Şimdi Ara

LENOVO Moto Z 1299 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
11
Favori
23.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackaxman

    İzmir Bornova vatan bilgisayar. Buradaki mağazada yaklaşık 30-40 tane powerbank mod vardı eşantiyon.

    Ayrıca şunu da belirteyim; ben burda okudum ve zaten almayı düşünüyordum 200tl’lik mod yanında hediye olunca 1dk düşünmedim. Arkadaşlar sd820 işlemci, 2k ekran 5.5 inç , oreo almış akıcı işletim sistemi, başarılı bir kamera ve benim için tercih sebebi olan inanılmaz zarif bir dizayn. Bu telefon bu fiyatlara alınabilecek en baba telefondur an itibariyle. Hediye powerbank modu takınca alet 4820 mah pile evriliyor. 1 günü hayli hayli çıkarır. Ama ben masa başı işimden dolayı modu haftasonu ya da tatillerde kullanmayı düşünüyorum çünkü cihaz aşık olunacak güzellikte kapatmamak lazım dimi böyle bir güzelliği;)

    Ayrıca benim aldığım mağazadaki görevli powerbank modun hediye edildiğini bilmiyordu ben burda okudum sonra başka şubesinde onaylattım Bilgiyi ve oradaki görevli arkadaşa biraz zorla da olsa kabul ettirdik. O da sayemde böyle bir f/p kralı telefonun varlığından haberdar olup birisine hediye alacağını söyledi. İçinden sadece kenarları çerçeveleyen bir adet plastik kılıf ve arka kısım için kumaş dokusu olan bir kapak çıkıyor. Kulaklık yok.
    Ayrıca JBL mod alanda olmuş, size verdiler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Batarya modu hediyesi var mı diye soracaktım ama Vatan bilgisayar'ın şubeleri telefonlarını açmadılar ve bu sıcakta mecburen yakın olana gittim.
    Sadece 1 tane teşhir ürünü kalmış sadece kapak hediyeli imiş, girmemle çıkmam bir oldu.
  • Lg G Flex 2 telefonum bozuldu. Uygun fiyatlı birşey bakıyorum bunu alsam mı bilemedim. Batarya sorununa Lg'den alışığım ancak wifi probleminden bahsediliyor, bu kronik mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dorthonion92 -- 23 Haziran 2018; 21:16:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dorthonion92

    Lg G Flex 2 telefonum bozuldu. Uygun fiyatlı birşey bakıyorum bunu alsam mı bilemedim. Batarya sorununa Lg'den alışığım ancak wifi probleminden bahsediliyor, bu kronik mi?

    WiFi problemi yok, ilk defa sizden duydum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonda kronik sorunlar var ınternetten okumustum mia1 p2 alternatif olarak alınabilir 1 sene once 3500 tl satılan ürünün bir anda bu fıyatlara inmesi garip durum
  • Sorunu bir tarafa, konsept hatalı. Herşey tek cihazda olsun diye dünya para verip telefon alıyoruz, yoksa fonksiyonları parça parça alsak daha ucuza,alırız, fm radyo, led lamba, mp3 çalar, kamera vs. Adamlar, tekrar parça taşıtacak zorla

    Batarya taşı, speaker taşı vs. Ben bataryalı kılıfı kullanamadım, şimdi kılıf bile kullanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UGUR19 U kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayar izmir Bornova şubesinden aldım. Oradaki görevliye forumda okuduğum gibi Bolu’daki mağazada hem batarya mod hem de jbl vermişler diye ilettiğimde ya yanlışlıkla olmuştur ya da işten çıkarılmasına sebep bir harekettir dedi ve ekledi sadece 1 mod hediyeli geldi dedi. Zaten batarya moddan başka mod mağazada yoktu. 1300 TL’ye sd820 işlemcili, 4gb ram 32 gb rom, 5,5 inç 2k ekran, güzel bir kamera, efsane bir tasarım ve son sürüm android güncellemesi oreo almış bir telefon almayı düşünen hiç düşünmesin batarya mod hediyesi varken alsın. Benim aklıma takılan tek şey batarya kapasitesinin ekrana göre düşük olmasıydı. Ama batarya mod çok güzel düşünülmüş. Hafta sonları takın şarj problemi diye birşey zaten kalmıyor. Bu telefon akıcı ve işinizi görebilecek türden bi cihaz. Alanlar buradaki konuyu alevlendiren batarya hediyesini dile getiren arkadaşa teşekkür edecektir. Zira ben ediyorum. Sağol yiğidim. :))

    İzmir’deki mavişehir v.b’da jbl mod hediyesi olduğu söylenmişti ama ellerinde sadece teşhir kaldığı için gidip almadım. Batarya mod benim için daha öncelikliydi açıkçası. Yani şubeden şubeye değişiyor hediye edilen modlar. Batarya mod hem daha ince olduğu ve de jbl modun incelemelerinde çok da matah. Bir şey olmadığını gördükten sonra iyi ki batarya mod denk geldi diye sevindim açıkçası.

    Alacak arkadaşlara ayrıca şunu da dile getirmekte fayda var lenovo telefon olarak Türkiye’den çıkma kararı almış ben çok umursamadım çünkü 2 yıl garanti süresince gerekli desteği vermek zorunda. Ayrıca daha Türkiye’de olmadan xaiomi ve oneplus firmalarına ait telefonlar cayır cayır satılıyorken lenovo biraz daha onlara nazaran güven veren bir firma olduğu için ben çok takmadım açıkçası. Yine de dile getirmek de fayda var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackaxman -- 24 Haziran 2018; 0:21:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu batarya kapasitesine 2k ekran işkenceden başka bişey değil.
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Bu 1 sene zarfında 100 tane satabilmişse ne mutlu lenovoya 😀 kar etti sayılır. Her haliyle uyuz bence. Bu fiyata bile alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayarda bir gariplik var, Cuma günü ankamolde sorduğumda sistemin JBL modu hediye olarak verdiğini ancak ellerinde stok olmadığını söylediler kutuya batarya mod bantlı şekilde zaten vardı.

    Bir kaç bayiyle sonraki günlerde gorustugumde JBL mod hediyesi yok, sistem vermiyor, böyle bir şey duymadık dediler.

    Bu arada kutuya bantlı hediyeler şubeye göre farkli, bazılarında sadece siyah deri kapak var.

    İki modu hediye veren şube bulsam bir tane alacaktım ama olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hanıma almayı düşünüyorum bu teli. 2 sene önce nerden aldıysak teknosa preo p2 almıştık, artık idare etmiyor. Fakat eşim teli çok kulanır. İnstagram face whatsapp filan epey yorar cihazı, bu yüzden pil konusu sonra bizi pişman eder diye endişe ediyorum. Bugün Ankara daki podium avm ye sordum incelemek için, ellerin de yokmuş hiç. Çoktandır xiaomi niyetim vardı fakat 2000 altı cihazlarındaki kamera performansının pek tatmin edici olmadığını duydum. Bir de fiyatlar acayip şişmiş. Beklesem mi karar veremedim gitti.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, birkac gun once moto z aldim. Ekrana tempered glass yapistirdim newface marka. Ama goruntu netligi bozuldu ve ozellikle beyazlarda belli olan bir karincalanma (fotograflardaki noise efekti gibi) mevcut. Acaba duzgun temizlemedim mi diye elimdeki diger cami da yapistirdim, sonuc ayni. Telefoncuya gidip zore marka taktirdim yine ayni. Cam yokken gayet normal ve puruzsuz olan goruntu cam yapistirinca neden noise efektli oluyor?



    Var mi tempered glass yapistirip memnun olan ve marka tavsiye edebilecek birisi? Veya nano glass dedikleri cam nasildir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonu sırf pil ömründen dolayı tercih etmeyenlere hitaben kesinlikle korkulacak bişeyin olmadığını söylemek isterim. Piyasada çoğu 3000 mah lık pili olan modeller gibi 4 saat ekran süresi alıyorum. Vede pil tasarrufuna dikkat etmiyorum. Belki bu bilgi karar vermenizde yardımcı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsranbulda nerede var ?



    Bostancı ve buyaka'da yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuna4242

    İsranbulda nerede var ?



    Bostancı ve buyaka'da yoktu.
    Seçim günü Bayrampaşa Forum İstanbul Vatan Bilgisayar'dan telefonu aldım. Orada batarya modu ile birlikte 10-15 tane daha vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dorthonion92

    Seçim günü Bayrampaşa Forum İstanbul Vatan Bilgisayar'dan telefonu aldım. Orada batarya modu ile birlikte 10-15 tane daha vardı.

    Alıntıları Göster
    Cihaz siyah batarya beyaz diyor kalanlar için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryayı geçtim de cihaz deli gibi ısınıyor, bende mi böyle bilemedim.

    Ay dolmadan zarara girdik ya belliydi daha ucuzlayacağı, sıcaklık değerini yazabilir misiniz batarya için normal Web gezinim vs.de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 29 Haziran 2018; 18:42:6 >
  • Vatan gece kampanyasında 1169tl şu an
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maverick72

    Vatan gece kampanyasında 1169tl şu an
    1299 dan alanlara geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vwag

    Bu mesaj silindi.
    vatan hem batarya hem müzik mod gönderiyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.