Şimdi Ara

Laptop Fan Çalışmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
127.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim Bendede olmuştu fanı temizlemeye kalktım toz yüzünden tıkanmış ama temizleyince bişe kalmadı şmdi eskisinden ii çalışıyor




  • Biri yardım edebilirmi lenovo g505 dun calısıyodu ama aksam bı anda ekran sıyah oldu ve kilitlendi.. Yarın arka kapagını actım ve fan 2 saniye calısıp duruyormus yeni fan mı almalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar : bazı fanlar akıllı olabilir



    Yani bir şeyi açarken zorluyorsa ısınmasın diye otomatik çalışıyor



    Benim lenovo z50-70 laptop var. 2 sene oldu fanı temizleyeyim dedim. Süpürge ile hafifçe aldım(süpürgede akıllıydı şiddet kontrolü var) temizledim , ıslak medille sildim. Çalıştırmayı denedim döndü durdu. Chrome açayım dedim fan otomatik çalıştı.



    Yani kısacası bazı fanlar otomatik çalışabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TrouB1ance kullanıcısına yanıt
    aga banada yardımcı olun benim lenova laptop oynarken fandan gri dumanlar çıktı taktük etti ama 1 seneye yakın hala oynuyorum tek sorun çok ısınıp aşırı ses çıkarması ne yapmalıyım ?
  • Baktım olmuyor 100 tl verip yatırdım 15 gün önce.
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle çok çok çok gerginim. Kendim Lenovo laptobumun arka kapağını açtım fanı temizleme maksadıyla ardından fanın ana kart ile bağlantısını ucunu çıkararak kestim. Daha sonrasında fanın kapağının açılması için konduğunu düşündüğüm tikleri görünce bir alet yardımıyla kapağı yerinden ayırdım ve içinde ki plastik parçayı da bobinden kurtarıp temizleme maksadıyla yıkadım ve kuruladım ardından fanı yerine takıp arka kapağı vidalayarak tekrar kapadım ve bilgisayarı çalıştırdım. Fan sesi gelmedi sonra arka kapağı söküp fanı kontrol ettim ve elimde birkaç kez dokunduğumda metale sürtme sesi ile birlikte çalıştığını fark ettim ve korktum. Daha sonrasında elimle bastırarak durdurdum ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak birşey yok gibi görünüyor... Fan düzgünce oturmamış belli ki. ancak düzgünce oturma ihtimali de pek yok gibi...

  • Merhabalar laptopumun fanı çalışırken ilk önce uzun bi süre cızırtı sesi geldi sonra durdu ve hiç çalışmamaya başladı,laptopun içini açtım fanı çıkardım güzelce temizledim hatta elimle döndürerek o cızırtı sesinin gittiğini fark ettim ama laptopu çalıştırınca fan yine çalışmadı bios ayarlarından baktım fan çalışıyor gözüküyor speedfan gibi uygulamaları indirdim ama bi işe yaramadı yardımcı olabilecek var mı ?

  • Hocam konuyu hortlatıyorum ama sadece 9 yıl ya bişey olmaz, laptop kapalıyken fan çıkış bölümüne üfledim 2 fanda çalışmıyo baktım çalışacak gibi oluyor yani tozlar tıkadı 1 seneye yakındırda bakıma götürmedim. Benden kötü bakan yoktur bence

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.