Şimdi Ara

Lcd Tv İçin İyi Görüntü Veren Uydu Alıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uydu konusunda hiçbir bilgiye sahip olmadığımdan dolayı sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Yeni aldığım lcd tv için bir uydu alıcısı almayı düşünüyorum. Sizden hem tavsiye hemde biraz bilgi almaya çalışıcağım.

    En fazla 150 lira vermeyi düşünüyorum. Bu fiyat aralığında en iyi görüntü kalitesini alabileceğim modeli arıyorum. En önemli kriterim budur.
    Birde kendini uydudan güncelleyebilen bir model olursa iyi olur. Yani genel olarak görüntü kalitesi yüksek olsun istiyorum. Bunun için lcd tv ye hangi bağlantı yolu ile bağlıyacağımı da bilmiyorum (scart vs.) bu konuda da bilgiye ihtiyacım var. Ayrıca az sorun çıkaran bir model olsun istiyorum sonradan fazla uğraşmak istemiyorum.

    Fazla vaktim yok yarın almak zorundayım bu nedenle fazla araştırma yapma fırsatım olmadı ayrıca baktığım kadarıyla da pek bir şey anlayamadım biraz karışık geldi. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim.







  • Tavsiye edeceğim cihaz almayı düşündüğün fiyattan çok uzak. Kathrein UFS 910. HDMI ile bağlanabiliyorsun. SD performansı dahi fazlasıyla tatmin edici. Humaxın iki modeli var yine HDMI ile bağlanabilen. Humax ürünlerden birinin başarımı güzel diğeri beğenilmemiş hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
  • Bu biraz abartı kaçar benim için. Hd yayınların yaygınlaşması için daha yıllar varken böyle bir aleti almak pek de mantıklı gelmiyor bana.
    Yine de tavsiyen için sağol.
  • Next 2000CX Super plus Usb aldım. Öncelikli alma sabebim LCD tv için YUV çıkışına sahip olması.
    Şuan için denemedim.
    Ama alacağın modelde en azından YUV çıkışı olmasına dikkat et.

    Bugün ve yarın bimekste %18 indirim var. Aldığım cihaz 177 ytl / 6 Taksit maloldu.
  • Deneyip biraz bilgi verebilirsin çok iyi olur ElectroTech. Ama genel olarak next modellerinin görüntü kalitesi olarak çok iyi olduğu söylenmiyor. İncelemeni bekliyorum.
  • Next2000 Cx in uydudan güncellemesi var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.