Şimdi Ara

LENOVO A8 A806 [ANA KONU] İMEİ-ROOT-ROM (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.184
Cevap
22
Favori
61.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felixmagad

    Gümrüğe takılınca ne oluyor bir çözümü var mı

    Yasakli urun oldugu icin geri gidiyor. Sonra sana ptt den bilgilendirme kagidi geliyor. O kagidin fotosuyla en son parani geri almaya calisiyorsun :) bekle babam bekle yaklasik 3-4 ay surebiliyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 25 Eylül 2016; 22:54:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 euro altı sıkıntı olmaz diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin iç mali açığı kapaması için uyguladığı bir proje: "yurt dışından posta yada kargo yolu ile telefon alınması yasak". Ancak bu gerçekten çok acımasızca, hiç değilse 1 kişiye 1 yılda 1 tane yada 2 yılda 1 tane yurt dışından telefon alabileceği bir hak-imkan tanınması bir demokrasi ülkesi olarak vatandaşa karşı daha adaletli olacaktır. Zaten satın alma işleminin ardından ülkemizde gelen telefona IMEI kaydını adımıza yaptırır ve devlete yine para kazandırmış oluruz. (imei kaydı adı altındaki vergi) Belki bu konu ile ilgili cumhurbaşkanlığına yazı yazılabilir, taleb fazla olursa mutlaka gözden geçirilecektir, bu konu.
  • x



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x571 -- 6 Kasım 2016; 16:26:47 >
  • arkadaşlar nbenim telde baralajbi rom var yeni rom blunudu diye uyarı geliyor vibeuı 2 diye bunu güncellesem imei yazılırmı üzerine değiştiren güncelleyen varmı
  • pyrosquad kullanıcısına yanıt
    Benim de barajalbi rom sapıttı. Android. process. a core işlemi durdu hatasını saniyede bir tekrarlıyor. Telefonu kullanamıyorum artık. Şuan Hangi rom stabil ve yüklemesi önerirsiniz? Bir de imei ucunca tekrar dosya oluşturma konusunda yardımcı olacak forumdas arıyorum. imei veririz, yardımsever bir forumdas dosya oluştururlar, gerisini telefona atma işlemini hallederiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cm12 xperia mix rom nasıldır
  • https://m.tr.aliexpress.com/item/32358210019.html?trace=storeDetail2msiteDetail&
    3400mAh pil çıkmış deneyen varmı. Baya olumlu puan almış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben thl 5000 kullanıyorum. Ona maui meta yöntemiyle imei yazdım. 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.
    Kardeşime de lenovo A806 almıştık, yine 2 sene önce civarı. Fakat onun imei işlemini ilk sayfadaki anlatıma göre yapmıştım. Format atınca lenovo ya, imei işlemini baştan yapmak gerekiyor. Bir iki kez telefon şişince sıfırladım. Imei gitti. İlk sıfırlamada unuttum imei silindiğini, sms gelmişti 2 hafta içinde telefonu kayıt yaptırın diye. Telefon üstünde gelen kendi imei o şekilde iptal oldu büyük ihtimal.
    2-3 gün önce telefon yine şişti. Yeni ve farklı rom kurmaya karar verdik. Miu v8 rom attım. Ondan önce maui meta yöntemine göre imei tamir ettim. Artık sıfırlansa da silinmez. Size de öneririm. Bir kaç sayfa önce kısa anlatım var. Asıl anlatan kişinin sayfası akilli.be
    Biraz teknik bilgi gerektirir fakat. Eğer ilk sayfadakine göre yapacağım derseniz imei verin öm den hazırlayıp göndereyim. Fakat maui meta yöntemini tavsiye ederim. Bir daha uğraşmazsınız. Gerekirse maui meta nın lenovo ya uyan sürümünü upload edebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 5 Aralık 2016; 21:43:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qklavye

    https://m.tr.aliexpress.com/item/32358210019.html?trace=storeDetail2msiteDetail&
    3400mAh pil çıkmış deneyen varmı. Baya olumlu puan almış.

    Sakın bulaşma.ben lenovo k3 note kullanıyorum.bu ürünün 3500 mah diye aldım daha kötüsü çıktı orijinal bataryadan.orjinalinden başka şaşma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Uyarınız için çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba lenova a806 telefonuma komut sistemiyle oluşan dosyayı gösterldiği gibi adını değşştirip belirtilen yere atıyorum ama ne yaptıysam imeiyi görmiyor imei invalit hatası alıyorum bana imei dosyası oluşturbilecek bir arkadaş varmı yardımcı olsun yoksa telefonu kıracagım.
  • 4yıldız kullanıcısına yanıt
    imei öm atın bana. İsterseniz maui meta yöntemini okuyup yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar a806 ve a850+ cihazlarimiz var. Cihazlarda rom sikintisi, donma olunca sifirladik. İmei uctu. Dosya olusturma konusunda yardima ihtiyacim var. İmei ozelden verecegim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul37 İ kullanıcısına yanıt
    imei öm atın bana. İsterseniz kalıcı çözüm için maui meta yöntemini okuyup yapın.
  • heavyrocker kullanıcısına yanıt
    Tmm. Ozelden atayim hocam. Kalici yontem icin fazla bilgim yok. Biraz vakit ayirabilsem yaparim sanirim. Ancak bu ay epey yogunum. Once bildik yontemi uygulayalim. Vaktim olunca da kalici olana bakayim. :-)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar, rootlu ve imeisini degistirdigim telefonumu kullaniyorum fakat telefona Malware vs virus bulasti, interneti her actigimda karsima reklamlar resimler cikiyor menuye kendisi programlar kuruyor bi turlu bas edemedim. Malwarebyte anti-malvare programi ve cm security kurdum tarattirdim birisi cm temiz gosteriyor malwarebyte tehlikeli yazilim buluyor fakat A.bd denen bi dosya var silemiyor sanirim sistem dosyasi. Bunun bi cozumu varmidir arkadaslar format atmak istemiyorum imei ve rom gidiyor sanirim formatta. Ne tavsiye edersiniz?
  • Bence format atın. En mantıklısı. Zaten virüs olmasa bile, bir kaç ay kullanımdan sonra şişiyor sistem. Hatta bankacılık işlemleri yapıyorsanız çok tehlikeli bir durum. Imei tamir işi kolay. Kalıcı imei adımları vardı bir kaç sayfa önce. Ya da diğer yöntem ile yapabilirsiniz. Imei ürettim bir kaç kişi için üstte. Yardımcı olabilirim o konuda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 27 Şubat 2017; 16:38:56 >
  • merhabalar a806 telefonum durduk yere dokunmatiği algılamamaya başladı aşağıdaki tuşlar da algılamıyor acaba sorun dokunmatiktemidir ve türkiye de dokunmatik ekran satan var mı teşekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba.
    Ben artık bu lanet telefonu boza boza nasıl yapıldığını öğrendim.Artık tek başıma pc'de rom atıyor,ardından imei kaydımı yapabiliyorum. Tüm sorularınıza cevap veriyorum. Arkadaşlar,Romu FlashTool programı ile atın.Eğer rom atmak istiyorsanız size tavsiye edeceğim en iyi rom şudur:
    http://www.needrom.com/download/lenovo-a806-2/comment-page-3/#comments

    Çok dillidir ve türkçe dili mevcuttur.Şarj veya donma sorunu yoktur.Peki bunu nasıl atacaz ve imei uçunca geri nasıl yükleyeceğiz derseniz işte cevabı:
    Bu siteden flashtoolu indirin.http://spflashtool.com/
    İndirdikten sonra bu romu indirinhttp://www.needrom.com/download/lenovo-a806-2/comment-page-3/#comments
    Bunuda indirdikten sonra flashtoolu açın ve scatter-loading butonuna tıklayıp rom dosyasını açın. download tıklayın.Telefonunuzu kapatın ve bataryasını çıkarıp usb kabloyu takın.Otomatik yükleme gerçekleşecektir hayırlı uğurlu olsun.

    İMEİ
    telefonunuza root explorer programını yükleyin. Daha sonra telefonunuzu pcye bağlayıp dosyalarınızı görüntüleyin. Shift ve mouse sağ tıklayarak komut penceresi açın ve ''lenovo.exe 5146541648645'' şeklinde imei yazıp enter basın. MP01 dosyası gelecektir onu sd karta kopyalayın. Root explorer a girin ve data-nvram-mp01 e gelip mp01 i silin. Daha sonra sd karttan MP01 dosyasını kesin nvrame yapıştırın. MP01 NEW adlı dosyanın adını MP01 olarak değiştirin telefonu yeniden başlatın hayırlı uğurlu olsun ;)




  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.