Şimdi Ara

Lazovic'ten Beşiktaş sinyali!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lazovic'ten Beşiktaş sinyali!

    Rusya Premier Ligi takımlarından Zenit St. Petersburg'un Sırp yıldızı Danko Lazovic, Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyledi.

    Rusya Premier Ligi'nin en büyük şampiyonluk adaylarından olan Zenit St. Petersburg'un Sırp golcüsü Danko Lazovic Rus basınına açıklamalarda bulundu.
    2010 yılında PSV Eindhoven'dan Zenit'e transfer olan 29 yaşındaki oyuncuya Zenit'in sportif direktörü Maxim Mitrofanov, bu yaz sürpriz bir şekilde transfer listesine konulduğunu, kendisine kulüp bulması gerektiğini söyledi. Zenit'in yıldız forvetleri Aleksandr Kerzhakov, Aleksandr Bukharov ve Hulk'un arkasında kalan Lazovic, Avrupa'da üst seviye bir kulüpte oynamak için menajeriyle birlikte kulüp aramaya başladı.
    Kulübü Zenit'in Beşiktaş ve Dinamo Moskova'nın tekliflerini kabul etmesinin ardından Beşiktaş'ın teklifini kabul eden Lazovic, siyah beyazlı kulübe transferinin resmileşmesini bekledi ancak bu dönemde Beşiktaş'ın UEFA'yla ve bozulan mali yapı sorunlarıyla uğraşması nedeniyle transfer gerçekleşmedi.

    "Neler oldu bilemiyorum ve neden Zenit beni bir anda takımdan çıkardı anlamadım. Kimse beni aramadı ve şimdiye kadar hiçbir açıklama yapmadı. Ben de onlar için artık önemli olmadığımı düşündüğüm için aramadım. Teknik direktör beni takımda görmek istemiyor ama ben ona saygı duyuyorum. Çünkü, takımın durumunu düşünmek zorunda. Her zaman şampiyonluğu kazanmak zorunda ve onun ne denli zor zamanlar yaşadığını tahmin ediyorum." diyen Lazovic, neden hala ayrılmak istediğini açıkladı.
    Transferi hakkında da açıklama yapan Lazovic; "Dinamo'ya gitme ihtimalim vardı ama Zenit izin vermedi. Şu an için transferim gerçekleşmiyor." dedi.
    Beşiktaş veya büyük bir Rus kulübünde oynamak isteyen Lazovic, Rusya Premier Lig kulüplerinden Rostov ve bazı Sırp kulüplerinin isteklerini reddederek Beşiktaş'ta oynamak istediği sinyalini vermiş oldu.

    - SPORX DIŞ HABERLER -

    düşünceler nedir?

    NOT: Sanırım açılmamış, bakmaya gelince göremedim ben açiyim bari dedim.







  • Büyük bir rus kulübüne gideceğini sanmam. Avrupa içinde sırp takımlarına gitmez gene tek yol bize kalıyor eğer süpriz bir talip çıkmazsa.
  • Ne gerek var allasen git ruslardan birine biz rusyaya gitmek icin can atiyoruz adam kacmaya calisiyor peh.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.