Şimdi Ara

Lenovo ideapad 510 İncelemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
25
Favori
84.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar soğutucu olarak önerebileceğiniiz herhangi bir şey var mı veya thermaltake 23lx işime yarar mı uyumu falan nasıldır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün cihazı aldım lenovo hiç bir sorun yok demiş aynı şekilde yollamışlar ne yapıyım ben şimdi bunu?
  • biraz önce lenovo ile görüştüm ışık sızması sebebiyle gönderdim vatandaki arkadaşlarda onaylafılar ama lenovo servisi bir şey yok deyip tekrar göndermişler dedim onlarda nasıl görmemişler dedşiler ve benden e mail üzerinden ekran görüntüleri istediler gönderdim daha sonra değişim için faturanın fotoğraflarını göndermemi istediler gönderdim 3 iş günü içinde UPS kargo evinizden bilgisayarı alacak dediler. Bakalım bir de böyle deneyelim. Sonucu tekrar yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bunu almayı düşünüyorum da bir sorum var ben bunu alınca ssd de monte etmek istiyorum içinde yuva varmı ssd için bilen varmı ?
  • İçinde ssd yuvası yok. DVD writer çıkarılıp oraya hdd, hdd yerine ssd takabilirsiniz
  • hadi ya optik sürücü önemli değil benim için o kadar çıkarırızda dediğin gibi yapınca haliyle garanti dışı kalır dimi
  • bu optik sürücüyü çıkarmak için sadece o vidayı mı sökmek gerekiyor?
  • Beyler merhaba ben de bu cihazın 12gb ram olan sürümünü aldım. Acaba 8gb ram ile pratikte çok fark eder mi? Bf1 ve Star Wars battlefront oynarım büyük ihtimal , hissedilir derecede bir yavaşlama vs olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrar'da 6 taksit 1.962,51 TL ye geliyor. Alınır mı bu fiyat ne dersiniz? Daha önceki satış fiyatı ne civardaydı. Acelem yok herhangi bir siteden bilgisayar ve telefon kombinasyonu ayarlamaya çalışıyorum. Axess kart ve kupon fırsatı kolluyorum. Fiyat iyi derseniz bu şekilde de alabilirim.
  • Lenovo sitesinde 128gb ssd + 1tb hdd konfigürasyonu var. Bunun olması için m.2 portu olması lazım. Servisle iletişime geçin bence mutlaka m.2 portu vardır yeni cihazlara koyuyorlar.

    Edit:
     Lenovo ideapad 510 İncelemesi

    CRU açılımı customer replaceable unit. Yani kullanıcı tarafından değiştirilebilir parça. Büyük ihtimalle garantiyi delmez, mail atıp veya arayıp sorun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderstruck7 -- 2 Eylül 2016; 21:03:54 >




  • thunderstruck7 kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkür ederim pazartesi servisle iletişime geçer sorarım yazarım tekrar buraya
  • fiyatı 133 lira düşmüş nıye bu kadar dustu 1 ayda ya
  • Merhaba.Bende lenovo 510 i7 aldım. Arkadaşımda da ideapad 500 var fakat iki leptopun ekran renklerinde çok net farklılıklar var. 510unun renkleri biraz soluk ve ayrıntılı bakildiginda fotoğraflara biraz daha karanlık gösteriyor. Renk ayarlarını nerden ayarlayabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba bende bugün aranıza katılmış bulunmaktayım yalnız benim şöyle bir sıkıntım var chromu kuramıyorum belirlenemeyen bir hata nedeniyle yükleme başarısız chrome şuanda çalışır durumdaysa kapatıp yeniden deneyin diyor ama kapalı yükleme sırasında veriyo bu hatayı birde kulaklığımı görümüyo onun da çözümü blien varsa yardımcı olabilirmi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanatik59 -- 6 Eylül 2016; 21:05:30 >
  • beyler biriniz hwmonitor ss atabilir mi ?
  • Ben de GG'dan i5 olan "80SR0085TX" modeli almış bulunmaktayım. 9. yılında emektar "acer 5920G" dizüstünü rafa kaldırmış olduk :)

    Bilgisayarlar ile iç içeyim ama yeni teknolojileri kullanmadıkça, yenliklere uzak kalıyorum. Bir kaç sorum olacak bilenlere;

    Bilgisayarda basit işlerim oluyor. Arada sırada film izlerim, ayrıca haftada 1-2 kere CS:go ile Pes oyanarım. O yüzden bilgisayar bana gayet uygun geldi. Yine de artık 5400 rpm'li HDD'den SSD'ye geçme zamanı geldi diye düşünüyorum. Bununla ilgili bir kaç sorum olacak bilenlere,

    1- SSD hangisi olmalı? Samsung 250GB 850 Evo düşünüyorum ama 2.5 inch vs. özellikler yazıyor, bizim cihaza uygun mu? Anakarta göre mi almak gerekiyor?

    2- Mevcut HDD'yi 2'ye bölüp Windows 10 kurdum. SSD'de bölmeye ihtiyaç var mı? Tek parça halinde mi Windows+Program kurmak gerekiyor?

    3- Eski bilgisayarda toplam kullanım alanım 120 GB civarında. Windows'u SSD'ye kurup, programları HDD'ye kurmak mı verim sağlar? Yoksa zaten SSD kapasitesi yeteceği için Windows ve programların hepsini SSD'ye mi kurmak daha verimli olur?




  • inceleme için çok teşekkürler, ben de bilgisayarın kullanıcısıyım ama oyunlarda çok başımı ağrıtıyor. csgo en düsük ayarlarda bile 1080p oynayamiyorum 720 ye almam gerekiyor. problem bende mi yoksa pc demi anlamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aldım ürünü. Malzemesi kaliteli geldi. Kuruyorum şu an. Ekranı çok hassas sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alihantutmaz A kullanıcısına yanıt
    aynen ben de de bu sıkıntı çıkmaya başladı formattan sonra. Ama sanki bilgisayar kısıtlıyor gibi geldi. alt tab ile cs yi açtığımda 200 pinglerle seyrederken sonra 100 lere düşüyor ne gerek var fazla çalışmaya dermiş gibi
  • emmrecan kullanıcısına yanıt
    bende de formattan sonra oldu ne olduysa. aldığımda tüm driverlar d sürücüsünde yüklüydü bu yüzden formatta silinmedi ve formattan sonra tekrar yüklememe gerek kalmadı. sorunu anlayamıyorum gerçekten sanki bilgisayarda yapmam gereken başka şeyler var.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.