Şimdi Ara

LENOVO A7010 ANA KONU (Nam-ı Diğer Lenovo K4 Note, Lenovo Vibe X3 Lite) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
10
Favori
20.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 181501


    quote:

    Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER


    quote:

    Orijinalden alıntı: arquerox

    Telefonu alalı 1 hafta oluyor, ilk izlenimlerimi belirtmek isterim. Almayı düşünen arkadaşlara yol gösteren bir kaynak olabilir belki.

    N11 den aldım, Totalde 670 TL civarına geldi telefon, bu fiyata alabileceğiniz TR garantili içeriğinde NFC ve parmak izi barındıran, 32 GB depolamaya sahip başka bir cihaz yok bilginiz olsun, alternatifsiz yani.

    5.1.1 de kullanıyorum, lenovo kullanıyorsan güncelleme yapmayacaksın, vibe p1 de aldım, android 6.0 da resmen fiyasko, 2 gün önce tekrar 5.1.1 e çevirdim, ikiside gayet sağlıklı cihazlar. Bütçeniz varsa vibe p1 alın, yoksa a7010. Lenovo adam akıllı reklam yapamıyor, şu cihazda sabit fiyatlı bir politikaları yok, 599 veya 699 gibi sabit bir fiyatdan verip, güzelce reklamla yağlasalar kapış kapış giderdi bu cihaz. K5 Note da olabilir esasında ama avrupa versiyonunda parmakizi varken, TR de yok. Şahsen ben gine K4 note alırdım, abartılacak fazla birşey yok.

    MTK nın boktan bir işlemcisini barındırıyor ama sorun değil, snapdragon 410 dan iyidir. 720p, 1080p film izlerken, veya GTA oynarken ısınıyor, oyun oynarken ara arada frame düşüyor, işlemci MTK oluncada birsüre sonra el değemiyorsunuz telefona. Fakat 7/24 oynayacak halinizde yok, oynamayıverin o kadar abartıldığı kadar kötü değil. Telefonun arka kapağı çok dandik, kırılmaya müsait ama esneme payıda bir hayli fazla. Dikkatli olmanızı öneririm. Olduki kırılırsa, aliexpresste arka kapak bulabilirsiniz ama dikkatli olun arka kapakların 2 varyasyonu var, bildiğiniz üzere NFC etiketi arka kapakta, NFC etiketli kapaklar 5-10$ arası, etiketsizlerse 3-4$. Etiketsiz alırsanız NFC kullanamazsınız.

    Başka kullanan arkadaşlarda ne var ne yok yazmışlar zaten, fazla kurcalamaya gerek yok. Ses kaliteside cabası, evet kulaklık çıkışında ses az geliyor ama yapacak bir şey yok en azından sesin tadını alabiliyorsunuz kaliteli bir kulaklıkla. Ben xiaomi hybrid kullanıyorum, 35 $ a almıştım belki ondandır.

    ---------

    6.0 güncelleme yapan arkadaşlardan daha fazla yorum bekliyoruz, sistemin kararlılığı nedir bilgi verirseniz güncellemeyi düşünüyorum bende.

    Lenovo a7010 un NFC özelliğini gün bugün bir çok şok market a101 de kullanamadim tüm ayarlar açık olduğu halde yapirkredi cüzdan açık olduğu halde yok bilen var mı sorun başka bir yerde mi

    Ben geçen ay migrosta denerim 2 kere ususte alışveriş yaptım telefonu on yüzünü yakınlaştırma ile olmuştu çeşitli şekillerde sabırla denemek gerekiyor .

    Hocam Android beam açık

    Ödeme şekli kayıtlı YKB cüzdan ile öde seçeneği kayıtlı

    NFC açık

    YKB cüzdan a girip cihazı yakın tutuyorum olmuyor defalarca denedik sabır taşı olsa gerek mi5 te 4 sn sürmüyor aynı islem




  • Valla hocam benim de ilk etapta olmadı 2. 3dk is a uğraştık ondan sonra oldu mu daha sonra bende mi 5 aldım onda hiç denemedim daha.
  • Bu telefonda NFC telefonun ekranının altından çektiği için ön yüzünü tutmak gerekiyor. Arka yüzünde yok
  • Arkadaşlar NFC ye kredi kartını nasıl tanımlıyoruz?
  • Haritalar uygulamasında navigasyonu kullanabiliyor musunuz?



    Bende yol hesaplama başlıyor ve takılıp kalıyor. Çıldırmak üzereyim. Android telefonum var ama maps'i kullanamıyorum.
  • Güncelleme gelmeyecek mi 7.0
  • SeniVarya kullanıcısına yanıt
    Lenovo bı açıklama yapmadı hepimiz bekliyoruz güncelleme gelecekmi gelmiyecekmi
  • arkadaslar herkese merhaba ben telefonu ilk ciktigi zamanlar almistim o zamanlar hersey guzeldi bir sıkınti yoktu sonra bu telefona 6.0 guncellemesi geldi onu da yukledim ilk geldiginde o zamanda sıkınti olmadi arada bazi guncellemer de geldi tam olarak hatirlamiyorum ama 6.0a guncelledikten 2-3 ay sonra yaptigim bir guncelleme ile telefon bir uygulamada iken donup kapanip aciliyor ya da müzik dinlerken ses takiliyor ve kapanip aciliyor (3 farkli player ve spotify) youtube saymiyorum 3dk dan uzun video izleyemiyorum cunki donuyor ses takiliyor ve kapaniyor 5dk dan uzun video cekemiyorum donup kapaniyor 1 ay once garantiye gondermistim mikrofon bozulmustu boyle sikintilarda var dedim guncelkeme yapmislar ancak devam ediyor sorun buyuk ihtimalle ben deki telefon bozuk ama yinede yazayim dedim bu sorun yeni degil yaklasik olarak 3.5 aydir var bazen duvara firlatasim geliyor annemin 3 senelik s4 minisi 600 saat dir hic kapanmamis benimkisi gunde 10 defa kapaniyor

    yardimlarinizi bekliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: starwars_emin

    Lenovo bı açıklama yapmadı hepimiz bekliyoruz güncelleme gelecekmi gelmiyecekmi

    Telefon değilde Pc üzerinden denedinizmi
  • GökyüzüMavi kullanıcısına yanıt
    7 güncellemesi den bahsediyorum daha gelmediki guncelleme
  • PC den şuanda 5 ve 6 yükleyen biliyorsun
  • sorunum devam etmekte arkadaşlar
  • Arkadaşlar telefon ekranının sağ üst kısmında sararma var 3 cm felan aşağı doğru çizgi şeklinde Neden olur bu sıkıntı?
  • arkadaşlar merhaba telefona root atıcam sp flash tool ile bootloader kilidini açıcam ama program olmuyor sanırım driver eksik bütün driverları indirebileceğim bir site varmı?
  • Saburie_95 S kullanıcısına yanıt
    Servise gönder cihazi onlar baksin sorunu halleder



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz2424 -- 3 Mart 2017; 18:14:48 >
  • soulfly128 S kullanıcısına yanıt
    İşlemcinin drayviri yok Google yaz uyumlu olani indir ben öyle yaptım
  • Android 7 hayal mi oldu
  • Merhaba arkadaşlar.

    Telefonumun brik olması neticesinde internetten bulduğum 5.1 sürümlü stock romu flash tool ile yükledim ama telefonumda imei gözükmüyor. İki imei satırı da sorgulattığımda boş. Bu nedenle telefon sim kartı vodafone olarak görmesine rağmen şebeke bağlantısı kurulmuyor.

    Böyle bir sorun yaşayıp çözüm bulan var mıdır?
  • Bizim telefonun güncelleme olayı bitti mi
  • 6.0 a guncelleyenler memnunmu?? 5.1 surumundeyim guncellemelimiyim sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.