Şimdi Ara

Launchpad Hakkında :D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler,
    Benim launchpad hakkında birkaç sorum var.
    1-Launchpad ile kendi şarkılarımı oluşturabilir miyim yoksa bilmem gereken bir program/kullanmam gereken başka bir müzik aleti mi var?
    2-Launchpad kullanımı için bilmem gereken programlar nelerdir?



  • bildiğim kadarıyla launchpad cesitli daw' lardan müzik yapmana yardımcı olabilir, ama bu daw'lar üzerinde en az 2 yılını harcamazsan güzel işler çıkaramazsın.
    Novation launchpadler var araştırdıysan mutlaka görmüşsündür, eğer novation marka alıcaksan ableton programına ihtiyacın olucak. FL Studioyu kontrol edebilirsin ancak şarkılarını ordan çalamazsın. Ayrıca launchpadda ritmi tutturmak zor iştir.

    Şimdi iyi tarafına gelelim. Eğer bu işi dediğim gibi 2 yıl düzenli bir şekilde yaparsan bu işin profösyoneli olabilirsin(yeteneğine de bağlı) Ayrıca şarkı çalmak için illa şarkıyı kendin hazırlamak zorunda değilsin youtubede birsürü bu konuda çalışan eleman var ve sürekli yeni şarkıları ve kendi şarkılarını launchpad project lere dönüştürüyorlar.
    Bu arada novation launchpad alırsan ableton yanında geliyor. Eğer youtubeye İstediğin Şarkı ismini ve yanına launcpad project file yazarsan ve bu dosyaları indirirsen abletonda açarak çalabilirsin. Yapman gereken tek şey videodan adamın yaptıklarını izlemek ve aynısını yapmak.

    https://www.youtube.com/user/RIOTedm Bu linkteki adam hem kolay şarkılar hazırlıyor hem de tutorial videolarını yapıyor üstelik şarkıları güzel yapıyor eğer alırsan burdan başlayıp deneyim kazanabilirsin

    unutmaman gereken bir nokta da abletonu açtığında ayarlardan ses sürücüsünü asio olarak değiştirmek yoksa tuşa bastığında ses hemen çıkmaz, sen de bu bozuk mu tarzı düşüncelere kapılırsın falan aman




  • Çok ama çok teşekkürler :).Sizce ableton adlı programı launchpad alımından önce öğrenmek gerekir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.