Şimdi Ara

Lenovo Miix 2-11 /i5/4GB/128GB/HDGraphic4200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir arkadaşıma vatan bilgisayardan bu ikisi bir arada model bilgisayarı aldık. İ5 ve intel hd 4200 maximum oyun performansı ve oynanabilecek oyunlar hakkında bilgisi olan varmı?

    Not; oyun bilgisayarı olmadığını biliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İnternete girerken chrome-firefox yerine ie kullanmayı deneyin. Arka planda çalışan uygulama sayısını limitleyin. Soğutmak için içerisinde fan var mı bilemiyorum ama bu tür tabletlerde en büyük sorun sıcaklık arttıkça işlemcinin hız düşürmesi oluyor. Bu da size direk performans kaybı olarak yansıyor.
  • İşlemci o kadar kötü değil aslında. Yüklü programlar neler ? Gördüğüm çoğu windows tablette mcfee free gibi saçma salak programlar hazır yüklü olarak geliyordu, işlemci kullanımı tavan yapıyordu. Böyle programları temizlediniz mi ? Arka planda çalışan program var mı ? Bilgisayarın gerçekten öyle davranmaması gerekiyor bu yüzden soruyorum. Tabiki imkanınız var ise direk iade edin uğraşmayın, paranızla rezil olmayın. 1600 lira az değil sonuçta.
  • hocam hangi oyunları yüklediniz ben eski oyunları torrentten indirmeye çalıştım ancak hiç biri iso olarak inmediğinden yüklemeyi beceremedim...
  • bunları mağazadanmı yoksa iso olarakmı yüklediniz ben iso olarak indirip yüklediğim pes14 te ciddi fsp sorunları yaşadım oynanabilirlik hiç yoktu siz herhangi bir ayar yaptınızmı?
  • Dün akşam bir abiye aldık beraber vatandan 1600 tl ye. Benim genel olarak hoşuma gitti cihaz.Tek eksi yanı klavye ile ekranı oturturken bazen algılamaması daha doğrusu tam olarak oturtma açısını tutturmanız gerekmekte. Onun dışında gereksiz programları kaldırdığınızda cihaz canavar gibi oluyor. Keşke 8.1 değilde win 7 yüklü gelseydi tabi o zamanda dokunmatik ekrandan faydalanamayacaktık. Lakin 8.1 in hala problemli olduğunu düşünüyorum ben.Ayrıca lenovo ne var ne yok doldurmuş cihazın içine.Tereddüt ettiğimiz için çoğu şeyi kaldırmadık.Olur ya driverlar felan çalışmaz diye.Cihaz güzel mi güzel.Lakin hala pahalı. 1000-1200 TL arası olması lazım.
  • üründe not alabilmek için kalem varmı bana öyle bir model lazım cevap veren olursa memnun olurum.
  • Yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Ben Lenovo Miix 2 11 ,3/2gb/64gb modelini kullanıyorum. Yalnız kendisi ram fukarası olduğu için Lenovo ile görüşüp ram yükseltme ile ilgili call center'dan destek aldım. Ram değiştirmek garantiyi bozuyormuş, ben bi tek bunu öğrenebildim. He bir de onların türkiyede değişim yapabilen bir servisi yokmuş.

    Bunlardan geçtim, niyeti de bozdum; şimdi öğrenmek istediğim:
    * Ram anakarta gömülü mü?
    * Değil ise anakart daha yüksek ram destekliyor mu? (8 gb modelinde aynı anakart kulanılıyor ise işlemci destekliyor mu? )
    * Yine (gömülü) değil ise kaç ram portu var?
    * Ve hangi tip ram takılabilir?

    Teşekkürler :)
  • ram artırabildiniz mi hocam?. bi de bunlara ne tip dokunmatik kalem uyuyor
  • Beyler bu urunden aldim bir adet 128 gb micro sd kard almayi dusunuyorum desteklermi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undis06

    Beyler bu urunden aldim bir adet 128 gb micro sd kard almayi dusunuyorum desteklermi acaba

    Denemedim ama destekler sanıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.