorum yani sosyal medya olabilir netten araştırmam gereken o an aklıma takılan bişey olabilir.telefonumla bağlar oyunlarımı oynarım.webos için biri netten video izlerken tv ye dönersin sonra tekrar izlediğin videoya kaldığın yerden devam edersin falan demiş öyle bişey ise eğer çokta umrumda olmaz aslında.
  • Karar senin ben bu tv yi kafamdan çıkardım zaten eğer iade yaparsam samsung h7000 yada iyi bir teşhir bulabilirsem f8000 alacağım samsungların smartı da çok iyi hele f8000 tv değilde başka birşey sanki .4k bukadar yeniyken 3000 tl 4k olması beni tedirgin ediyor.
  • EVO64 E kullanıcısına yanıt
    bu tv konusunda her kafadan bir ses çıkıyor onun için çok fazla soru işareti ve kararsız dolu ortalıkta dünde iş yerinden arkadaşla görüştüm lg diyor başka bişey demiyor onda da samsung varmış o da ondan şikayetçi, kafam çok karışık aldım tv yi ama henüz gelmedi hala değiştirme şansım varken iyice araştırayım gidip değiştireyim olmazsa. yalnız 4k bu kadar ucuz olur mu demek yerine ulan tv bu kadar eder mi demek geliyor insanın içinden :) neyse bir kez alacam onu da iyi bişey alayım diye stres olup duruyoruz.
  • Aynı sıkıntıyı bir kaç ay önce bende çektim. Bence her konuda iyi bir tv yok hepsine ayrı ayrı sorun var. Hadi dedik philips 7008k aldık oda sorun çıkarıp duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlardan yorumlar var mıdır başka gerçekten de usb den 4k video oynatma proble mi var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bun pc'pe bağlayan var mı ponu merak ediyorum aslında.
  • tv yi kullanan birileri çıkacaktır zamanla :) ben çeyizlik saklıyorum ancak 5 ay sonra bakabilirim ne olduğuna :) bu arada 3000 TL vermiştim teknosa da geçenlerde gittim bimeks 300 tl hediye çeki veriyor sizden gelen 45 tl dedim onlarda yeni bir kampanya başladı 369 tl değerinde dell tablet veriyor bugün başladı kampanya dediler,bende pislik yaptım alın tv yi bende bugün sizden yeniden alayım dedim kabul ettiler :) alacak varsa bu kadar muammaya rağmen teknosa tableti olmayanlar için iyi bir alternatif
  • Edit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 17 Eylül 2014; 14:38:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: basket7

    tv yi kullanan birileri çıkacaktır zamanla :) ben çeyizlik saklıyorum ancak 5 ay sonra bakabilirim ne olduğuna :) bu arada 3000 TL vermiştim teknosa da geçenlerde gittim bimeks 300 tl hediye çeki veriyor sizden gelen 45 tl dedim onlarda yeni bir kampanya başladı 369 tl değerinde dell tablet veriyor bugün başladı kampanya dediler,bende pislik yaptım alın tv yi bende bugün sizden yeniden alayım dedim kabul ettiler :) alacak varsa bu kadar muammaya rağmen teknosa tableti olmayanlar için iyi bir alternatif

    teknosa nın sitesinde öyle bir kampanya gözükmüyor ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemkilincc C kullanıcısına yanıt
    ben aldım aygıt fena değil mağazaya git bir sor bence belki site de yazmak istemediler.ya da sadece buraya özel bir kampanya olabilir bilmiyorum
  • Kullanıcı yorumlarını sabırsızlıkla bekliyoruz
  • Herkese Merhaba;

    Bu televizyonu geçen hafta hepsiburada dan almıştım, dün elime geçti ancak bugün televizyonda USB 3.0 desteği olmadığını malesef öğrendim. Dolayısıyla televizyonu iade etmeye karar verdim.

    4K tv yapıp USB 3.0 desteği koymamak saçmalık, tv yi kuranlar test edip sonuçları yayınlarlar mı bilemiyorum ancak USB 3.0 desteği olmadan harici diskten 4K video izlerken problem olur diye düşünüyorum.

    TV yi almayı düşünenler varsa bu detayı belirtmek istedim.
  • srkesada S kullanıcısına yanıt
    Bunun problem yaratacağını sanmıyorum ki yaratsa bile yaptığım araştırmalar sonucunda herkesin usb ile film oynatma konusunda tvlerden pek fazla birşey beklemediği,hdmi ile bağlantılı bir aygıtın varsa yüksek çözünürlüklü filmlerini bunlar üzerinden aktaracaksın konusunda hem fikirler ;)
  • arkadaşlar güle güle kullanın bizde bu ürünü araştırmadan pat diye aldık daha gelmedi kurulum vs yapılmadı webos olmaması çok kötü olur mu acaba tv den memnun musunuz sorunluysa iade edeyim
  • darkwolf33 kullanıcısına yanıt
    webos ne öncelikle onu anlatsın biri bana :D ya arkadaşlar ne kadar takıyoruz değil mi televizyon konusuna,ben uzun süre aradım ne alayım ne alayım diye bunu mu şunu mu,gezdim durdum.en son girdim teknosaya 4K abi televizyon lg hemde IPSW ekranı da var dedi daha ne olsun ula dedim :) niyetim de o televizyonda yoktu aslında ama aldım gitti :) ne kadar kullanacam webos denen şeyi ne olduğunu bile bilmiyorum ki sanırım sadece ara yüzle ve geçişlerle alakalı birşey ama tam bilmiyorum.evde şuan 72 ekran tüplü televizyonum var ne kadar izliyorum sorusunu kendime sorunca rahatlıyorum,bu televizyon acaba doğru karar mı buhranından sıyrılıyorum :) bence sende takma kafana aldık bitti gitti ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.