Şimdi Ara

Laptop a ikinci ekran olarak 21:9 formatta monitör bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben laptopa ikinci ekran olarak monitör bağlamak istiyorum. Ama bağlamak istediğim monitör 21:9 formatında ve 2560x1080 çözünürlükte. Bu monitörleri laptoplar destekliyor mu ? Tam verimlilikte kullanabilir miyim ?
    Almak istediğim monitör :https://www.lg.com/tr/monitor/lg-25UM58



  • Bilgisayarinda uygun giris varsa olabilir. Bir de ekran kartinin desteklediği cozunurluklere bakmanda fayda var. Kendi laptopuma monitoru hdmi ile baglayinca fhd cozunurluk alabilirken displayportla bagladigimda sorunsuz 2k alabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    Öncelikle benim HDMI portundan bağlamam lazım. Hem bilgisayarımda hemde monitörde sadece bu girişten var ve benim bu monitörü almamdaki öncelikli amacım oyun oynamak değil 2. ekran olarak kullanmaktı, ama monitör 21:9 formatta ve 25 inç olduğu için sanırım laptopun ekranına ihtiyacım olmayacak.
    Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olduğum için yazılım öğrenmeye çalışıyorum videolarla filan. Sağdaki ekranda videoyu izleyip solda uygulamak istiyorum.
    Benim 2 tane laptopum var. Birinde nvdia 610m var, diğerinde ise 940mx var. Bu kartların destekleyip desteklemediğine nereden bakacağım ? Yani ne yazıp da arama yapmam lazım
  • hocam aynı sıkıntıyı bende yasıyorum msı gf75thın modeline asus tuf gamin vql30 21:9 ekranı hdmi ile bağladıgımda 2560*1080pde 60hz alabiliyorum . ekran formatını 16:9 yaptıgımda 120 hz oluyor. sanırım hdmi 1.4 21:9 formatta 60 hz ustunu desteklemıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.