Şimdi Ara

Lanet Olsun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu nasıl bir futboldur ya??Son 2 aydır hayatımda izlediğim en kötü Galatasaray.
    Bu futbolcularda hiçmi utanma yok sen şampiyonluk kovalayan bir takımsın kendi evinde antep kasımpaşa....vs takımlara puan kaybediyorsun.Tamam futbol bu yenmek var yenilmek var ama biraz çaba gösterin giydiğiniz formanın hakkını verin.Kalli seninde futbolcularınında Allah cezasını versin yeter artık ya 2000 ruhunu geri istiyoruz







  • Çarşamba günü galatasaray-belarus maçından sonra yoruldu tabi adamlar
    6 tane oyuncu oynadı bizden naapsın adamlar
  • Fedarasyon önce ceza ile isi 100 de 50 garantiye aldi bugun kallide son noktayi koydu.
    bu hakan 90 dakika oynamaz servet oynadigi bélge komedi 70 ci dakikaya kadar oyun yok illa gol icin uzun boylu adammi lazim elinde hasan var song cikarsa yerine baltami girer al hasani riske et madem arti nonda neden kadro disi kac hafta kaldi lig bitimine hakan zarar veriyor bu sekilde arti takimada.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Braincaster

    Çarşamba günü galatasaray-belarus maçından sonra yoruldu tabi adamlar
    6 tane oyuncu oynadı bizden naapsın adamlar


    pff bahaneye bak.. futbolcu dediğin haftada 2 maçı çıkarabilmelidir.. senin dediğin mantığa göre fenerbahçe 1. olmamalı idi o zaman.. Demek ki biz daha kaliteliyiz ;)
  • içimdeki şu insan sevgisine
  • Yok arkadaşım federasyon kalli falan.Sen Galatasaray takımının futbolcusuysan böyle maçlara hazır olman gerekir milli maç seyircisiz oynama cezası yanlış kadro .... vs bunlar bahane.ben burda federasyonu ya da kalli denilen o şahsiyeti savunmuyorum tabiki onlarında başarısızlıkta payı var.Ama iş ne olursa olsun futbolcuda biter
  • Lincon oynasa böyle olmaz,
    takımı yöneten, ota sahada top taşıyan oyuncu yok,



    quote:

    Orjinalden alıntı: bUrsA

    Yok arkadaşım federasyon kalli falan.Sen Galatasaray takımının futbolcusuysan böyle maçlara hazır olman gerekir milli maç seyircisiz oynama cezası yanlış kadro .... vs bunlar bahane.ben burda federasyonu ya da kalli denilen o şahsiyeti savunmuyorum tabiki onlarında başarısızlıkta payı var.Ama iş ne olursa olsun futbolcuda biter
  • Futbolcuda biter demeyle olmuyor zaten maca 8 kisi basliyorsun direnen takimlara karsi 2 forvet ustunede Linconl oldumu olmuyor buna arkada oynayan adamlar tempo koymadilarmi suratli oynamadimi takim zorlaniyor kacinci bu sekilde giden mac arti 3 tane ileri adam aliyorsun defansa 5 kisi servet ve mehmetide say 6 kisi oldu kim top getircek okadar basit degil dedigin sey takim normal sekline girince pozisyona girmeye basladi ama gec kalinmisdi arti buna her zaman bize ters gelip Fb maclarinda yatan antepide eklersen olay ortada bunlarin 3-0 dan 4-3 mac verdiklerinide iyi hatirliyorum zaten her mac 4 5 yerler nasil oluyorsa.
    Seyircili olsa ceza olmasaydi haksiz yere en azindan seyirci ile daha motive olabilirdi takim hic bir söyledigine katilmiyorum arkadas.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: YBA

    Lincon oynasa böyle olmaz,
    takımı yöneten, ota sahada top taşıyan oyuncu yok,



    quote:

    Orjinalden alıntı: bUrsA

    Yok arkadaşım federasyon kalli falan.Sen Galatasaray takımının futbolcusuysan böyle maçlara hazır olman gerekir milli maç seyircisiz oynama cezası yanlış kadro .... vs bunlar bahane.ben burda federasyonu ya da kalli denilen o şahsiyeti savunmuyorum tabiki onlarında başarısızlıkta payı var.Ama iş ne olursa olsun futbolcuda biter




    sorunda orda zaten...

    lincoln oynuyo ama tık yok




  • olmazki bu kadar ya
  • Servet forvete gitmesse gol olmuyor.
    Servet forvet oynasın bundan sonra.
  • Yeter lan yeter.Bıktım bu lanet olası Hakan'dan.Sabri'dende,Kalli'dende hepinize lanet olsun.Takımı ne hallere düşürdünüz.Haysiyetsiz kalli sen kimsin Nonda'yı kadro dışı bırakıp oynatmıyorsun.Forumda gelip Hakan iyi oynuyormuş ne iyi oynuyor ne iyi oynuyor adam acınacak halde.Bide milli takımda oynamak istiyormuş.Amacı Milli Takım'ı guruplarda batırmak.Yeter ya valla yeter
  • ve bu maçlada ligin şampiyonu belli oldu artık fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum şimdiden
  • *
    **
    ***
    ****
    *****
    **
    **
    **
    **
    Dikkat cinnet geçiriyor
  • Anlamak munkun degil elinde Okan, Baris, Barusso, Hasan Sas var Servet o bölgede oynatacagina hic oynatma bastan sacma basladi öyle devam etti illa gol golcuyle atilmaz hakani cikart hasani dene serbest oynatip hucumda 1 kezde. Arti lig biterken Nonda kadro disi birakilmasi endir oynatirsin kendini gösterir talibi cikar yedek futbolcuyu isteyenmi olyuor.
    Bencede Fb sampiyon Fb puan kaybeder ama GS Konya maci sonrasi 1 tane bile adam gibi oynadigi mac yok biz daha cok puan kaybederiz.
  • denizli macinda belliydi antep macinin zorlu gececegi. ama yine şöyle düşünüp maci izledim."akillarina baslarina alirlar fenerbahce yenmis galatasarayimizda alir herhalde" demekki neymis 18 kisilik kadroda 2 forvet olursa gol atamazsin hele bu forvetlerin kısır futbolcularsa. nonda gibi top sürüp dripling atip kendi pozisyonlarini yapabiliyorlar mi ? hakan sükür ayagina gelen her topu geri oynadi. biri ona sanirim özellikle telkinde bulunmus. takim ataga kalktiginda geriye oyna diye.
  • küme düşme potasındaki Genclerbirliği ile olan maç herşeyi belirleyecek bence.. Cunku Kayseri istanbuldaki hiçbir macta 3 buyuklere karsı varlık gosteremiyor, o macı alacağimizi dusunuyorum, tabi Chelsea macı da belirleyici olabilir
  • Bu maça kadar Hakan'a biraz daha sabredilmesi taraftarıydım ama artık benim de fikrim değişmeye başladı.Hiç bir şey yapamıyor.10 kişi oynasak daha iyi olurdu.

    Bir de sağ bekinde Sabri gibi bir adam oynuyor.Hep söylüyordum Uğur'un bu takım için ne kadar önemli olduğunu ama kimse beni takmıyordu.Gördük işte adam sakatlandı.Doğru düzgün oynadığımız maç yok.

    Lincoln 80 dakika oynamadı.Son 10 dakika oynamaya başladı.Hücümda rahatladık ama artık çok geçti.Lincoln'ün kendine çeki düzen vermesi lazım.Kalli'ye gıcık olabilir ama onu bu kadar seven taraftarları böyle üzmeye hakkı yok.

    Bu maç Arda'da yoktu.Onun eksikliğini de çok hissettik.Nerdeyse sol kanattan hiç atak yapamadık.

    Ayhan sakatlandıktan sonra çok büyük bir form düşüklüğü yaşıyor.Bence Ayhan'a formu son yarım saat oynatılarak kazandırılmalı.Çünkü görüyorum ki 90 dakika boyunca koşamıyor.Bir noktadan sonra yoruluyor.Yani ben Ayhan'ın tam olarak hazır olduğunu düşünmüyorum.

    Nonda en iyi olduğu dönemde oynatılmadı ve takıma küstürüldü.Sonra da bana göre doğru bir açıklama yapınca kadro dışı bırakıldı.Kimse bana Nonda geç geldiği için kadro dışı bırakıldı demesin.Öyle bir kılıf uyduruldu sadece.

    Son zamanlarda takımımızın en formda oyuncusu Ümit Karan da Denizlispor maçında olduğu gibi bu maçta da düşük bir performans sergiledi.Fakat hâlâ takımımızın en önemli gol silahı.

    Volkan bu maçta da iyi ileri çıkıp birkaç tane güzel orta yaptı ama bana göre ileri çıkışlarını fazlalaştırması ve çıkınca da orta yapmaktan çekinmemesi lazım.Ayrıca kornerleri artık Volkan kullanmalı.Özellikle sağ taraftan olanları.Çünkü bizim oyuncular kaleye doğru falso alan toplara daha iyi yükseliyorlar.Örneğin ikinci yarının ilk maçı olan Çaykur Rizespor maçı.O maçta kornerden attığımız 3 korner golününün ortasını sağ taraftan Volkan yapmıştı.

    Aykut bu maçta yine iyiydi ama bir pozisyonda kalesini çok geç terk etti ve önemli bir pozisyon oldu.

    Bu kadar etkisiz oynadığımız bir maçta 2 puan kaybetmediğimizi 1 puan kazandığımızı düşünüyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.