Şimdi Ara

letgo dolandırıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hayatta asla düşmeyeceğim gafletlerden birine düştüm ve ürün gelmeden havale gönderdim.

    İşin aslı 3060 ekran kartı piyasanın çok altında denk geldi işkillendim sordum neden daha uyguna satıyorsunuz mining vs mi yapıldı yoksa arızası mı var diye sorunsuz bi şeyi yok dedi. Ardından numara attı bi kaç test yaptırdım video attı pc içindeyken de gördüm kartı. Hala işkillenirken yine sormaya devam ettim sonra anlaştık. Bana bu sabah kimliğinin hiç bir yeri karalanmamış ön yüz arka yüz attı. Kargolarken kutuya yerleştiriken videolar mevcut videoda kartı kutulara yerleştiriyor aynı. Ardından parayı istedi gönderdim yarısını şimdi yarısını sonra diye anlaştık tabi çok tatlı geldi öyle. ibandaki ismiyle kimlikle tutuyor iyice güven verdi. yolladım parayı. Dekontunu da istedi attım. Bugün saat 2 de yola çıkacak dedi tamam dedim takip no istedim. Ürüne sigorta yaptırdım satış fiyatı X dekont Y olduğu için fiş ve takip no vermeyecekler dedi. Öyle bi şey mi varmış diye aradım yurtiçi kargoyu yok herkese veriyoruz dedi müşteri temsilcisi ardından gönderdiği şubeyi aradım o ilden benim yaşadağım yere telefon sorgusuyla ve isimle arama yaptık çıkmadı. Kargocu ürün gelmeden neden para yolladın dedi hatta kendime geldim bi.Ardından adama dedim böyle bi kargo gözükmüyor diye bana takip no olmadan vermezler kardeşim diyor. Öyle bi şey mi var kardeşim dedim numaradan bile sorgulanıyor dedim numara senin değil diyor salak mıyım ben ürün gidince paramı atmazsan ya diyor.Sonra alavere dalavere bana sms ssi attı orda yurtiçi yazıyor da ne teslimat tarihi ne gönderilen yer ne de alıcı adı gözüküyor hepsi karalanmış. Bu ne şimdi dedim. Paranın gerisi yolla hepsini atcam kargocular güven olmaz dedi diyor. Ulan dolandırıp bi de bizi dolandırıcı ilan ediyor. Paramı geri ver almıyorum dedim olmaz ben o kadar uğraştım almazsan paranı yakarım diyor. Ne yapmalıyım şimdi nasıl bir yol izlemeyelim hala yarın at parayı her şeyi atcam sana diyor. Bile bile dolandırttım kendimi zaten de. Aklımda şu var şimdi ya eleman gerçekten kargoya verip sonra kutudan çıkarıp boş bi kargo yolluyor ben yine dava etsem bile elimdenn çıkmış olan para 2 kat. Şimdiki haliyle yine yarısı kadar dolandırıldım. Ben 21 yaşında öğrenciyim para yüzü görmüyoruz yazılım mühendisliği okuyorum 3060 alıp unreal engine çalışma hayalim vardı hırsımıza yenik düşüp dolandırıldık bir daha da yüz yüze harici ikinci el alışveriş yapmam. Hukuki olarak ne yapmam lazım ve bana maliyeti ne olur ne öneririsiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Savcılığa ver tüm konuşmaları vs ss alıp

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Durum nedir?


    Bir kutu falan gelirse teslim alma git şubede açtır ve tutanak tuttur.


    Ben de kerim güneş tarafından 2015 yılında dolandırıldım, mahkemede diyor ben yolladım aldılar kartı değiştirdiler vs vs.


    Olayın kırılma noktası zaten ucuza bulmak. Diyorsun bir şey mi var niye ucuz yok şöyle yok böyle, iyi diyorsun sıkıntı çıkarsa mahkemeye veririm ama


    boş boş zaman ve para kaybı.

  • savcılığa verdim gelişmelerden haberdar edeceğim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ptt ödeme şartlı veya sahibinden get ile satış yapmasını istesen sorun olmazdı.


    letgonun mantığı ortak yerde buluşup ürünü gör, parayı ver mantığı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.