Şimdi Ara

Lazer Epilasyon Her Yerde Yaptırılır Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yüzümde cilt problemi olduğu için tıraş olmakta zorlanıyorum, yüzümü çok acıtıyor. Jiletle olmamın zaten imkanı yok, makine bile acıtıyor ve zarar veriyor. Ben de en azından sakalımın bazı bölgelerine lazer yaptırmayı düşünüyorum çünkü tıraş oldukça yüzüm daha kötü oluyor. Yalnız ben küçük bir ilçede yaşıyorum, bunun için merkeze gitmek falan istemiyorum. Küçük bir yerde yaptırmamın falan bir zararı olur mu yoksa illa iyi, yeni bir yerde mi olmalıyım? Yani ne bileyim, sonuç alma, hijyen vs. açısından. Evimize yakın birkaç küçük yerde yapıldığını biliyorum, oralarda mı yaptırmalıyım, merkeze mi gitmeliyim sizce, fark eder mi? Teşekkürler.



  • netten araştırıp gerekirse zahmetli ama profesyonel bir yere giderseniz iyi olur. lazer işi biraz hassas gerçekten. cihazların kalitesi ve teknolojisi kadar uygulamayı yapan kişinin tecrübesi de çok önemli. geçen sene bir arkadaşımı dağladılar resmen, çok pişman oldu araştırmadan uygulama yaptırdığına.
  • arnold_ kullanıcısına yanıt
    Evet, öyleymiş. Cildim de hassaa olduğu için özellikle dikkat etmem gerekiyor. Yaşadığım yerde hiçbir hastanede yapılmıyor, artık ileride bakacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.