Şimdi Ara

next 2000 iptv yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Bugün itibari ile çanaklı/receiver sistemine geçmiş bulunmaktayım ve forumdan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine next 2000 marka cihazı temin ettim. cihaz elime geçti güzel cihaz fakat bu iptv denen şeyden hiçbirşey anlamadım. Üzerinde bir iptv butonu var buna bastığımda alt alta seçenekler geliyor. free iptv - joker - xtream codes gibi birçok seçenek. free iptv ye tıkladığımda normalde çanak ile izlediğim kanalları internet üzerinden izletiyor sanırsam ve afrika hindisyan asya kanalları gibi gereksiz bir kaç katagori. Öteki seçeneklere bastığım herhangi bir görüntü gelmiyor jokere tıkladığımda "bu hesaba ait bilgiler girilmemiş" yazısı geliyor. Acaba 1yıllık bedava üyeliğimin girişini mi yapmam gerekiyor oralara? Ben netflix tarzı güzel kanalların olduğu bir platform sanmıştım ipty denen şeyi. Kısacası iptv'de işe yarar ne gibi kanallar var ve bu Joker-xtream codes-D-iptv vs katagorilerini nasıl etkinleştirebilirim? Şimdiden yanıtlayan herkese teşekkür ederim.


    not: Aldığım next2000 marka cihazın 1yıl free iptv olması gerekiyor. Eğer bu joker - xtream codes vs katagorilerinin açılmıyor oluşu 1yıl bedava üyeliğimin olmadığı anlamına geliyorsa eğer geri iade edeceğim...








  • fermous F kullanıcısına yanıt
    Satın aldığınız firma iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır …
  • Kumanda'dan IPTV tuşuna bastığınızda FREE IPTV / JOKER / XTREAM CODES seçenekleri çıkar. 1 yıl ücretsiz olan IPTV zaten adından yazacağı üzere en üstteki FREE IPTV olan kısımdır. Buna bastığınızda sizi kanalların olduğu bölümü açar. Diğerleri farklı IPTV sunucuları, onlar ise ücretli. Dilerseniz Joker veya XTREAM CODES'den birine abone olarak onlarıda açabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 15 Eylül 2021; 1:1:22 >
  • Sorunu nasıl cozdunuz
  • Next marka uydu alıcıyı aldığınızda szilere 1 yıllık ücretsiz iptv verilir. Verilen bu iptv'ye Free iptv kısmından ulaşılabilir. Free iptv kısmındaki kanallar ücretli yani para verilip izlenebilen kanalları içermemektedir. Eğer ücretli kanalları izleyebilmek istiyorsanız para verip abone olmanız gerekmektedir. Abone olduğunuz zaman size verilen kullanıcı adı port vb. bilgileri joker veya xtream kısmından girip izleyebilirsiniz. Son olarak Netflix üyeliği filan aldığınızda maalesef bu cihazda (Next 2000) izleyemezsiniz, çünkü gerekli uygulama bulunmamaktadır.

  • bu xtream codes uygulamasına nasıl iptv listesi ekliyoruz bir türlü yapamadım ?

  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

    Kullanıcı adı şifreni girince liste otomatik geliyor.

  • hocam bir sürü doldurulacak yer var oraları ne yapıyoruz * ?

  • Arkadaslar merhaba..


    Benimde kucuk bir sorum olcak yeni konu acmak istemedim. Cihaz dun elime gecti trendyop indirimden aldim media martk saticisindan, kutu sanki acilmisti oncesinde, etiketi kopuktu vs falan fakat icerigi duzgun ve sifirdi kablolar falan. Belli acilmamis.


    Fakat sorum su; bu free iptv olayi. Benim cihazda yok sanirim. Kumandadan iptv tusuna basinca sirasiyla: next iptv, joker, xtream codes, stalker, jettv, gold+, family iptv, ipfox, fipm on, youtube live yaziyor.


    Bilgisi olan arkadasim beni de aydinlatabilir mi?

  • Merhaba


    next uydu free ip Tv ile Azerbaycan kanalları izlenebilir mi yasal olarak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitebaby -- 19 Ekim 2023; 11:25:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.